עבור לתוכן

95 מעלות בליבת המעבד במאמץ מלא

Featured Replies

פורסם

אצלך אין אמצע, אה?

או הזנחה טוטאלית או הקפדה יתרה ופדנטיות.

• תגובות 76
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מכפר על שנים של הזנחה :)

פורסם

אני מקווה שאני לא רואה טוב אבל נראה כאילו יש לך כמה קבלים נפוחים שם על הלוח, עולים בי החששות גם בגלל הספק הג'נרי שיש לך:

XftD2sN.jpg

נראה כאילו החלק העליון שלהם נפוח יותר, צלם אותם מזווית אחרי הניקיון.

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

הקבלים הספציפיים האלה מכוסים ע"י הקירור עכשיו..

כל השאר מסביב שגלויים לעין נראים בסדר גמור. אני חושב שזה שאתה מצביע עליו רק נראה ככה בגלל שכבת האבק שעליו (השני מלמטה?).

בכל אופן מה זה אומר שהקבלים נפוחים? הלך הלוח?

פורסם

אם הקבלים באמת מנופחיםזה אומר שהלוח מתי שהוא ילך כן..

בדרך כלל אלו הקבלים שמתנפחים.

פורסם
  • מחבר

ואיך אפשר למנוע תופעה כזאת בעתיד? זה קשור להתחממות איכשהו?

בכל אופן, אני כמעט בטוח שזה אשליה של הפלאש+האבק, אבדוק יותר לעומק בעוד כמה ימים כשאחליף את הקירור.

פורסם

Cold Bit הוא קירור טוב יותר מהסטוק , ובאופן כללי קירור סביר בהחלט , אז אני לא הייתי מחליף אותו.

איבורי דחפו אותו בעבר בתוספת תשלום של 150 ש"ח הרמאים.

אני מכיר את הקירור הזה , והוא מקרר בצורה תקינה והוא גם לא רועש במיוחד.

הסיבה שהטמפרטורה הייתה כל כך גבוהה , היא בגלל האבק והמארז הלא מאוורר.

פורסם
  • מחבר

^ והאופן הבזיוני שבו הם מרחו את המשחה הטרמית.

בכל מקרה גם אם אכן נפוח, החלפת קבלים והלחמות זה הרבה מעבר לידע שלי. יש אחריות על לוח במקרה של קבל נפוח?

נערך על-ידי TomL94

פורסם

באייבורי אתה יכול ללכת עם כל המחשב , ותגיד להם שהלוח עושה בעיות ושהמחשב לפעמים לא נדלק ושהוא עושה ריסטרט כל הזמן על דעת עצמו , ואז יש סיכוי שהם יחליפו לך את הלוח ואולי גם את הספק על הדרך(אם עדיין יש לך אחריות עליהם. על הלוח צריך להיות).

המחשב הזה צריך להיות בן בערך שנתיים , אז מאז שהם מרחו את המשחה ועד היום... אני לא בטוח שהם לא מרחו את המשחה טוב.

ברגע שהוצאת את הקירור הזזת את המשחה ולקחת חלק ממנה עם הקירור עצמו , אז מה שנשאר על התושבת לא מייצג.

פורסם

הייתי רוצה לראות תמונה יותר טובה של הקבלים האלו..תמונה בזווית ולא מלמעלה.

פורסם

הם לא נפוחים ... אם כבר אחד עקום פנימה או שזה אשלייה מהלכלוך

בכ"א גם עם ספק גנרי זה לא אמור לקרות בגלל המייצבי מתח על הלוח.

פורסם

אלה קבלי ה vcore של המעבד. הם לא יתנפחו בגלל ספק גנרי (המייצב של הלוח נמצא ביניהם לבין הספק ולכן מגן עליהם גם כשהספק לא יציב). הם יתנפחו אם המעבד מתחמם יותר מידי (ופשוט שרף את הקבלים אם החום שלו ולא "מסיבות חשמליות"), או אם המעבד חזק מידי ללוח (לוחות ש "תומכים במעבדי D / E8xxx / Q6xxx" לפי מה שכתוב על הקופסה, אלא שהתמיכה היא רק בזה שה BIOS תומך במעבד, אבל מערכת החשמל של הלוח עדיין פשוט לא מספיקה כדיי להתמודד אם מעבד כזה - ובקבוצה הזאת נכנסים רוב הלוחות ה "בסיסיים" שראיתי בסוקטים 478-775, של הרבה חברות שונות)

במקרה הזה הם גם קבלי solid (שלא מתנפחים בקלות כמו אלקטרוליטים רגילים) ובכלל לא נראה לי שהם מנופחים, פשוט ייצרו אותם אם פינות עגולות

נראה לי תקין

רק הקבל מלמטה האם הוא קיבל מכה שעיקמה אותו פנימה או שהוא רק נראה ככה בגלל האבק ?

פורסם
  • מחבר

זה העניין - אני כמעט בטוח שזה רק נראה ככה. העניין יבדק מחר.

אם באמת קיבל מכה - מה שלא סביר בכלל שקרה - גם במקרה כזה צריך להחליף את הקבל?

פורסם

בתיאוריה כן, במציאות...... רוב הסיכויים שלא יקרה לו כלום......

פורסם

צלם לנו תמונות איכותיות בזווית..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים