עבור לתוכן

איזה שילוב יותר כלכלי / ביצועי....מעבד+לוח אם+ כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

כי לדעתי המחיר שלהם לא מספיק זול בשביל להעדיף אותם על הs12ii

פורסם

בגלל זה לי יש רק S12II בבית, שלושה דגמי 430W ודגם 620W.

פורסם

עדיין לא ממש הבנתי מה אתם רוצים, הכל תלוי במחיר, תנאים וחנות שבה קונים.

במקרה הזה, אני לא ממש רואה סיבה להעדיף אותם תמידית.

אם קונים ספק לחוד בחנות הזו למשל, עדיף כבר ללכת על FSP RAIDER שנותנים באותו מחיר שנתיים אחריות נוספת ותקן 80+ שגובל בזהב בארץ.

יש גם את סדרת RT של סיסוניק שנותנת תקן זהב ויותר אמפרים על מסילות ה-12V.

בזמן האחרון אנשים סתם ננעלים על הספקים האלה ומפספסים ספקים טובים יותר או דילים משתלמים יותר.

פורסם
  • מחבר
none77:

לאו דווקא עדיף. S12II נחשבת לסדרה איכותית יותר, אבל ה-ECO היא סדרה חדשה יותר שהחליפה את ET המתיישנת, ועד כה הביקורות משבחות. אני לא רואה סיבה ללכת על 430 כשבתוספת כמה שקלים אתה מקבל ספק שנותן לך יותר אמפרים על מסילת ה-12V ועם אותו תקן נצילות (אם איני טועה).

eitanbts:

1. אין סיבה לקחת 2 סטיקים של 4 ג'יגה. אתה סתם משלם יותר וחוסם לעצמך סלוט נוסף. פעם, מערך זיכרונות היה נותן לך תוספת ביצועים קטנה, כיום היא די אפסית.

2. זאת שאלה שאף אחד לא יוכל לענות לך עליה. מה שכן, לא ראיתי תלונות לגבי הלוחות של MSI ובשנים האחרונות ראיתי לא מעט שבחים עליהם (וגם מבחינת התמורה הם בד"כ מצויינים). אין שום סיבה להעדיף חברה אחרת.

3. המארז ששמתי לך די סטנדרטי אם כי מעל לממוצע. הספק מעולה. הספק שאתה שמת פחות איכותי ולא הייתי ממליץ עליו, כנ"ל לגבי המארז הזה - רובו עשוי מפלסטיק והדלת הקדמית תתפרק לך אחרי כמה חודשים. אני אומר מראש - כל המארזים ה"מעוצבים" (עם קימורים מיוחדים, חלונות, לדים וכדומה) הם בד"כ לא איכותיים. יש לך למשל את באנדל המארז+הספק הזה, שכולל ספק מעולה ומארז עם קירור רב (שקט, אבל לא מאוד) וחלון בצד. אתה יכול לקנות ב-200 ש"ח בקר לדים (NZXT HUE) ויש לך מארז איכותי, מאוורר עם חלון ולדים שאתה יכול לשחק עם הצבעים והתדירות שלהם.

4. הקירור למעבד שרשמת מיועד למארזים צרים (LP=פרופיל נמוך). הקירור ששמתי לך משתלם מאוד ויקרר את המעבד בצורה טובה. הוא לרוב טוב ושקט יותר מקירורים שעלותם סביב ה-60~ ש"ח.

5. יש להם גם סניף בירושלים.

OK קאפיש!

1. האם ניתן לחבר שני מסכים לכרטיס מסך GTX760 ? למשל שניים כאלו? DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

2. לגבי המארז הבנתי(למרות שהבן דוד בחר...לפי טעמו האישי)....אבל עדיין הם נותנים 2 מאווררים ושנה אחריות אז זה הרגיע אותי. המארז שהמלצת גם ניראה סבבה אבל הוא לא אוהב אותו...

איזה מותג סביר ולא יקר עם השטות של הלדים אפשר לבחור מימנו?

האיוורור חשוב גם

3. הכי אני מופתע לגבי מה שכתבת על שENERMAX ?לא טובים? ועוד עם 5 שנות אחריות?

אבל סבבה אני פתוח לאמץ גם מותגים חדשים

שוב תודה רבה רבה

פורסם

1. כן, אבל לשחק על שניהם לא מומלץ. גם כי זה טיפה יכביד על הכרטיס, וגם כי תהיה לך מחיצה מעצבנת באמצע.

2. אין הרבה כאלו. כעיקרות יש כאן הגבלה לבאנדלים של מארז וספק, כי אם תקנה בנפרד אתה תשלם הרבה יותר. יש למשל את הבאנדל הזה אבל הוא יקר מאוד. לגבי השנה אחריות, זה לא תקף על נזק פיזי, אז אם הריידמקס הזה ינזק/ישבר לך, כנראה שתצטרך לשכוח מתיקון/החלפה.

אתה יכול להסתובב שם באתר ולבחור כמה מארזים ולשים אותם פה ע"מ שנוכל לבחון אותם.

3. אנרמקס חברה טובה, אבל כמו לכל לכל חברה (כמעט) יש כמה מוצרים שלא מומלץ לקחת. זה אחד מהן. סיסוניק חברה ותיקה ומצויינת וגם אחראית לייצור של הרבה ספקי כח מחברות אחרות ("מתחת למכסה מנוע"). אין בכלל מה לחשוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים