פורסם 2013 ביולי 912 שנים יש למישהו מקור ללמידה???אני מחפש אבל לא מצאתי web streaming tutorial...תודה.
פורסם 2013 ביולי 912 שנים מה בדיוק אתה רוצה ללמוד?יש 2 פרוטוקולים להזרמה - HTTP / RTMP.שיטות שונות, תוכנות שונות...
פורסם 2013 ביולי 1012 שנים מחבר אני לא יודע מה ההבדל בניהם אני מחפש את הטכנולוגיה הכי עדכנית, הבנתי שיש המלצות על FFMPEG וכאלה, אשמח אם תוכל לכוון אותי הלאה,אני רוצה ליצור הזרמת וידיאו\אודיוכרגע אני מפתח PHP ולווב אני לא יודע אם זה משנה לגבי RTMP , או שעדיף HTTP נערך 2013 ביולי 1012 שנים על-ידי puvsc
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים אתה מערבב כל כך הרבה דברים...אני אתן לך כמה כיוונים לבדוק:1. באיזה מכשיר אתה רוצה שהסטרימינג יעבוד? צריך לראות אם הוא נתמך שם...למשל בדפדפנים מסויימים אין תמיכה בקונטיינר mp4.2. אחרי שבחרת קונטיינר, אתה צריך לבחור שיטת קידוד ודחיסה כדי ליצור קובץ כמה שיותר יעיל ועם כמה שפחות ירידת איכות.3. בסוף תבחר את שיטת ההזרמה, HTTP היא הנוחה הקלה והזולה ביותר.אל תתפתה לעבוד עם קונטיינרים ישנים כדוגמת flv שבקרוב יחלפו מן העולם רק בגלל שיש עליהם המון מידע ברשת...
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים מחבר אוקיי אני רוצה ללמוד על זרימה של וידיאו \אודיו לדפדפנים ושהיה גם מותאם לסמראטפונים,ליצור סוג של LIVE CHET, או לשדר סרטים, תוכניות רדיו,ואיפה יש אפשרות ללמוד על ההזרמה בשיטה של HTTP? נערך 2013 ביולי 1112 שנים על-ידי puvsc
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים תגגל http pseudo streamingיש המון מידע.אחרי שתקרא כמה מאמרים ותדע מה הכיוון פחות או יותר תוכל לחזור עם שאלות יותר ממוקדות.
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים מחבר לא תוכל לכוון אותי???מצאתי משהו שתומך ב HTML5 : http://www.webrtc.org/demoאבל אני מחפש גם לשדר וידאו ואודיו שמי שרוצה פשוט יראה את זה לייב באינטרנט....
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים אני לא ממש בטוח לגבי שיטות סטרימינג ב-Live, זה נושא מורכב יותר.בשידור לייב יש תוכנות מסחריות, צד קליינט וצד שרת.למשל Shoutcast היא דוגמה מצויינת להזרמת אודיו (חינם).
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים מחבר אין לך איזה כיוון לתת לי לגבי הזרמה בלייב?אתה יודע אולי מה הטכנולוגיה של סקייפ?
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים מחבר אני יודע, אבל גם הוא מבוסס על משהו...בכל מקרה תודה שניצל, לך יש אולי נסיון איפה ללמוד על הזרמת מדיה בלייב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.