פורסם 2013 באוגוסט 512 שנים כמו שקרה אצלי...האינטרנט עבד עד שבום - המודם איבד סינכרון והתעדכנה הקושחה.
פורסם 2013 באוגוסט 512 שנים אני לא יודע אם עשו אצלנו שיפורים בתשתית או שזה הגרסה של המודם, אבל האינטרנט שלי מעולם לא עבד טוב יותר.
פורסם 2013 באוגוסט 512 שנים אני לא יודע אם עשו אצלנו שיפורים בתשתית או שזה הגרסה של המודם, אבל האינטרנט שלי מעולם לא עבד טוב יותר.מחזקהאינטרנט עובד מעולה מאז העדכון
פורסם 2013 באוגוסט 512 שנים גם אצלי עובד מצוייןעכשיו בדקתיהמודם מחובר רצוף 5 ימים + כמה שעותאפס שגיאות בשמונה ערוצים בשתי העמודות
פורסם 2013 באוגוסט 612 שנים טעות קטנה,הזמן הוא 10 ימים (פלוס)והנתונים שלי רחוקים מלהיות אופטימליים (מבחינת עוצמות)
פורסם 2013 באוגוסט 612 שנים איזה קטעהבוקר היה במצב מושלם אפס מאפסעכשיו גיליתי אותו במצב של אלפי שגיאות..
פורסם 2013 באוגוסט 712 שנים השגיאות זה לא קשור לכלום כרגע, מבחינת מהירות התשתית של הוט תלויה באיזורים מסויימים בהתאם לעוצמות באיזור עצמו, השגיאות האלו קשורות לאיזור, לא משנה מה תעשו למודם. וכדאי לך להוריד את עוצמת ה UPLOAD מ 53.7 ל 50 לפחות. המקסימום זה 54
פורסם 2013 באוגוסט 712 שנים קשור או לא השינוי אצלי התחיל ביחד עם השדרוג. לפני זה תוך יום - יומיים היו לי עשרות מיליוני שגיאות. בנוסף, מהירות ההורדה שלי התייצבה כאשר לפני היא הייתה יורדת לרמות מגוחכות. היו אצלי חמישה טכנאים שלא פתרו את הבעיה. מבחינתי היא כבר לא קיימת, עם או בלי קשר לעדכון.
פורסם 2013 באוגוסט 712 שנים אחרי העדכון המהירות המקסימלית ירדה מ-102 ל-99 אבל מנגד נראה שחל שיפור במהירות הכניסה לאתרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.