עבור לתוכן

מודם נתב HOTBOX הגירסה החדשה

Featured Replies

פורסם
האם יש מישהו (שלא מוגדר לו כנתב) שכן יכול לחבר שני מחשבים, או שמהיום אפשר רק אחד?

למה אתה מתכוון? כשהוא עובד כמודם תמיד רק פורט אחד פעיל, לא?

אתה אומר שהוא היה נותן 2 כתובת איפיי, או יותר, חיצוניות שונות? זה לא נשמע לי נכון...

אני בדקתי את זה בעבר ומכשירים נוספים לא התחברו לאינטרנט.

נערך על-ידי nat64x

• תגובות 97
  • צפיות 14.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעבר (אצלי עד לפני כמה ימים), היה אפשר לחבר שני מחשבים, וכל אחד היה מקבל IP חיצוני בנפרד ויכול להתחבר לאינטרנט (רק בלי רשת מקומית ביניהם, אלא אם כן במקרה קיבלו כתובות מאותו subnet). זו היתה אפשרות ידועה בציבור (אם כי לא רשמית) והיו לה מגבלות ידועות, אני זוכר דיונים בפורום על הנושא. כנראה חסמו את האפשרות מתישהו לאחרונה.

פורסם
האם לכולם היה בעיות איזוריות סביבות 1:00 ?

בסביבות השעה 3:20 המודם איבד סנכרון, ומאז לא הצליח להתסנכרן חזרה. ה Downstream הסתנכרן אבל ה Upstream לא.

לכן גם הממיר בטלוויזיה לא הצליח להפעיל Start-over ו VOD בגלל שלא היה לו Upstream.

פורסם

שווה לפתוח תקלה ....

פורסם

תעשו רשימה למי עדיין יש בעיה, כמה הוא מקבל ב 013 , מה השם שלו, מודם-נתב.

צריך לדעת מספרים כרגע. גם אלו ש 100 מגה וגם אלו של 30 מגה, הבנתי למי שיש 30 מקבל 15 גם.

פורסם

היה יכול להיו נחמד אם הוט יוסיפו אפשריות שליטה על הטלפון דרך ההוטבוקס.

לא הייתי מתנגד לאפשרות לסנן מספרים מסויימים ובמיוחד חסויים (כל מיני פרסומות ותרומות למיניהם)

נערך על-ידי dids22

פורסם

אני יכול לשאול איך אתם מקבלים את המהירויות ההזויות הללו ?! אני בחיים לא עברתי את ה18 מגה (ויש לי 100 מגה מהוטנט). יש משהו שאני עושה לא נכון ?

פורסם

כן, אתה לא מזמין טכנאי שיסדר את זה.

פורסם
אני יכול לשאול איך אתם מקבלים את המהירויות ההזויות הללו ?! אני בחיים לא עברתי את ה18 מגה (ויש לי 100 מגה מהוטנט). יש משהו שאני עושה לא נכון ?

יכול להיות שאתה מתבלבל בין בייט לביט?

נערך על-ידי Roneng

פורסם

אין סיכוי שהוא היה מגיע ל18 מגה בייט ...

פורסם

לא, אני בטוח שאני לא מתבלבל.

בבדיקות מהירות של הוט ובספיד-טסט..אף פעם לא עברתי את ה20 מגה. זאת בעיה בקופסא ? אולי צריך לפתוח פורטים או משהו כזה ?

פורסם

בעיה בתשתית

פורסם

ידוע משהו על פתרון התקלה?

עכשיו המודם איבד סנכרון לאיזה שעתיים ועודכנה הגרסה (לצערי).

כרגע עשיתי בדיקת מהירות בspeed.hot.net.il ואני מקבל שם סביב 90 מגה.

בבדיקה בספקיות השונות המהירות היא 80-85 מגה.

עכשיו בטח עד שזה יסתדר נצטרך לחכות חודשים.

עוד לא קם הגאון שהצליח לשחזר לגרסאות הקודמות?

פורסם

נראה שהדיון מתקדם הרבה יותר בפורום HomeTheater

http://www.hometheater.co.il/vp1924297#1924297

אגב אני עדיין בגרסת הקושחה הקודמת בגלל שנתקלתי בדיון פה ובHomeTheater בימים האחרונים, בכל מקרה אני מקווה שלא תיהיה לי איזה הפסקת חשמל בתקופה הקרובה למרות שיש חלק מסוים של אנשים עם העדכון שאין להם ירידה במהירות .

פורסם

העדכון עלול להתבצע גם ללא הפסקת חשמל , אלא פשוט סתם כך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים