עבור לתוכן

95 מעלות בליבת המעבד במאמץ מלא

Featured Replies

פורסם

התמונות מ dropbox לא נפתחות - תעלה לאתר של מחייב חיבור אם שם משתמש/סיסמה כמו postimage.org

• תגובות 76
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל לפי הבנתי - אם מאוורר רציני הוא exhaust וקדמי ממש מצ׳וקמק-יש לנו לחץ אוויר שלילי שמהווה קירור לא יעיל.

בנוסף לכך, הבנתי שגם הכבלים מסודרים בצורה לקויה, מפריעים לזרימה ומחריפים את המצב.

הערה: הכל מבוסס על הכתוב לעיל בהודעות פותח הדיון, התמונות לא נפתחות גם לי.

פורסם

הבעיה ברוב המארזים הגנריים הי לא מאוור קדמי חלש אלא שלמאוורר הקדמי אין מאיפה לקחת אוויר - הוא סגור מאחוריי הפלסטיק של הפאנל הקדמי, אם לא יותר מחריץ פאתטי בצד התחתון של הפאנל לכניסת אוויר

פורסם
  • מחבר

אוך טעות שלי, שכחתי שהוא מבקש להתחבר, עדכנתי את התמונות.

ואתה צודק לחלוטין, המאוורר הקדמי שמושך אויר סגור מאחורי פלסטיק.

פורסם

אתה מבין שהאבק פשוט חוסם את האוויר?

תנקה את הקירור מבחוץ בלי להוציא אותו.

זה יכול לעשות הבדל גדול מאוד..

חוץ מזה תעשה ניקיון יסודי לכל המחשב,

תחליף משחה (וקירור אם אתה רוצה, אפילו סטוק אמור להיות בסדר).

משחה תקנה MX4 למשל, מעולה ונוחה למריחה.

פורסם

מהתמונות :

החלק המתכתי של המארז דווקא נראה בסדר. האם למארז הזה יש חריצים כלשהם בפלסטיק הקדמי שמאפשרים כניסת אוויר למאוורר (תמונה) ?

הקירור של המעבד מלוכלך ברמות שברור שהוא יתחמם... תנקה אותו + תשים חומר קירור חדש ותבדוק כשהמארז פתוח כמה זה משנה משהוא. בסך הכול למחשב שרוב הזמן לא נמצא בבנצ'מארק זה יכול להספיק למרות שהקירור לא שונה בהרבה מהסטוק של אינטל (וניתן להתווכח אם הוא טוב יותר מהקירורים ה "נמוכים" של אינטל שמיועדים למעבדים חלשים)

פורסם

לא חושב שצריך ללכת כל כך רחוק עם המארז.

המעבד שלו חם יותר מדי וזה לא בגלל זה, אלא בגלל אבק/משחה תרמית/קירור גרוע,

או יותר נכון שילוב של שלושתם. שיסדר את זה.

המעבד שלו עדיין יהיה חם בגלל דברים אחרים (קירור לא טוב במארז אולי),

אבל הכמה מעלות האלו לא קריטיות.

בדקת אם המהירות של המאוורר משתנה כשהמעבד מתחמם (אם הוא על Auto בBios..)

פורסם
  • מחבר

קניתי MX4 ואויר דחוס לפני כמה ימים.

אגב, למארז אין שום פתחי איוורור או חריצים בחלק הקדמי, רק מרווח קטן בין המאוורר לפלסטיק עצמו.

בכל אופן הלכתי לBIOS בעקבותך, אני לא מבין בזה הרבה אבל להלן מה שכתוב:

CPU Smart Fan Target - Disabled

SYS Fan1 Control - 100%

SYS Fan2 Control - 100%

CPU Fan Speed - בסביבות 2500 RPM

SYS Fan1 Speed - סביבות 1300 RPM

SYS Fan2 Speed - סביבות 1600 RPM

פורסם

SANDY BRIDGE נשרפים ב95 מעלות ... אז זה די מטורף

יש לך איזה בעיה רצינית , זה לא מדובר על סידור מאווררים לא נכון / אבק , זה חריג מאוד , אתה צריך קודם כל לנסות לבדוק עם תוכנה אחרת כמו REAL TEMP (את הטמפ', המאמץ תריץ בOCCT), ואם זה עדיין ככה , לאפס ביוס (תוציא לגמרי את הסוללה בלוח ותחזיר אחרי דקה, ואם הבעיה לא הייתה משם תנסה להוציא את הגוף קירור, לנקות אותו טוב וגם את המשחה מהמעבד והגוף , ולשים אחרת ... ולראות שהמעבד מסתובב חלק . תשים לב גם אם נהיה רעש חזק כשאתה מריץ את הOCCT מהמאוורר, כי המקורי די רועש.

פורסם

במשחקים זה מתחמם לך ככה או רק ב OCCT ?

פורסם

הכמות של אבק שיש שם דיי מספיקה בשביל זה.....

פורסם
  • מחבר
SANDY BRIDGE נשרפים ב95 מעלות ... אז זה די מטורף

יש לך איזה בעיה רצינית , זה לא מדובר על סידור מאווררים לא נכון / אבק , זה חריג מאוד , אתה צריך קודם כל לנסות לבדוק עם תוכנה אחרת כמו REAL TEMP (את הטמפ', המאמץ תריץ בOCCT), ואם זה עדיין ככה , לאפס ביוס (תוציא לגמרי את הסוללה בלוח ותחזיר אחרי דקה, ואם הבעיה לא הייתה משם תנסה להוציא את הגוף קירור, לנקות אותו טוב וגם את המשחה מהמעבד והגוף , ולשים אחרת ... ולראות שהמעבד מסתובב חלק . תשים לב גם אם נהיה רעש חזק כשאתה מריץ את הOCCT מהמאוורר, כי המקורי די רועש.

הרצתי את OCCT עם real temp ברקע - אותן תוצאות.

לגבי הוצאת סוללה - איבדתי אותך. שוב, אני חדש בנושא.

בכל אופן אני אכן אנקה את המחשב, אחליף משחה וקירור ואקווה לתוצאות טובות יותר.

במשחקים זה מתחמם לך ככה או רק ב OCCT ?

אתה מדבר על המעבד או הברטיס מסך?

בכל מקרה לא ניסיתי בעת הפעלת משחקים

אגב, 11010010110,

לא ענית לי, הבנתי מדבריך שקירורים כמו katana ו-mugen לא יבצעו את העבודה כמו שצריך?

פורסם

עכשיו ראיתי את התמונות בפעם הראשונה, איך אתה מצפה שהמעבד לא יתחמם עם כמות האבק על ההיטסינקים?

כמו שהמליצו, תעשה ניקיון כללי עם דגש על קירור המעבד, תחליף משחה ותעדכן אותנו, הייתי שוקל באמת להחליף מארז(בעצם אתה גם ככה משדרג).

פעם הבאה קצת הגיון בקשר לחום המעבד..

פורסם
  • מחבר

חס וחלילה לא התלוננתי. אני מודע לחלוטין שהמחשב שמצב זוועה ושהוא זקוק לניקיון רציני דחוף.

אחרי ביצוע הניקיון + החלפת הרכיבים אעדכן :)

פורסם

לא הייתי מבזבז פחית לחץ אוויר על הגן חיות הזה..

אם משרד הבריאות יודע, הוא סוגר לך את המחשב:locked:

אני הייתי מנקה את זה עם לחץ אוויר ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים