עבור לתוכן

מפרט למחשב גיימינג, ללא מסך, באיזור ה-6000 עם אפשרות לחריגה

Featured Replies

פורסם

הייתי בטוח שיש רק 2 חיבורי זיכרון , תודה על התיקון עידן.

לפותח הנושא , הייתי לוקח את הלוח שעידן הציע אבל את המארז שאני הצעתי. שאר המפרט הוא אותו דבר.

פורסם

גם אם יש שניים זה לא מצדיק את התוספת כסף רק לזה, בבחירה של 8 ג'יגה בסטיק בודד כרגע (שזה לא מעט ), יעבור

זמן עד הצורך בשידרוג, ביום שירצה לשדרג (אם בכלל) לפני החלפת המערכת כולה, ישנו סלוט פנוי שברגע שתאייש

אותו עם כמות זכרון כוללת כפולה מזו הקיימת, זה יספיק מעל ומעבר לאורך חיי מערכת הגיימינג הזו.

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה, רב תודות לכל המעורבים:

למיטב הבנתי crossfire מוגבל מכמה בחינות ול-SLA יש עליו יתרון - לא כדאי לקנות לוח אם שתומך ב-SLA במקום?

פורסם

עדיין SLI עובד מעט יותר טוב מאשר קרוספייר, למרות שזה מתחיל להשתנות, יותר ויותר משחקים הופכים נתמכים וAMD עובדת במרץ עלמנת שקרוספייר יהיה רלוונטי.

כמה דברים חשוב שתדע לגבי מערך כרטיסים:

אם לא קניתי עד שנה כרטיס נוסף כדי ליצור מערך, כבר אין טעם לקנות ועדיף כרטיס חדש וחזק, מערך כרטיסים מצריך הערכות מראש כגון..ספק חזק שיחזיק את שני המיועדים, מארז עם סירקולציית אוויר טובה כדי להפטר מהחום שנפלט מהכרטיסים על שאר רכיבי המערכת ואחד על השני, לעיתים צריך להתקין מאווררים שירו אוויר טרי על האיזור שבין שני הכרטיסים, שם נכלא האוויר החם הנפלט מהשניים, אפשר מראש לקנות כרטיסים עם קירור סטוק/מפוח(עובד כמו אגזוסט) פולט אוויר חם מהמארז, הבעיה שקירור כזה מרעיש בצורה בלתי נסבלת ונשמע כמו מפוח עלים, לוח אם יקר יותר, במקרה שלך עם התושבת החדשה הלוחות שתומכים ב-SLI עולים 800 ₪ ומעלה, קח בחשבון שתיתכן תופעת מיקרוסטאטרינג(מיקרו תקיעות)..לשיקולך.

לא הייתי קורה לזה מוגבל, הקרוספייר שלי:

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אחסוך מעצמי את כאב הראש של ריבוי כרטיסים.

תודה רבה רבה על כל העזרה. נראה לי שמחר יהיה לי מחשב חדש.

משום מה היה תקוע לי SLA במוח. מזל שאני מפסיק לעבוד בקרוב :-)

פורסם

SLI ותתחדש..

פורסם
  • מחבר

המפרט הוזמן. עכשיו נותרו הרמקולים.

יש המלצות?

פורסם

באיזה תקציב?

הקודם כבר לא כ״כ רלוונטי..

פורסם
  • מחבר

מכיוון שהתקציב למחשב היה 6000 והוצאתי 5000. אני מניח שאפשר להקצות עד 1000 לרמקולים.

פורסם

לחדר קטן-בינוני, הייתי ממליץ על הרמקולים Microlab M880:

http://www.tms.co.il/product/5192

יש לי אותם ואני מאוד מרוצה.

אם אתה רוצה התאמה מלאה לפי גודל החדר,מיקום הרמקולים,אחריות,שלט,מטרה-מוסיקה,סרטים או משחקים וכו׳ - ממליץ לך לפנות לפורום אודיו.

הם ידעו לתת לך המלצות הרבה יותר טובות ומתאימות לך אישית.

קישור:

http://hwzone.co.il/community/forums/24-אודיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים