עבור לתוכן

מודם נתב HOTBOX הגירסה החדשה

Featured Replies

פורסם

היה אצלי טכנאי והחליף את ההוטבוקס - לטענתו יש תקלה ידועה בהוטבוקס שעושה ריסטרטים בעת קבלת שיחת טלפון.

לאחר ההחלפה הטכנאי ראה שהמהירות לא יציבה - לטענתו מדובר בתקלות ברמת ההנדסה ו cmts - הסברתי לו את ההודעות בפורום והוא אמר שיצור קשר עם האחראיים שלו לעידכון

• תגובות 97
  • צפיות 14.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
היה אצלי טכנאי והחליף את ההוטבוקס - לטענתו יש תקלה ידועה בהוטבוקס שעושה ריסטרטים בעת קבלת שיחת טלפון.

לאחר ההחלפה הטכנאי ראה שהמהירות לא יציבה - לטענתו מדובר בתקלות ברמת ההנדסה ו cmts - הסברתי לו את ההודעות בפורום והוא אמר שיצור קשר עם האחראיים שלו לעידכון

יופי מצויין, מה הכוונה מהירות לא יציבה, אתה יכול להראות תמונה סוף סוף ?

פורסם

בגלל שאני עובד כעת עם הרבה מחשבים אז זה לא רלוונטי - וגם אני עם מק אז זה פחות נוח להעלות

הפינגים יציבים מאד - מה שמחזק את ההנחה שלא מדובר בתקלת לקוח

פורסם

יש מצב שHOT הולכים לשדרג את הקצב ההורדה כי סתם הם לא שדרגו מערוץ הורדה 1 ל4 ערוצים

מתיי זה יקרה עם יקרה גם בשרות לא יודעים או לא רוצים לדעת מה היה שאנחנו לא נדע וגם שבזק לא ידעו

פורסם
יש מצב שHOT הולכים לשדרג את הקצב ההורדה כי סתם הם לא שדרגו מערוץ הורדה 1 ל4 ערוצים

מתיי זה יקרה עם יקרה גם בשרות לא יודעים או לא רוצים לדעת מה היה שאנחנו לא נדע וגם שבזק לא ידעו

התכוונת ערוץ העלאה.

פורסם
התכוונת ערוץ העלאה.

לא חושב שזה קשור. בערוץ אחד הם יכולים לתת יותר מ10 מגה

פורסם

אז מה? הוא סך הכל תיקן את היוזר שמעליו.

פורסם

גם לי הבעיה קרתה תקלה דומה לפני כמה ימים (לפני העדכון האחרון אם אני לא טועה) אם כי אני בחבילת ה-30 מגה, והמהירות בקושי הגיעה ל-15.

לנתק את הממיר מהחשמל לא עזר. הבעיה כן נפתרה אחרי שעשיתי לו ריסט "חזק" (סיכה בחור ה-reset למשך כמה שניות) מספר פעמים.

אגב, מה הרעיון בכפתור ה-bridge mode שנוסף למי שהמכשיר מוגדר כמודם בלבד? אחרי שמפעילים את זה המכשיר מרסט את עצמו, ואז שוב חוזר להגדרות הקודמות (אחרי שריסט את עצמו עוד פעם)...:s07:

פורסם

אם אתה מוגדר בשירות לקוחות כנתב אז האפשרות כן פעילה (bridge)

פורסם

המהירות אצלי הסתדרה. בבדיקות מול הוט, 013,014 ו speedtest.net

פורסם
אם אתה מוגדר בשירות לקוחות כנתב אז האפשרות כן פעילה (bridge)

מוגדר כמודם, האפשרות מופיעה אבל לא עושה כלום (המכשיר משחזר את ההגדרות של שירות לקוחות ברגע שהוא מופעל מחדש).

...

פורסם

אצלי עובד תקין לאחר ששוחחתי עם שירות הלקוחות והוגדר כנתב - כעת אני שולט בו

פורסם
אצלי עובד תקין לאחר ששוחחתי עם שירות הלקוחות והוגדר כנתב - כעת אני שולט בו
המהירות אצלי הסתדרה. בבדיקות מול הוט, 013,014 ו speedtest.net

אז רגע ?? מה עשיתם, העברתם לנתב והכל הסתדר ? כי עשו לי איפוס לחשבון בשירות לקוחות, אני יעשה אכבה אותו ואדליק נראה אם זה יסדר את זה. בכל מקרה צריך להגיע טכנאי היום.

פורסם

יש להוט טכנאים פעילים בשעות הללו?

פורסם
אז רגע ?? מה עשיתם, העברתם לנתב והכל הסתדר ? כי עשו לי איפוס לחשבון בשירות לקוחות, אני יעשה אכבה אותו ואדליק נראה אם זה יסדר את זה. בכל מקרה צריך להגיע טכנאי היום.

לא עשיתי כלום (אצלי לא היה מוגדר מעולם כנתב)

חזרתי מהעבודה וזה הסתדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים