עבור לתוכן

התחדשתי בשילוש מקסים :] 4670K+8GB 1600MHZ+Z87X-D3H

Featured Replies

פורסם

לדעתי הקול הצורם זה מהלוח או הכרטיס מסך , נתקלתי בזה כבר. יש מבחני מאמץ שגורמים לכרטיס להוציא רעש משונה,

ויש רעשים במאמץ שיוצאים לפעמים מאיזה קבל בלוח. תתקרב טוב ותנסה לשמוע מאיפה זה מגיע.

דרך אגב הטמפרטורות אצלך יחסית טובות . אני עם 4770K על 4.4 אותו מתח במאמץ מלא 91 מעלות (8 נימים לעומת 4 ) קירור D14.

אמנם הצלחתי להוציא ממנו גם 4.8 על מתח גבוה של 1.4V אבל במאמץ הוא לא מחזיק מעמד, אבל אני יודע שנפלתי על מעבד טוב.

נביא קירור טוב יותר ונבדוק למה הוא מסוגל;)

• תגובות 32
  • צפיות 10.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

סגור אחי ! כרגע יש לי בעיה אחת עם האוברקלוק !

הגדרתי את ה- UEFI של הלוח על ULTRA FAST ועכשיו אני לא יכול להיכנס לביוס, אני יודע שאני יכול לאפס את הביוס אבל אין לי כח לשטויות האלה, יש דרך לעקוף את המצב המצחיק הזה ?

פורסם
לדעתי הקול הצורם זה מהלוח או הכרטיס מסך , נתקלתי בזה כבר. יש מבחני מאמץ שגורמים לכרטיס להוציא רעש משונה,

ויש רעשים במאמץ שיוצאים לפעמים מאיזה קבל בלוח. תתקרב טוב ותנסה לשמוע מאיפה זה מגיע.

דרך אגב הטמפרטורות אצלך יחסית טובות . אני עם 4770K על 4.4 אותו מתח במאמץ מלא 91 מעלות (8 נימים לעומת 4 ) קירור D14.

אמנם הצלחתי להוציא ממנו גם 4.8 על מתח גבוה של 1.4V אבל במאמץ הוא לא מחזיק מעמד, אבל אני יודע שנפלתי על מעבד טוב.

נביא קירור טוב יותר ונבדוק למה הוא מסוגל;)

אם במאמץ הוא לא מחזיק, זאת אומרת שלא הצלחת להוציא כלום, מה שמגביל אותך זו לא הטמפ׳, זה שבב הסיליקון עליו נפלת.

לא יעזור לך להחליף קירור וכמו שאני רואה את זה אתה עומד להגיד קדיש על המעבד היקר שלך כי המתחים בהם אתה עובד הרסניים.

אייל הרעש שאתה שומע נקרא coil whine ויכול להיות שהוא בוקע מהספק, חפש באינטרנט.

נסה להתקרב ולשמוע מהיכן בוקע הצליל..

פורסם

עידן אל תמהר לקטול אלו הם מתחים לבנצ'ים בלבד ובדיקה למה המעבד מסוגל . עברו לי מאות מעבדים בידיים וכולם שרדו מתחים גבוהים בהרבה(לזמן קצר כמובן).

חוץ מאחד (2500k) שקיבל מתח מפלצתי של 1.64v על אוויר .

נפלתי דווקא על שבב סיליקון טוב . אני יציב על 4.6 עם מתח של 1.29v (מגיע ל-95 מעלות) .

פורסם

זה לא כזה שבב טוב, זה שבב ממוצע, כל עוד לא ביצעת את הבדיקה של LINPACK AVX ב-OCCT אל תמהר להגיד יציב.

הנה שלי IVY לא משהו בכלל:

hZB79oN.jpg

מה שסבבה אלו הטמפ'

פורסם
  • מחבר

שמתי תצלום לא נכון, בדקתי עם ה- AV :

עריכה:

גם עכשיו אני שם לב שה- AV לא מופעל אבל אני כן הפעלתי אותו, יכול להיות שכשאני לוחץ על OFF זה מבטל את הסימון .

4wqf.png

המתח כרגע 1.230

על המתח הזה וינדוס לא עולה כשאני שם מכפלה של 45.

יש משו לעשות לפני שאני מעלה מתח כדי לייצב מערכת ?

פורסם

רק להעלות מתח נראה לי, בכל אופן נסה רק את הבדיקה של ה-AVX לרבע שעה בשלב הראשון..תשגיח על הטמפ׳.

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורה בובל'ה.. טמפרטורה הכי גבוהה לאחת הליבות - 72 מעלות.

מה טמפרטורה מקסימום שמותר לתת למעבד הזה ?

מה טמפרטורה מקסימום שכדאי לעבוד איתה 24\7 ?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גם ה4670K שאני קיבלתי לא ממש טוב,

אני צריך 1.25V עבור 4.2,

1.30V עבור 4.3,ו1.35V עבור 4.4.

לא בדקתי מעבר לזה מאחר והמתח כבר גבוה יותר מידי,

עבור 24\7 אני על 4.2.

פורסם
  • מחבר

אני כבר על 4.5 GHZ יציב כסלע על מתח של 1.29.

CPU UNCORE - 4GHZ

זיכרונות 2000MHZ 10-10-10-28 ואני מסודר :)

פורסם

אתה מסודר...:xyxthumbs:

פורסם

אחלה תדר.

1.29V זה המתח המינימלי היציב שהגעת אליו או שאתה עדיין עובד על זה?

פורסם
  • מחבר

האמת שהמתח המינימלי שהגעתי אליו היה 1.27 או 1.28 אני לא זוכר בדיוק, אחרי שעדכנתי ביוס נאלצתי לשחזר את ההגדרות שהצלחתי להתייצב על תדר 4.5, כרגע אני על 1.29, יכול להיות שאפשר להשיג יציבות ע"י העלאת מתח אחר שקשור במעבד ולהוריד מה- VCORE שלו ... אעבוד על זה בימים הקרובים ואעדכן למרות שזה כבר נהיה זניח ...

פורסם

תראה, הvcore בסדר, אבל כמה שפחות-יותר טוב.

מבלי לשנות מתחים אחרים-אין יציבות עם vcore נמוך יותר (נניח 1.285v)?

פורסם

יפה מאוד. תן לOCCT לרוץ על בדיקה רגילה (לא LINPACK) למשך 12 שעות ואז תדע שהכל יציב.

עד אז זה לא 100% יציב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים