עבור לתוכן

דילמה בין הגרסא הרגילה של HD 7870 לבין XT

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל:

hd 7870&hd 7870 xt

השאלה עד כמה משתלמת הגרסא של הXT,היא מתחממת הרבה יותר,יקרה בקצת ופער הביצועים של חלק מהמשחקים לא הכי גדול.

המפרט הנוכחי:

Intel Quad Core I5 2300 2.8Ghz

Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3

Rendition 8GB RAM DDR3 1333Mhz

Seagate 500GB SATA-III

HIS ATI Radeon HD6850 1GB GDDR5 DirectX11

Enermax 600W PSU A.PFC

Coolermaster Elite 310

ע"פ המקור הזה:

http://www.guru3d.com/articles_pages/club3d_radeon_7870_joker_review,7.html

בזמן מאמץ הכרטיס מתחמם בכ20 מעלות מהגרסא הרגילה,זה משפיע על תוחלת החיים של הכרטיס?

תודה רבה על המענה,סליחה שאלו שאלות מפוזרות ולא ממוקדות פשוט עולות לי הרבה שאלות האם כדאי לקחת את הכרטיס ההוא...

פורסם

הבדל הביצועים גבוה מהבדל המחיר. חום לא צריך להיות מקור לדאגה (שיהיה חם יותר, אז מה?)

אם כבר 7870 אז ה-GTX660 משתלם יותר.

פורסם

ה- 7870XT מהיר יותר מ- GTX660 בכ-8 עד 16 אחוזים (תלוי ברזולוציה) עפ"י האתר הזה:

http://www.techpowerup.com/reviews/Club_3D/HD_7870_jokerCard_Tahiti_LE/28.html

אבל גם עולה יותר בכ-200 ש"ח בערך.

תשווה את הביצועים של הכרטיסים עפ"י המשחקים שאתה משחק (ובאותה הרזולוציה) ותחליט עפ"י המחיר.

פורסם

ולכן אמרתי שה-GTX660 משתלם יותר מה-7870 הרגיל שאין לו טעם במחירו כרגע.

פורסם
  • מחבר
ולכן אמרתי שה-GTX660 משתלם יותר מה-7870 הרגיל שאין לו טעם במחירו כרגע.

גרסאת הXT יוצרת פער גדול מGTX 660 בBF3?

ואיך הכרטיס HD 7870 XT יריץ את BF4 לפי דעתכם(שאלה קצת מוקדמת אבל עדיין :P)

תודה לכם

פורסם
  • מחבר
אי אפשר לדעת לגבי BF4.

לגבי BF3, תראה - http://www.guru3d.com/articles_pages/club3d_radeon_7870_joker_review,17.html

יתרון של כ - 17% ל - HD7870XT על ה - GTX 660.

באסה :\

כן הכרטיס הזה טוב ,הוא גם מראה ביצועים טובים בשאר המשחקים

תודה רבה לכם:)

פורסם

ומה עם msi radeon 7870 hawk? הוא לא יותר חזק מ-7870 XT? אפילו שהוא עולה קצת יותר יקר?

פורסם

לא.

פורסם

בתור בעל כרטיס כזה (XT)....בעניין החום קח בחשבון שתצטרך לבנות פרופיל איוורור דרך תוכנת Trix או Afterburner על מנת שהכרטיס לא יתחמם יותר מידי זאת בגלל שהחיישנים שלהם די עצלנים בזיהוי קפיצה בטמפרטורה (יש פה מדריך מצוין בפורום, של IDANMAL איך לעשות) , אחרי שתבנה אחד כזה עניין של דקה שתיים הכרטיס ישאר די קריר משהו כמו 65 מעלות במשחק באטלפילד 3 ברשת....חוץ מזה אין תלונות כרטיס מעולה!

נערך על-ידי oza87

פורסם
  • מחבר
בתור בעל כרטיס כזה (XT)....בעניין החום קח בחשבון שתצטרך לבנות פרופיל איוורור דרך תוכנת Trix או Afterburner על מנת שהכרטיס לא יתחמם יותר מידי זאת בגלל שהחיישנים שלהם די עצלנים בזיהוי קפיצה בטמפרטורה (יש פה מדריך מצוין בפורום, של IDANMAL איך לעשות) , אחרי שתבנה אחד כזה עניין של דקה שתיים הכרטיס ישאר די קריר משהו כמו 65 מעלות במשחק באטלפילד 3 ברשת....חוץ מזה אין תלונות כרטיס מעולה!

תודה,את זה חיפשתי :P(הדאגה היחידה שלי)

שוב תודה רבה לכולם!

פורסם

אתה יכול להגדיר פרופילים עם תוכנות צד ג' על מנת לשמור על הכרטיס קריר יותר, אבל כל עוד קנית כרטיס

תקין, ואתה לא מתעסק עם המהרות למינהן, אתה לא ממש חייב לעשות דבר. כל עוד הכרטיס עובד בטווחי

הטמפרטורה שלו מה אכפת לך 10 מעלות פה או לשם? הכרטיס לא תקין ומתחמם יתר על המידה? שיתפוצץ..

בשביל זה קיימת האחריות על המוצר. אתה יכול להיות רגוע.

פורסם
אתה יכול להגדיר פרופילים עם תוכנות צד ג' על מנת לשמור על הכרטיס קריר יותר, אבל כל עוד קנית כרטיס

תקין, ואתה לא מתעסק עם המהרות למינהן, אתה לא ממש חייב לעשות דבר. כל עוד הכרטיס עובד בטווחי

הטמפרטורה שלו מה אכפת לך 10 מעלות פה או לשם? הכרטיס לא תקין ומתחמם יתר על המידה? שיתפוצץ..

מצטרף :xyxthumbs:

אני באופן עקרוני נגד התעסקות עם פרופיל המאוורר, במיוחד כשזה נקבע לא שרירותית כהלך יד, אלא לאחר מבחן הנדסי דקדקן

שמצא את הפשרה האופטימלאית בין הקרור הנדרש לבין מפלס הרעש (והאבק) המבוקשים.

כן, גם לאחר ביצוע OC.

שכן OC מעלה את החום, הפרופיל הדיפולטי לוקח גם זאת בחשבון והוא מוגדר לכל טמפ' אפשרית עד קצה הסקלה.

פורסם

בעלי כרטיסי AMD טוענים שהחיישנים "מתעצלים" בזיהוי שינויים מהירים בטמפרטורה, ולכן עדיף פרופיל ידני. התווכח איתם על זה.

ואינני מסכים עימך כלל ועיקר, רוי. בשלב מסויים האחריות נגמרת, אתה יודע. תשאר עם כרטיס קלוקל אם לא תפקח על הכרטיס, ואני לא בטוח שאתה משתוקק להחיות כרטיסי מסך בתנור.

פורסם

הכינותי מראש..בבקשה במיוחד בשבילך:

http://hwzone.co.il/community/threads/525675-מדריך-הכן-כרטיסך-לקיץ-(לבעלי-AMD)

במקרה הזה אני לא מסכים איתך, כתבתי את זה במדריך שלי..עד שהכרטיס מקבל קירור כמו שצריך הוא מגיע

לטמפרטורות גבוהות ואתה חווה נפילות FPS , ממה ששמתי לב ולא משנה מה טווח הטמפרטורה של הכרטיס, עברת את

70 מעלות ? יש סיכוי שתראה ירידה בביצועים ונפילות FPS.

דרך אגב אם הגעת לאיזורים האלו זה אומר שהקירור שהכרטיס מקבל בכלל לא תקין ותצפה פתאום גם להגיע ל80-90 מעלות

ביום חמים ומשחק עמוס...

רק בשביל הספורט נסו לסגור את MSI אפטרברנר ולהשתמש בדרייבר עצמו בהגדרות הדיפולט וכנסו למשחק כבד.

כשתרגישו איטיות תבדקו על איזו טמפ" אתם נמצאים ועל איזו טמפ" ה-VRM(מייצבי מתח) שלכם נמצאים.

נערך על-ידי idanmal

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים