עבור לתוכן

כבל מולקס ל- 10 sata?

Featured Replies

פורסם

מחפש כבל מעביר ממולקס לסאטא X10 לערימת דיסקים בטור. עד עכשיו מצאתי רק ל4 סאטות המיוצרים בייצור המוני.

קיים משהו שירווה את הצמאון שלי ?

פורסם

מולקס אחד יכול לספק מספיק מתח בשביל 10 הארדיסקים?

פורסם
  • מחבר

עקרונית כן.

פורסם

מולקס יכול להחזיק כ 4A עד שהוא עלול להתחיל להתחמם, דיסק לוקח כ 0.7A ב 12V מה שאומר 5 דיסקים מקס'. אם ניקח מקדם ביטחון - דיסק 1 פחות וזה בדיוק המתאם שאתה יכול למצוא

שאלה אחרת שעולה כאן : איזה ספק כוח יש לך שאין לו מספיק יציאות SATA ואתה מצפה ממנו להחזיק 150W של דיסקים קשיחים ? ואיזה מארז יש לך שיש בו מספיק קירור לכל החום הזה ?

פורסם
  • מחבר

הבנתי לגבי החיבורים, תודה, אז יהיה 3+3+4.

הזמנתי באייבי דרך כתובת בbuy2usa ליאן לי D8000. אמור להכנס בו 20 דיסקים. משהו בסביבות 2500 ש"ח כולל משלוח.

ספק יהיה של 750 וואט פלוס מינוס, עוד לא סגור על כל הפרטים.

נערך על-ידי maXopka

פורסם

איזה נפח כוננים יש לך , שיש לך 10 כוננים?

פורסם

אם ספק 700W טוב אתה לא תצתרך כל כך הרבה מתאמים, לספק עצמו יהיו בטח איזה 6 ואז תוכל לשים 2 מתאמים רגילים ל 2 SATA

תביא בחשבון גם שתצתרך מארז אם אוורור חזק באיזור הפאנל הקדמי (רשת גדולה, מאווררים גדולים) שיקררו את הדיסקים

פורסם
  • מחבר
איזה נפח כוננים יש לך , שיש לך 10 כוננים?

כיום יש 10 של 2TB מחוברים לבקר רייד חומרתי של LSI של 16 דיסקים ואני רוצה להגדיל בשקל תשעים.

אם ספק 700W טוב אתה לא תצתרך כל כך הרבה מתאמים, לספק עצמו יהיו בטח איזה 6 ואז תוכל לשים 2 מתאמים רגילים ל 2 SATA

תביא בחשבון גם שתצתרך מארז אם אוורור חזק באיזור הפאנל הקדמי (רשת גדולה, מאווררים גדולים) שיקררו את הדיסקים

בספקים אני אוהב משום מה את הסיסוניק ההיברידים שמכבים את המאוורר כשאין עומסי. מותקן אצלי של 1000W.

ממה שראיתי במארז של ליאן לי הנ"ל יש 3 מאווררים בכל צד, כך שבעיית אוורורר אין.

- - - תגובה אוחדה: - - -

דבר אחד אני לא מבין - בתמונה שצירפתי, רואים בבירור כבל מולקס ל10 סאטות, כנראה הכנה עצמית. אצלו אין מגבלת זרם בחיווט?

פורסם

ביחד זה מסתכם למשהוא כמו 7A - אם החוטים הם 1.5mm2 אין כאן בעיה לחוטים. הבעיה היא אם מנסים להעביר את הזרם הזה דרך מולקס "ראשי" (במתאם ממולקס ל SATA) כי החיבור של המולקס הוא פשוט חיבור לא אמין ומעל 4A הוא לא בדיוק מחזיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים