עבור לתוכן

הצטרפתי לחבילת אינטרנט 100 מגה עם תשתית של הוט וספק בזק בנלאומי , ההתקף לב קרב ובא.

Featured Replies

פורסם

הכי טוב זה לעזוב את כול מה שקשור לבזק כולל בזק בן לאומי הם אומרים 100Mbs ב 100 ש"ח אבל אתה משלם יותר

וברוב המקומות אתה לא יכול לקבל יותר מ30Mbs ו1.5Mbs הורדה

חבל שחברה כמו בזק לא מודעת שHOT אתמול היום וגם מחר יותר טובים מהם זה עובדה HOT היחידים היום שנותנים 100Mbs

היום אחרי השדרוג של HOT ל 4 ערוצים הורדה בקרוב הם יוסיפו עוד מהירות הורדה אני מקבל Mbs110 ו3Mbs במקום 2Mbs

זה בבדיקה עד שכולם ישודרגו

• תגובות 41
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
גם הוט עם הוטנט זה אסון טבע. בבדיקת המהירות מקבלים 100 אבל התחושה כמו האינטרנט שהיה לי לפני הרבה שנים.

זאת בדיוק הבעיה , אני לא יודע איך להסביר לנציג הממוצע מה זה פינג ואיך זה משפיע עלי , כי טכנית גם אם זה מראה לי 80 מגה אפילו סרטון יוטוב זה בקושי טוען לי , זה נורא מתסכל ואני כבר אובד עצות

פורסם

תבדוק את התשובה שרשמתי ואז תבין שאין קשר בין התשתית לחברות תוכן שרובם בארץ לא משקעים יותר מ 10Mbs ולא מעניין אותם הגולש מעניין אותם הכסף והכיס שלהם כמה הם מרווחים

שאלה

עם יש אתר שמוכן לתת לך 100Mbs 24/7 אתה מוכן לשלם לו חודשי בן 10ש"ח ל50ש"ח רק בשביל לקבל מהם מהירות גבוהה אני בטוח שלא במיוחד שיש עוד הרבה אתרים וזה לא הגיוני לשלם לכול אחד בנפרד רק בשביל לקבל מהירות גבוהה זה המצב זה מה יש תבין את זה או שתמשיך לשבור את הראש סתם

​מי שלא מרוויח מימך לא ייתן לך להרוויח

פורסם
  • מחבר
תבדוק את התשובה שרשמתי ואז תבין שאין קשר בין התשתית לחברות תוכן שרובם בארץ לא משקעים יותר מ 10Mbs ולא מעניין אותם הגולש מעניין אותם הכסף והכיס שלהם כמה הם מרווחים

שאלה

עם יש אתר שמוכן לתת לך 100Mbs 24/7 אתה מוכן לשלם לו חודשי בן 10ש"ח ל50ש"ח רק בשביל לקבל מהם מהירות גבוהה אני בטוח שלא במיוחד שיש עוד הרבה אתרים וזה לא הגיוני לשלם לכול אחד בנפרד רק בשביל לקבל מהירות גבוהה זה המצב זה מה יש תבין את זה או שתמשיך לשבור את הראש סתם

​מי שלא מרוויח מימך לא ייתן לך להרוויח

אני באמת מתנצל אבל אני לא מצליח להבין את מה שאתה כותב

פורסם

LOL עובד יפה מאוד עם הוטנט.

פינג יציב ללא לאגים(אצלי לפחות).

וזה על קו שמוריד כמויות לא קטנות כל חודש(מאות גיגה).

אני די בטוח שאין להם הגבלות משום סוג.

חוץ מזמנים נדירים בהם נראה שעובר משהו על האינטרנט שלהם, לא נראה שיש להם בעיה עם עומסים.

פורסם

אצל Hot זה תלוי בעומס הגלישה באותו בניין, לא?

פורסם

הוט יכולים להרחיב את כל התשתיות(כבלים, ערוצים, מתחים, מרכזיות) בהתאם כדי למנוע תופעות שליליות שכאלו.

בוא נאמר שזה לא אמור לקרות שהביצועים שלך סובלים בגלל ה"שכן", ואם קורה אז לא צריך לשבת להוט על הראש יותר מדי כדי שהעניין יסודר.

חד וחלק אם אתה מקבל 60/2mbit בבדיקת תשתית על קו של 100/2mbit יש בעיה שהוט חייבים ויכולים לסדר.

פורסם

לפי תמונת המסך שלך מ-HOTBOX רואים בבירור אלפי ועשרות אלפי שגיאות על הקו. המשמעות היא כבל לא תקין, חיבור פיזי רופף וכד'. הבעיה שלך היא בוודאות לא בספק האינטרנט אלא ב-HOT. אתה צריך להתעקש על טכנאי. ב-HOT אין שום בעיה לקבל 100/2 גם כאשר יש עומס של גולשים. אני גר בבניין עם עשרות מחוברים ל-HOT ומקבל 100/2 בכל שעות היממה.

פורסם
  • מחבר
לפי תמונת המסך שלך מ-HOTBOX רואים בבירור אלפי ועשרות אלפי שגיאות על הקו. המשמעות היא כבל לא תקין, חיבור פיזי רופף וכד'. הבעיה שלך היא בוודאות לא בספק האינטרנט אלא ב-HOT. אתה צריך להתעקש על טכנאי. ב-HOT אין שום בעיה לקבל 100/2 גם כאשר יש עומס של גולשים. אני גר בבניין עם עשרות מחוברים ל-HOT ומקבל 100/2 בכל שעות היממה.

עם כמה שזה נשמע מוזר , אני שמח לשמוע שיש תקלה , לפחות תקלה אפשר לפתור , מעניין אם נפלתי על נציגה חדשה שלא יודעת לזהות תקלה , בכל אופן הזמנתי טכנאי שאמור להגיע רק בסוף שבוע הבא , אני כנראה אדחה את המעבר להוט נט עד אחרי ביקור הטכנאי , עם המזל שלי הוא מסוגל לעשות בדיקה שתראה לו מהירות של 80 מגה והוא יחשוב שאני משוגע או משהו כזה.

פורסם

עזוב בדיקות של המחשת מהירות. מה שקובע זה מה שקורה בפועל.

http://2.i014.net

תוריד משם קובץ ותראה על איזה מהירות אתה מוריד.

- - - תגובה אוחדה: - - -

הכי טוב זה לעזוב את כול מה שקשור לבזק כולל בזק בן לאומי הם אומרים 100Mbs ב 100 ש"ח אבל אתה משלם יותר

וברוב המקומות אתה לא יכול לקבל יותר מ30Mbs ו1.5Mbs הורדה

מה קשור בזק עכשיו? הוא בתשתית הוט. זה מרגיש שמהרגע שהוא פתח את הנושא אתה רק מתנגח בבזק שהוא בכלל לא מחובר אליהם.

לספק אין שום בעיה לספק 100 מגה ואני בטוח שברגע שהשרתים ישבו אצלהם ולא בהוט ויהיה להם ניטור על כל מה שקורה גם לא יהיו את כל התקלות שיש היום בחיבור DHCP.

פורסם
  • מחבר
עזוב בדיקות של המחשת מהירות. מה שקובע זה מה שקורה בפועל.

http://2.i014.net

תוריד משם קובץ ותראה על איזה מהירות אתה מוריד.

802 kB/s

אבל אני זוכר שבטורנט זה הגיע פעם ל1.8MiB\s , זה רנדומלי לחלוטין

פורסם

מוריד בקביעות על 100+ בהוט.

פורסם
עם כמה שזה נשמע מוזר , אני שמח לשמוע שיש תקלה , לפחות תקלה אפשר לפתור , מעניין אם נפלתי על נציגה חדשה שלא יודעת לזהות תקלה , בכל אופן הזמנתי טכנאי שאמור להגיע רק בסוף שבוע הבא , אני כנראה אדחה את המעבר להוט נט עד אחרי ביקור הטכנאי , עם המזל שלי הוא מסוגל לעשות בדיקה שתראה לו מהירות של 80 מגה והוא יחשוב שאני משוגע או משהו כזה.

תראה את LOG התקלות.

פורסם
  • מחבר
תראה את LOG התקלות.

אתה יכול להגיד לי איך? אני עם המודם משולב ראטור hot box החדש אז אני עדיין לא יודע כלום עליו והאפשרויות שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים