פורסם 2013 ביולי 1512 שנים הלא em יותר שימושי ומתחשב בגודל המסך, למה כולם ממשיכים להשתמש ב px ?מה פספסתי פה?תודה נערך 2013 ביולי 1512 שנים על-ידי דרור א
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים מומלץ שתערוך את הכותרת ותציין שאתה מדבר על CSS...אני אנחש שקל יותר לעצב עם px מאשר עם em, כי יש לך למעצב שליטה מלאה עליו. לפי מה שאומרים כאן em קובע את הגודל ביחס לגודל הפונט, לא ביחס לגודל המסך.
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים מחבר אבל אם כל הגדלים הינם ב em זה אמור להסתדר לבד ?אפשר להשים שאר אלמטים ולא רק טקסט ב em (אני צודק?) נערך 2013 ביולי 1512 שנים על-ידי דרור א
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים "אמור" היא מילת המפתח. אני מניח שעדיין לרוב יותר קל לעבוד עם px כי כמו שאמרתי, זה נותן שליטה מלאה.
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים מחבר הבנתי אני פינטזתי על בניה עם em בלבד ע"מ לחסוך התאמה לגדלי מסך שונים , אז בכללי שבונים אתר responsive , ה CSS משתנה בהתאם ל user agent ? עד היום חשבתי שמקובל לבנות אתר עם CSS שמשתמש באחוזים או ב em ואז אין שימוש ב user agent ...
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים לאתר responsive באמת כדאי להשתמש בem, אבל בנוסף משתמשים בmedia queries כדי לבצע התאמות לרזולוציות שונות (לא user agents שונים). נערך 2013 ביולי 1512 שנים על-ידי nir-z
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים מחבר היי ניר, זה באמת נשמע יותר הגיוני לפתח לרזלוציות מאשר ל user agents אבל אם הבנתי נכון media queries נתמך רק ב CSS-3 , נכון ? מה הפתרון במידה וזה כותבים ב 3 ? הבנתי שהתמיכה חלקית ברוב הדפדפנים היום...
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים רוב רובם של הדפדפנים בשוק תומך ב media queries, רק IE נשאר מאחור כשהתמיכה מתחילה רק מגרסה 9 ומעלהאבל זה לא באמת משנה אם אתה מתאים את האתר למובייל, שכל הדפדפנים שלהם תומכים ב media queries. גרסאות IE8 ומטה פשוט יראו את הCSS שלא נמצא בתוך ה media queries, כך שמה שמוצג הוא האתר המלא כמו פעםhttp://caniuse.com/css-mediaqueries נערך 2013 ביולי 1512 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים רוב המעצבים מתאימים את האתרים שלהם לרזולוציות נפוצות כמו 1024X768. אם יש לך רזולוציה גבוהה יותר, ישארו לך שוליים (בצדדים במקרה של גלילה אנכית). אתה בטח נתקל בזה כל הזמן. ברור שעדיף לעצב עם em רק שזה פחות נוח (עצלנים חארות )
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים אכן חכם יותר יהיה לבנות אתר בEM וכמו שכבר נאמר PX הרבה יותר נוח.בכל מקרה אני ממליץ על pxtoem.comכולל גם הסברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.