עבור לתוכן

סודני דקר שישה - למה אני, שדואג להתעדכן בחדשות כל צהריים וערב, מגלה על זה רק למחרת?

Featured Replies

פורסם

אבל מה זה קשור למה שכתבתי? לא שאני לחלוטין מסכים אם מה שאתה כותב, ag43, אם תחפש טוב תמצא אנשים כאלה עם איבה גדולה באופן דומה לעמים אחרים... לעיתים קרובות זה הולך יפה עם אנטישמיות, אבל שנאה עיוורת שכזו קיימת גם אצל אנשים שאפילו לא יודעים מה זה יהודי או ישראל. נגד יהודים זה פשוט הרבה יותר נפוץ, פשוט כי היינו שם ראשונים, כי יש לנו הכי הרבה וותק בלהיות שנואים, ויחד עם הדתות המיסיונריות למיניהן זה התפשט להמון מקומות, ולא נשאר משהו מקומי או תקופתי.

ואני לא מבין על מה מבוסס הסיפור שלך לעזאזל, הרי כולנו מכירים את האנטישמיות ויודעים למה אתה מתכוון, אבל להפריח סיפורים לאוויר גם אני יודע.

נערך על-ידי הדוד משה

• תגובות 275
  • צפיות 19.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא בצורה ובאופן הזה. עמים שלמים שאין לך שמץ של קשר אליהם שונאים אותך שנאת מוות. אין אח ורע לזה בכל העולם. הסיפור בא להמחיש שאין סיבה (אמיתית או שקרית) לשנאת יהודים אלא שנאת היהודים עומדת בפני עצמה.

אורן - זה בערך כמו לומר שאין הרבה הבדל בין חייל למחבל.

פורסם
אבל שנאה עיוורת שכזו קיימת גם אצל אנשים שאפילו לא יודעים מה זה יהודי או ישראל. נגד יהודים זה פשוט הרבה יותר נפוץ, פשוט כי היינו שם ראשונים, כי יש לנו הכי הרבה וותק בלהיות שנואים.

כשהנצרות והאיסלם השתלטו על אסיה/אפריקה/אירופה היהודים הפכו להיות מטרה נוחה.

קודם כל כי מבחינה דתית/פוליטים הם(הדתות הגדולות) חייבות אנטגוניסט(אפילו תחילת הסיפור שלהם מתחיל ככה, היהודים הרגו את ישו, מוחמד ניצח את היהודים הרשעים).

וגם בגלל שהיהודים לעולם לא היוו איום עליהם מבחינה מספרית, לא מבחינה דתית, ולא מבחינה צבאית.

קל להיטפל למיעוט שונה ולהפוך אותו לקורבן.

אחרי שניסו שוב ושוב בכוחניות "לנצח" את היהדות כדת ולא הצליחו, השנאה רק הלכה והתעצמה.

אפשר לומר שמבחינה צבאית אנחנו קורבן של מעצמות גדולות יותר.

ומבחינה דתית אנחנו קורבן של דתות גדולות יותר.

גם מבחינה כלכלית בחלק גדול מהזמן היינו קורבן של המדינות בהם חיינו.

אין דבר שיותר מטריף את הקנאות האיסלמית הכוחנית, מהעובדה שהעם הקטן והעקשן הזה ניצח בכל החזיתות והקים מדינה עצמאית.

עד שהם לא יאנסו ויחסלו את מדינת ישראל הם לא יהיו מרוצים.

ואין שום סיכוי לשנות את התפישה המושרשת הזאת, בדיוק כמו שאין סיכוי שהמוסלמים יתנצרו.

מבחינה איזורית היהודים הם כמו הNIGGER במדינה דרומית שבה תולים קודם, וממציאים תשובות מתאימות אחר כך.

ומה שהשמאל לעולם לא יבין, זה איך להתמודד עם גזענות אמיתית.

השמאל יאבד את השפיות ע"י השוואות.

הNIGGER ששונא את הגזענים מבחינתם גם הוא גזען.

הם יאמרו דברים כמו "שני הצדדים שונאים אז בואו נפסיק את השינאה..." :rolleyes:

מדינות האיסלם אינם סביבה בה אפשר להילחם בגזענות כמו שעשו בארה"ב.

הם לא מושתתים על מגילת זכויות ועצמאות.

רק תגיד מילה אחת לא במקום ויחסלו אותך.

רק להסתכל על הסרטונים ממדינות איסלמיות, להבין שהם באמת חיות.

ולא! זה לא אותו דבר לומר על NIGGERS שהם חיות, ולומר על חבורת רוצחים צמאי דם שהם חיות.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
עמים שלמים שאין לך שמץ של קשר אליהם שונאים אותך שנאת מוות.

יש קשר. לא תמצא כמעט בכלל תאילנדים ששונאים יהודים (טוב, אחרי כל התיירים שהגיעו לשם אולי כן :smile1:), בגלל שהנצרות והאסלאם לא היו בעלי אחיזה באזור, ואף פעם לא הייתה שם קהילה יהודית משמעותית.

במדינות כמו פולין או רוסיה תמצא ים של אנטישמיות, כמויות אדירות, כי הם נוצרים קתולים והיו חשופים ליהודים שנים רבות. אלו התנאים העיקריים להתפתחות של מסורת אנטישמית. אני לא חושב שתמצא אנטישמיות רבה בקוריאה הדרומית למשל, או באזורים אחרים בהם אין יהודים ואין נצרות/איסלאם. איפה שיש איסלאם אבל אין יהודים קיימת אנטישמיות, מלזיה למשל, שם הם לא יעשו לך כנראה כלום אם תאמר שאתה יהודי, אבל תצפה ליחס חשדני ועוין... וכנראה שלא יזהו שאתה יהודי ישר, זה פשוט דבר נדיר שם. מקומות בהם היו יהודים אך לא היתה נצרות/איסלאם- לא ידוע לי על הרבה כאלה, אם בכלל, אבל אני לא חושב שבמקומות כמו סין (הקהילות היותר עתיקות, יש כמה כאלה) הם זכו לאיזה יחס מיוחד, עוד איזה עם מתוך כמה עשרות קבוצות אתניות.

איפה ששונאים אותי שנאת מוות בלי להכיר אותי, רוסיה, סוריה, איראן, פולין, שמה היו יהודים ויש שם נצרות/איסלאם. ויש לי קשר אליהם, אבותי חיו עם אבותיהם.

פורסם

הנצרות אכן ליבתה את השנאה הזו במשך אלפי שנים אבל העובדה היא שגם במקומות נדיחיםהתופעה הזו קיימת וגם באנשים שהשליכו כל דבר שקשור לנצרות מעליהם. דווקא לאיסלאם לא היתה שנאה מיוחדת ליהדות עד ה60 שנה האחרונות. זו אחת מהתופעות המיוחסות ל"איסלאם החדש".

פורסם

לא נכון.

תמיד היתה שנאה באיסלם ליהדות.

וגם לפני קום המדינה היתה כאן שינאה ברמות נאציזם.

רק שהמאה האחרונה סיפקה אמצעי תקשורת דרכם אפשר ללבות את השנאה בהיקף ועוצמה שלא היתה אפשרית בעבר.

ומדינת ישראל יושבת לאיסלם כמו עצם בגרון של הכבוד הערבי.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

בקוראן יש כל מיני דברים עם היהודים... אם זכור לי יש שם איזה פסוק בסגנון "כשהיהודי יסתתר מפניך, יצעק הסלעים והעצים יצעקו 'היהודי מסתתר מאחורי, יא עבד אללה'", וכל מיני סיפורים של שחיטה של שבט יהודי ודברים כאלה... וברוח ההחלטיות של הקוראן, יש גם כמה דברים בעד היהודים. נו, שוין.

אבל העובדה היא שגם במקומות נידחים התופעה הזו קיימת, וגם באנשים שהשליכו כל דבר שקשור לנצרות מעליהם.

בקשר לאנשים שהשליכו מעליהם את הנצרות זה בסדר, אבל הם גדלו בחברה בעלת ציביון נוצרי, ובנוכחות יהודים... :rolleyes:

מקומות נידחים הם מקומות בהם לא היו יהודים ולא היו בהם נצרות או איסלאם? אשמח לדוגמא למקום שכזה בו האנטישמיות פושה.

ומדינת ישראל יושבת לאיסלם כמו עצם בגרון של הכבוד הערבי.

איסלאם וערביות אינן קבוצות חופפות... צריך לזכור זאת.

- - - תגובה אוחדה: - - -

למה אני עובד כל-כך קשה :)

הנה מה שיש לקוראן בעצמו לומר.

פורסם

איסלאם וערביות אינן קבוצות חופפות... צריך לזכור זאת.

לב האיסלם נמצא והגיע ממדינות ערב, ומכיל בתוכו את תמצית המנטליות הערבית.

יש חפיפה גדולה מאוד בין השניים.

פורסם

יש קבוצה גדולה מאוד של מוסלמים שאינם ערבים כלל, וישנה קבוצה יותר מצומצמת של ערבים שאינם מוסלמים. זה שהשילוב ערבי-מוסלמי הוא האורגינל וזה שהשילוב הזה עושה לנו הכי הרבה בלאגן, לא יכול לשנות את עצם קיומם.

פורסם

גם המוסלמים שאינם ערבים אימצו את המנטליות הערבית.

חוץ מאולי כמה מדינות במזרח אסיה שלהם תמהיל מוזר שמשלב איסלם עם תרבות אסיאתית, ובהם האיסלם עוד לא השתרש מספיק כדי להשתלט לגמרי.

כל!!! המדינות המוסלמיות מושפעות חזק מהתרבות הערבית.

פורסם

זה לא לחלוטין מדויק, אבל יש בזה אמת.

פורסם
כשהנצרות והאיסלם השתלטו על אסיה/אפריקה/אירופה היהודים הפכו להיות מטרה נוחה.

קודם כל כי מבחינה דתית/פוליטים הם(הדתות הגדולות) חייבות אנטגוניסט(אפילו תחילת הסיפור שלהם מתחיל ככה, היהודים הרגו את ישו, מוחמד ניצח את היהודים הרשעים).

וגם בגלל שהיהודים לעולם לא היוו איום עליהם מבחינה מספרית, לא מבחינה דתית, ולא מבחינה צבאית.

קל להיטפל למיעוט שונה ולהפוך אותו לקורבן.

אחרי שניסו שוב ושוב בכוחניות "לנצח" את היהדות כדת ולא הצליחו, השנאה רק הלכה והתעצמה.

אפשר לומר שמבחינה צבאית אנחנו קורבן של מעצמות גדולות יותר.

ומבחינה דתית אנחנו קורבן של דתות גדולות יותר.

גם מבחינה כלכלית בחלק גדול מהזמן היינו קורבן של המדינות בהם חיינו.

אין דבר שיותר מטריף את הקנאות האיסלמית הכוחנית, מהעובדה שהעם הקטן והעקשן הזה ניצח בכל החזיתות והקים מדינה עצמאית.

עד שהם לא יאנסו ויחסלו את מדינת ישראל הם לא יהיו מרוצים.

ואין שום סיכוי לשנות את התפישה המושרשת הזאת, בדיוק כמו שאין סיכוי שהמוסלמים יתנצרו.

מבחינה איזורית היהודים הם כמו הNIGGER במדינה דרומית שבה תולים קודם, וממציאים תשובות מתאימות אחר כך.

ומה שהשמאל לעולם לא יבין, זה איך להתמודד עם גזענות אמיתית.

השמאל יאבד את השפיות ע"י השוואות.

הNIGGER ששונא את הגזענים מבחינתם גם הוא גזען.

הם יאמרו דברים כמו "שני הצדדים שונאים אז בואו נפסיק את השינאה..." :rolleyes:

מדינות האיסלם אינם סביבה בה אפשר להילחם בגזענות כמו שעשו בארה"ב.

הם לא מושתתים על מגילת זכויות ועצמאות.

רק תגיד מילה אחת לא במקום ויחסלו אותך.

רק להסתכל על הסרטונים ממדינות איסלמיות, להבין שהם באמת חיות.

ולא! זה לא אותו דבר לומר על NIGGERS שהם חיות, ולומר על חבורת רוצחים צמאי דם שהם חיות.

כמה ערבים אתה מכיר? ולא כאלה שאתה רואה בטלביזיה.

פורסם

פיקסלים בודדים לא משנים את התמונה.

התמונה מורכבת ממילארד פיקסלים, רובם בצבע אדום, חלקם בצבע כתום, ומעט בצבע צהוב.

עכשיו אתה מגיע ורוצה שנעשה זום ונסתכל על כמה פיקסלים בודדים ירוקים כדי לומר שהפיקסלים בתמונה הם כמו כל הפיקסלים בעולם?

כן כל הפיקסלים הם פיקסלים, הם מרגישים כמו פיקסלים, ומדממים כמו פיקסלים.

הם אוהבים כמו פיקסלים, ושונאים כמו פיקסלים.

הם מסוגלים ללמוד ולהתפתח כמו פיקסלים.

איך בדיוק זה משנה את התמונה תגיד לי?

הפיקסלים הירוקים יגנו עלי מהאדומים?

הרי הם לא מעיזים לפתוח את הפה מול האדומים.

אם יגידו מילה אחת לא במקום האדומים יצבעו אותם באדום.

סונים רוצחים שיעים, שיעים רוצחים סונים.

עורפים ראשים, גם של ילדים.

קושרים ילדים בני 3 כדי שיראו איך ההורים שלהם נרצחים.

רוצחים תינוקות יהודים והופכים להיות גיבורים רשמיים בעיני אומה שלמה.

משפחה שלמה הוכתה למוות במצרים בגלל שאחד מהם אמר הערה ש"פגעה" באיסלם.

כל השכונה היתה שם לבצע את ה"עונש" והסרטון הועלה ליוטוב(ומאז גם הורד עקב תוכן מגעיל ופוגעני).

ויוטוב היה מלא במוסלמים ערבים שהצדיקו את המעשה.

לא היה ולא יהיה איסלם שפוי.

וכל מדינה מוסלמית דפוקה באופן בלתי הפיך.

דיקטטורה וטרור ופחד ואכזריות ודיכוי והשפלה ואונס נשים.

כל עוד האיסלם שולט הם ימשיכו להיות מפגרים, ויהיו סכנה לעצמם ולאחרים.

גם אלו שהיגרו לאירופה ויש להם לכאורה את כל התנאים להשתחרר מהחרא של האיסלם והתרבות הערבית, בסופו של דבר כקבוצה לא מסוגלים לעשות זאת.

ואלו שבכל זאת מנסים מוצאים את עצמם בסכנת חיים אמיתית בכל מקום שאליו ילכו.

אפילו המערב כבר לא יכול להגן על מוסלמים לשעבר ממוסלמים.

עכשיו אתה רוצה לומר לי שאני לא רואה את התמונה?

שזאת בעצם תמונה של כד עם פרחים?

שאני מסתכל עליה הפוך ואם רק אסובב אותה היא תהפוך לסמיילי?

קודם כל שהעולם הערבי/מוסלמי יצליח לצאת להפגנה מבלי להרוג אנשים ולאנוס נשים, אז נדבר.

אפס חמלה יש להם.

ונמאס לי לשמוע שמאלנים וערבים ומוסלמים אומרים: "זה מיעוט שמוציא לנו הרוב שם רע..."

באמת? איפה הרוב הזה לא שומעים אותו?

רוב דומם שאינו מוביל שום דבר טוב.

חסר משמעות לחלוטין בתמונה הכללית.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

להיפך אני גם מאמין שרוב הערבים היו שמחים אם פשוט היינו כולנו זוחלים לים ונעלמים בדיוק כמן שהישראלי הממוצע היה שמח אם ההיפך היה קורה. אבל אני חושב שאפילו אתה מודע לאמת האוניברסלית הזו שהאדם הממוצע, זה שעושה משכורת חודשית, ומעדיף להרקב על הספה מול החדשות מהווה את הרוב בכל חברה. אז הנה, זה הרוב שלך, זה שלא יוצא להפגין, זה שישראל מעניינת לו את הביצה כי אנחנו פה והם אי שם, כמה מאות או אלפי קילומטרים מ"פה". אתה לא מכיר אותם כי הם לא מופיעים ביוטיוב.

אז מה, אתה שואל? אז זהו, שעם אנשים כאלה מגיעים להסכמים, לא עם מה שאתה רואה בטלביזיה.

נערך על-ידי karpazi0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים