עבור לתוכן

Thermaltake Volcano Silent Boost VS. Thermaltake Extreme VOLCANO 12

Featured Replies

פורסם

איזה מהם בעל עוצמה יותר גדולה איזה בעל Heat sinks יותר טובים, בקיצור איזה בעל ביצועים יותר טובים?

פורסם

המאוורר של הולקנו 12 יותר חזק אבל על מהירות נמוכה יותר הסילנט בוסט מציג ביצועים יותר טובים..

לגבי ההבדלים בין ההיטסינקים אני לא כל כך יודע..

פורסם

לוולקנו 12 ביצועים הרבהה יותר טובים, הייתרון של ה silentboost כמו שנובע משמו, הוא השקט...

אם אתה מחפש ביצועים ללא ספק לך על הוולקנו 12, אם אתה רוצה שקט הסיילנט בוסט הוא בשבילך....

הערה:אם אתה מוריד את הוולקאנו 12 ל 2000 סל"ד, הוא עושה רעש של 21db שזה בדיוק הרעש שעושה הסיילנטבוסט ב 2450+-10% סל"ד....לתשומת לבך...(עד כמה שידוע לי אין מתג ויסות לסיילנטבוסט)

פורסם

ברור שאין לו... למה אתה צריך אחד ?? כדי ל"החליש" אותו עוד ?? חחח

למה שהוא יקנה את ה12 אם לא מתוכנן אוברקלוק ..

אם אתה רוצה שקט ה silnet הוא ללא ספק אחד המוצרים הכי טובים ברמה של המאווררים השקטים

אם אתה מחפש קירור טוב לאוברקלוק ומעוניין לקנות מאוורר וheatsink ביחד אז ה Volcano 12 אחלה בחירה (כמובן שיש לך את כל הSLK וכל אלו...) אבל אם אתה רוצה משהו מוכן ומוכן יש לי את הVolcano 12 והוא אחלה של מאוורר אני באוברקלוק דיי גדול אתה יכול לראות למטה (באס במקום 133 העלתי ל210) עכשיו אני שם את הVolcano על 4000RPM~ וכמעט ולא שומעים אותו (טוב לפחות בהשוואה לVolcano 11+ שהיה לי) והמעבד בכ34 מעלות ב Idle וכ39 בLoad ...

אין לי ספק שה silnet boost לא יתקרב לזה בכלל אבל שוב... ללא אוברקלוק נראה לי שהוא בחירה טובה..

פורסם
  • מחבר

אני דווקא מחפש fan בשביל OC גם.

אני ישמח אם אתה יכול להמליץ לי על fan עם heatsink ומהירות טובה יותר משל הvolcano12 בתקציב של עד 240ש"ח.

פורסם

בקשה לא עובר את ה-200 שקל כולל ההזמנה :

זה הסינק :

http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2098&cat=47&page=1

וזה המאורר שכדאי לך לשים עליו לפי דעתי :

http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1480&cat=79&page=1

תקבל ביצועים מצויינים.. זה כל עוד אין לך בעיה עם הזמנות מחו"ל :P

פורסם
  • מחבר

כן עכשיו אני רץ להזמין מחו"ל.. :-\

אולי אתה מכיר כמה טובים שמייבאים לארץ?

פורסם
  • מחבר

ההרכבה של ה heatsink למאוורר מסובכת או פשוטה?

פורסם

ממש פשוטה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים