פורסם 2013 ביולי 1112 שנים תיקון קטן לגבי killing floor, זה לא 6 חבילות הרחבה, אלא חבילה של 6 עותקים של המשחק ב- 20$ כל חבילות ההרחבה ביחד (דמויות ונשקים) יוצא 35$ אני שוקל באמת לקנות כמה מהחבילות דמויות ונשקים, אבל שנים לא שיחקתי בו... אני חושש שאני סתם אקנה את ההרחבות, אשחק יום ימיים ושוב אעזוב אותו
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים כשיש ספק... ד"א opposing force נחשב להרחבה מעולה ואת משחקי ה-MP של HL משחקים קצת אנשים אבל תמיד יש מישהו, can't keep a good game down ^^; ולבסוף, לא ממש התחילו המבצעים של steam, מבצעים כמו אלו של HL יש כל יום (תחלופה קבועה). יש מבצע קייץ ב-Gamerasgate, למשך 4 שבועות אם איני טועה וכל 24 שעות 4 משחקים אחרים במבצע, שווה לבדוק לכל חובבי המבצעים)
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים המבצעים יצאו לדרך, אבל החנות של סטים כל הזמן קורסת. מהרפרוף הראשוני, לא ראיתי מבצע ראוי לצערי
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים השרתים עמוסים, אבל ביושוק ב 30$!http://www.greenmangaming.com/משתמשים בוואוצ'ר GMG20-F202F-UI40F וזה יוצא 24$
פורסם 2013 ביולי 1212 שנים מחבר עודכן הפוסט שימו לב לשלושת מבצעי הבזק, נותרו להם שעתיים.borderlands 2 ירד בבחירת הקהילה ל-10 דולרים.טיפ חשוב - לא למהר לקנות משחק שמופיע במבצעים הראשיים. אם זה משחק שהוא לא AAA אז להמתין לבחירת הקהילה כמו עם BL2אם זה משחק בקנה הפקה קצת פחות גדול - להמתין למבצעי בזק, הם זולים יותר. פספסתם משחק במבצע בזק? יש סיכוי מאוד גבוה שהוא יחזור, יש רוטציה. משחקי הבזק מעודכנים כאן בקביעות. נערך 2013 ביולי 1212 שנים על-ידי djelectric
פורסם 2013 ביולי 1212 שנים קניתי כבר סיסטם שוק 2 ו"לילות" כל אחד ב5$ בגדול המשחקים שמענינים אותי עוד לא קיבלו הורדת מחיר
פורסם 2013 ביולי 1212 שנים מחבר 4 מבצעי בזק ומבצע בחירת קהילה חדשים! נוספו לעמוד הראשי נערך 2013 ביולי 1212 שנים על-ידי djelectric
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.