עבור לתוכן

בעיות בצפייה בסרטים במחשב

Featured Replies

פורסם

כשאני צופה באחד מהסרטים שיש לי על המחשב יש תקיעות כול שנייה איך אני פותר את הבעיה?

פורסם

איזה פורמט הסרט?

איזה מחשב יש לך?

האם בכל הסרטים שאתה רואה יש תקיעות?

פורסם
  • מחבר

לא, לא בכול הסרטים יש לי תקיעות ברובם אין

המחשב שלי חזק מספיק כדי להפעיל גם 120 סרטים בו זמנית זאת לא הבעיה

הפורמט הוא Xvid

פורסם

אתה מפחד להגיד איזה מחשב יש לך? :P

כנס ל task manager ותראה כמה CPU הוא זולל לך בזמן שהסרט מופעל.

אולי הסרט לא קודד טוב.

באיזה XviD codec אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

אני לא פוחד לךהגיד יש לי פנטיום 1600 256 DDR ו80 GB ככה שגם בעיית מקום אין (לפחות 10 ג'יגה פנוי).

המחשב היא לא הבעיה אני רואה סרטים כמעט כול שלושה ימים ואף פעם לא היו בעיות זה קורה פעם בכמה זמן בסרטים מסוימים חשבתי על זה שלא קידדו את זה טוב אבל חשבתי גם שאולי זו בעיית קודקים אני לא יודע

פורסם

או קיי קודם כל 256MB זיכרונות זה המינימום ש windows xp דורש (בהנחה שאתה משתמש ב XP),אז ככה שלהפעיל "120" סרטים זה לא אפשרי ::)

באיזה נגן אתה משתמש ובאיזה קודקים? ועדיין לא ענית לי כמה CPU וזכרונות המחשב זולל בזמן הצפייה.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי בציניות, עכשיו בדקתי בכמה אחוזים וזה כמעט על ה100(מעבד) אבל משום מה שאני צופה בסרט אחר ולא בזה שיש בו תקיעות זה גם על 100 אבל רואים חלק ככה שהבעיה זה לא המחשב

פורסם
  • מחבר

פתרתי את הבעיה זו הייתה בעיית קודקים הורדתי חבילה טובה והכול עובד תודה על התמיכה sub-x :D

פורסם

אם מדברים על תקיעות של סרטים...

בזמן האחרון יש לי בעיה עם המדיה פלייר: אם אני רואה כמה סרטים (סרטונים ליתר דיוק... כלמיני שטויות שאני מוצא באינטרנט...) ברצף, שמתי לב שבערך כל סרטון שלישי (!!!!) המחשב נתקע, מופיע מסך כחול ואני צריך לעשות ריסטרט.

המדיה פלייר נפתח, עושה "קונקטינג" (אל תשאלו אותי למה-זה סרטונים ששמורים לי על המחשב...), ו... מסך כחול.... >:(

יש לי

XP pro+SP1; MP9; 512MB DDR 400Mhz; P4 2.4 HT800Mhz; 800Mhz M/B; GF5200FX

any ideas? ???

פורסם
  • מחבר

יכוטל להיטול שגם לך יש בעיית מקודדים אני לא יכול להגיד לך מאיפםה הורדתי את חבילת המקודדים שלי כי לפי מה שהבנתי האתר לא חוקי ואסור לפרסם אותו אם אתה רוצה שלח לי הועה לפרטי או דבר איתי באיי סי קיו 309567645 ואני ישלח לך את הלינק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים