עבור לתוכן

כפתור הפעלה של הספק

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חבריי הפורום

הבעיה כזאת סוייצ' ההפעלה של הספק כוח יצא מהמקון מה אני עושה אי אפשר להדליק את הספק הלכתי לחנות מחשבים אמרו לי שצריך לקנות ספק חדש האם זה נכון האם יש דרך אחרת

זה דחוף

תודה

פורסם

הספק עובד או שעצם התפרקות הכפתור הספק הפסיק לעבוד (העביר את המצב לOFF) ??

פורסם
  • מחבר

הספק עובד רק העברתי אותו מ ON ל OFF והסוויצ' יצא מהמקום

אני כבר משתגע מה לעשות

תודה

- - - תגובה אוחדה: - - -

הספק לשי הוא HEC CUAGER 700W עלה לי לפי 4 שנים סביבות 600 שקל

פורסם

תעלה תמונה של הספק מאחורה, אולי אפשר להעביר אותו איכשהו ל-0N

פורסם

תיזהרו כי יש 240V במפסק הזה - לא להתעסק איתו כשהוא מפורק בזמן שהספק מחובר לשקע

ניתן לנסות לסדר את המפסק אם זה רק יצא מהמקום ולא נשבר, וניתן להחליף למפסק חדש - מפסק כזה לא עולה הרבה

הפתרון הפשוט והמהיר ביותר הוא לפרק את הספק ולעקוף את המפסק. בחלק מהספקים המפסק מחוב אם חוטים - ניתן לנתק אותם מהמפסק ולחבר אחד לשני. בדגמים אחרים של הספקים (וככה זה ב hec cougar שמצאתי תמונה שלו מביקורת של הספק) המפסק מולחם על מעגל אלקטרוני קטן וניתן להלחים למעגל הזה 2 חוטים קטנים בין הרגליים של המפסק כדיי לעקוף אותו

תפרק את הספק ותן תמונה מבפנים של הצד האחורי של המפסק, אם הוא אכן מולחם למעגל אלקטרוני אז תמונה של המעגל הזה כך שרואים את המוליכים שלו ואני אצייר על התמונה מה צריך לעשות

פורסם
  • מחבר

המפסק רק יצא מהמקוום ועוד שתי כמו סיכות ביטחון קטנות אני פוחד להתעסק יותר מידי לא רוצה להרוס לאיזה חנות אלקטרוניקה אני יכול ללכת שייחברו לי את המפסק

תודה

פורסם

צריך כנראה להחליף מפסק(פעולה פשוטה)

לפעמים בגלל פלסטיקה גרועה והתייבשות, העגינה של המתג לציר העבודה שלו נשברת והוא קופץ החוצה כיוון שיש בתוכו שני קפיצים.

פורסם
  • מחבר

מאיפו אני קונה מפסק כזה?

פורסם
  • מחבר

הינה חברים תמונת מצב

<a  href=%7Boption%7Dhttp://up388.siz.co.il/up3/mdfzjmmwhkyv.jpg' alt='mdfzjmmwhkyv.jpg'>

פורסם

ומה אם תמונה מבפנים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים