עבור לתוכן

צריך תוכנה (לחלונות) שמעתיקה אימג' של כונן.

Featured Replies

פורסם

שלום.

לא חדש לי הנושא, אבל אני פשוט לא מעודכן. אני צריך לשמור אימג' של כונן קשיח אחד על גבי כונן קשיח אחר. לא בטוח אם במקרה כזה זה מוגדר כ-CLONING.

יש לי את SPOTMAU BOOTSUIT 2012 (לא את החבילה המלאה שלהם). התוכנה הזאת מעולה ונדמה לי שהיא יודעת לעשות את מה שאני צריך אבל אני זקוק למשהו שרץ בסביבת חלונות 7. אני מחפש FREEWARE או משהו שעולה 20-30 דולר לכל היותר.

לא צריך משהו משוכלל. לא צריך ליצור או לאחד פרטישנים. אני צריך את דבר הכי בסיסי: ליצור העתק של כונן א' על גבי כונן ב' (בתור קובץ או קבצים). ואז, במידת הצורך, לשחזר את כונן א' למצב בו הוא היה בעת הגיבויי.

מה יש היום בשוק?

פורסם
  • מחבר

לא מדובר בכונן שרצה ממנו מערכת ההפעלה.

החלונות מותקנת על כונן ג'.

כונן א' מחובר למחשב דרך SATA רגיל. (ואותו צריך לגבות גיבויי מדוייק)

כונן ב' מחובר דרך eSATA. ועליו צריך לשמור את ההעתק בצורת קובץ או קבצים, לא פרטישן או כל דבר אחר. כונן זה משמש לאיחסון של עוד דברים והנפח שלו הרבה יותר גדול מכונן א'. הוא מפורמט כ-NTFS ומתפקד ככונן לכל דבר.

פורסם

אתה יכול לקחת אימג' חם בעזרת VSS. אאל"ט גרסאות home של Acronis true image ומוצרים דומים עושים את זה.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני רואה, מדובר פה בחבילה שלמה גיבויי ואבטחה שעולה 50 דולר. לא מתאים לי. אני מחפש משהו פשוט ולא כבד. משהו open source או freeware. אם זאת, אני מוכן לשלם עד 30 דולר על תוכנה קלילה, פשוטה ואמינה.

פורסם

גיבוי של מחיצה שלמה?

כולל השטחים הריקים ומיקום מדוייק של הקבצים?

כמובן שתוכנת שורת הפקדוה DD היא הפקודה המתאימה.

יש גם גירסא של ווינדוס. חיפוש קטן ברשת ימצא לך אותה ואת אופן השימוש

פורסם

נזכרתי עכשיו שיש גם יכולת לבצע את זה ללא שום תוכנה במערכת ההפעלה. נפלאות VSS שגם הגיעו להיות לכלי שימושי. :)

פורסם

למה לא עם נורטון גוסט הישן והטוב ?.

פורסם
  • מחבר
גיבוי של מחיצה שלמה?

כולל השטחים הריקים ומיקום מדוייק של הקבצים?

כמובן שתוכנת שורת הפקדוה DD היא הפקודה המתאימה.

יש גם גירסא של ווינדוס. חיפוש קטן ברשת ימצא לך אותה ואת אופן השימוש

לפי מה שאני רואה זאת תוכנה של לינוקס.

כן מצאתי את הגרסה שלכאורה רצה תחת Win9X, שזה סביבת Win32. אני עובד על ווינדווס 7, 64 ביט. לא רוצה להתחיל להתעסק עם פקודות ותוכנה ש-לך תדע אם היא בכלל מתאימה לי.

מסתבר שלגבות כונן online זה סרט גם בשנת 2013.

כדי לעשות את הפעולה offline אני לא זקוק ל-גוסט או כל דבר אחר. יש לי את spotmau עם רשיון ובינתיים אני אסתדר איתה. לא רואה שיש לי ברירה אחרת.

פורסם
  • מחבר

וואו... אני מוריד. תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים