פורסם 2013 ביולי 2212 שנים Assassin CreedAssassin Creed Brotherhood Assassin Creed 2 . . . . Torchlight 2 Tropico 4 The Witcher 2 Assassins And Kings Enhanced Edition The Witcher Enhanced Edition מתי אתה בדיוק מתכנן לשחק בכל המשחקים האלו? ברור לך שהבאת ל Valve (ולשאר) כסף מתנה עכשיו...
פורסם 2013 ביולי 2212 שנים Hitman: AbsolutionHitman: Sniper ChallangeLeft 4 DeadLeft 4 Dead 2Max Payne 3Sniper Ghost Warrior 2 (סיימתי אותו בשבת, אבל קניתי גם את כל ה-DLC אז עדיין משחק.תענוג!)Tomb Raider
פורסם 2013 ביולי 2212 שנים מתי אתה בדיוק מתכנן לשחק בכל המשחקים האלו? ברור לך שהבאת ל Valve (ולשאר) כסף מתנה עכשיו...יש אנשים שחורשים על משחקים ומסיימים משחק בשבוע... רוב המשחקים האלה הם משחקי פעולה single player.
פורסם 2013 ביולי 2212 שנים אני בד"כ קונה משחקים שכבר שיחקתי בהם ואהבתי כדי להראות את תמיכתי במפתחים.+1גם אני עושה את זהחלק כבר סיימתי, ולגבי השאר כל עוד זה לא RPG אני לא מתעקב יותר מדי...
פורסם 2013 ביולי 2212 שנים יש אנשים שחורשים על משחקים ומסיימים משחק בשבוע... single player.אז שיפסיקו. זה מנהג מפגר וגובל בבעיה פסיכיאטרית. כל דבר שהוא בהגזמה, הוא לא טוב.
פורסם 2013 ביולי 2212 שנים Borderlands 2 Orcs Must Die! 2 Torchlight II RAGE - - - תגובה אוחדה: - - - Borderlands 2 Orcs Must Die! 2 Torchlight II RAGE
פורסם 2013 ביולי 2212 שנים רשימת הקניות שלי:FTL: Faster Than LightScribblenauts UnlimitedSurgeon Simulator 2013Tropico TrilogyTomb Raider: LegendTomb Raider: UnderworldTomb Raider VI: The Angel of DarknessThe Witcher: Enhanced Edition Director's CutTomb Raider V: ChroniclesThe Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced EditionResident Evil™ 5Rock of AgesFallout: New Vegas Ultimate EditionAssassin’s Creed® BrotherhoodSystem Shock 2Deus Ex: Human RevolutionColin McRae DiRT 2GRIDAssassin's Creed® RevelationsStrike Suit Zero
פורסם 2013 ביולי 2312 שנים Dawn of War 2 Complete Imperial Total War Complete Torchlight 2Darksiders לפי קצב ההתקדמות שלי ב-Dragon Age Origins לא נראה לי שאני יתחיל לשחק בהם לפני 2014. : (
פורסם 2013 ביולי 2312 שנים bioshock 1+2the witcher 1+2כל סדרת half lifehitman absolution + sniper challengedeus ex + the missing link dlc
פורסם 2013 ביולי 2312 שנים Borderlands 2 ROWFieldrunners 2The Witcher 2Tomb Raider ROW Deadlight Deus Ex: Human Revolution - Standard Edition DiRT 3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.