פורסם 2013 ביוני 3012 שנים מעניין לאן תגיע..בינתיים לא הבחנתי בפריצת דרך בעקבות החלפת המשחה שבין המעבד לheat spreader.עד 4.7Ghz זה גבול מוכר (אם כי קשה להשגה) עם IB.כדי להצדיק את החלפת המשחה, הייתי מצפה לתדר שנושק ל5Ghz.אחרת, מדובר בסיכון לא משתלם (עבור אלה שטרם עשו זאת).
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים בוא נראה... אני למשל כבר על 4.8Ghz, שעבר אתמול את הבדיקה הקשה יותר ב-OCCT למשך 15 דקות ו-20 דקות בקרייסיס.מתחים, טמפ' וכ' אני יעלה בהמשך שאגיע הביתה צילמתי הכל. החלפת המשחה בהחלט תרמה לעסק מבחינת טמפ'.
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים מחבר תשמע אני כרגע לא פונקציה, את ה-OC רק ניסיתי ללא שום התקנה של דרייברים ללוח החדש(אולי היה עוזר) ללא מערכת נקיה, המערכת הנוכחית מוגדרת על הלוח הקודם, מה גם שאני עם קירור לא משהו בכלל H60, בנוסף כישורי ה-OC שלי למעבדים עודם בחיתולים..אני אפרמט את המחשב, אגדיר את הלוח, אשב ואעזה שיעורי בית, אולי אחליף את קירור המים ואנסה שוב..אני יודע ש-ROY.T הגיע במהלך הלילה ל-4.8 במתח ממש נמוך ויציב..אני מאמין שיגיע רחוק יותר.עדכון: רוי הקדמת אותי בתגובה..
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים אנשים חייבים להפריד בין חום ליכולת אוברקלוקקיבלתי הרבה הודעות מהסוג הזה על חדשה שמספרת על אוברקלוק של האסוולסיליקון לא איכותי הוא סיליקון לא איכותי, גם אם יקורר בחנקן נוזליטמפרטורה לא משפרת באופן קסום יכולות אוברקלוק תחת קירור סטנדרטיזאת כמובן, במידה ולא הגעתם ל-threshold נערך 2013 ביוני 3012 שנים על-ידי djelectric
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים ואם משליכים על הנושא שלנו, מה אתה רומז בעצם?שהסיליקון של IB לא יגיע ליכולותיו של SB למרות החלפת המשחה?
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים מחבר ליאור יש קשר בין זה שהרכבתי את הלוח ללא התקנה וללא דרייברים לזה שהיה לי קשה להתייצב על 4.7?
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים גם לא, המעבד עושה פעולות חישוב, או שהוא לא עושה, תוכנות לא משפיעות עליו ישירות אלא על הקשיח.אגב לפני שמרביצים לי מ-MSI, בחירה מאוד לא חכמה בלוח אם שישמש לאוברקלוק 24\7, הוא לא מאפשר offset שזה שימוש במתח נמוך בעת מנוחה
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים אפשר להגדיר מכפלה גבוהה לTurbo Boost? כי אם כן, זה אולי יפתור את הבעיה.הלוחות של Gigabyte כן מאפשרים מתח נמוך במנוחה?
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים GB\ASUS\ASROCK - מאפשריםMSI לא.לא קשור לאיזה אוברקלוק, פשוט לזה שהמתח במנוחה לא יהיה מתח אינטל הרשמי אלא עדיין גבוה משמעותית, דבר שגורם לשחיקה, חום וצריכת חשמל גבוהה יותר
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים ליאור, 2 דברים -מה זה לאפינג? ומה זה threshold?עידן -מה היה הלוח הקודם שלך?
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים לאפינג, שיוף פני גוף הקירור של המעבד לצורך יישור שלו והפיכתו לדק יותרthreshold - נקודת throttle של טמפרטורה בה המעבד מוריד מכפלות ומתח באופן כפוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.