פורסם 2013 ביולי 1812 שנים הזוי...בזמן כתיבת ההודעה קפצה לי הודעה מסטים שמבקשת לעשות איתחול עקב עידכון, עשיתי ריסטרט ומאזהופגזתי ב-30 מסכים כחולים שונים, לקח לי שעה עד שהצלחתי להגיע לעמוד השיחזור בלי מסך כחול ואחרי שפירקתי חצי מחשב.*תודה ag43, ראיתי במאפיינים שזה הותקן כבר אוטומטית. נערך 2013 ביולי 1812 שנים על-ידי Roy.T
פורסם 2013 ביולי 1912 שנים הזוי...בזמן כתיבת ההודעה קפצה לי הודעה מסטים שמבקשת לעשות איתחול עקב עידכון, עשיתי ריסטרט ומאזהופגזתי ב-30 מסכים כחולים שונים, לקח לי שעה עד שהצלחתי להגיע לעמוד השיחזור בלי מסך כחול ואחרי שפירקתי חצי מחשב.*תודה ag43, ראיתי במאפיינים שזה הותקן כבר אוטומטית.הוא ביקש ממך לאתחל את המחשב או את קליינט הסטים?מוזר כי לי סטים עדיין לא ביקש לאתחל את המחשב אף פעם...
פורסם 2013 ביולי 1912 שנים הוא ביקש ממך לאתחל את המחשב או את קליינט הסטים? את המחשב. לא קראתי את כל מה שהיה רשום וזה היה בריפרוף, זכרתי שהיה רשום משהו על WILD LAST NIGHT ובחיפוש קטן בגוגל זו כנראה ההודעה שקיבלתי (או חלק ממנה):We had an issue with a beta update of the Steam Client escaping into the wild last night, you may have noticed an update last night and a new one this morning reverting that change. You can use the "File->Check For Steam Client Updates" to verify you have the most recent Steam build. If you wish to opt into Steam Client Beta updates then use the File->Settings dialog.המשחק עצמו (DMC) לא רע לדעתי, אם אתה אוהב את הסגנון יש סיכוי טוב שתהנה ממנו. לי אישית היה לא נוח בכלל עם המקלדת בכל מה שקשור להחלפת נשקים ומצבים למרות שהגדרתי את המקשים הכי טוב שאני יכול. אבל אני עובד עם העכבר ביד שמאל והחצים במקלדת ככה שיש פחות משחק להגדרה נוחה לדעתי.
פורסם 2013 ביולי 1912 שנים מישהו יודע אם אפשר להחליף את הכרטיסים שאני מקבל בכרטיסים אחרים? אני תקוע עם 3 אותו דבר.
פורסם 2013 ביולי 1912 שנים אתה יכול למכור אותם (תכנס ל inventory, תלחץ על הקלף ובצד ימין מתחת לתיאור יופיע כפתור sell)או להחליף עם חברים
פורסם 2013 ביולי 1912 שנים ממליץ על Saints Row: The Thirdנמצא כרגע ב50% הנחה, 10$אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בהם.http://store.steampowered.com/app/55230/
פורסם 2013 ביולי 1912 שנים רכשתי את far cry 3 deluxe editionאבל משום מה בספריה שלי מופיע far cry 3, הכוונה שלי שלא מופיע שזאת מהדורה מורחבת.זה בסדר שזה מופיע ככה?ובדקתי שוב פעם מה שרכשתי וכן, בטוח שרכשתי את deluxe edition
פורסם 2013 ביולי 1912 שנים כנראה שזה בגלל ש-FC3 הוא משחק שעובד דרך UPLAY.הסטים הוא בסך הכל עוד מעטפת של DRM. ברגע שתריץ את המשחק אתה אמור לראות את התוספות.
פורסם 2013 ביולי 1912 שנים אתה יכול למכור אותם (תכנס ל inventory, תלחץ על הקלף ובצד ימין מתחת לתיאור יופיע כפתור sell)או להחליף עם חבריםכן, ראיתי, הייתי מעדיף להחליף אותם מאשר לקבל 25 סנט
פורסם 2013 ביולי 1912 שנים תצטרף לקבוצה הזאת: http://steamcommunity.com/groups/tradingcardsבטוח תמצא שם מישהו להחליף איתו
פורסם 2013 ביולי 1912 שנים או זה או שפשוט כל התוכן הנוסף מופיע תחת view downloadable content. צודק! זה באמת מופיע שם. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.