פורסם 2013 ביוני 2212 שנים בתקציב שלך אתה יכול להסתפק במחשב בחצי מחיר מבלי להפסיד ביצועים, ובחצי השני לקנות עוד 10-15 מחשבים קטנים ולתרום למעונות/גנים וכו'..
פורסם 2013 ביוני 2212 שנים לבנאדם חשוב המעמד של המוצר כטופ-של-הטופ, הוא מוכן לשלם על כך המון וזו זכותו המלאה. אני לא הייתי עושה את זה וגם אתה לא, אבל הוא רוצה ומותר לו. זה הכל.
פורסם 2013 ביוני 2212 שנים הוא לא ירד מזה לא משנה מה נגיד לו, אז לפחות שנשטוף את העיניים בתמונות שהוא יעלה.
פורסם 2013 ביוני 2212 שנים עידן מדבר על אבק , אי פעם פירקת מאוורר מרדיאטור אחרי כמה חודשים ? אתה יודע כמה אבק מצטבר שם?לא מפתאום אף פעם...יש לי במארז 10 מאווררים שלפחות פעם בחודשיים אני מפרק אותם, מאז גיל 20 שבאמת נכנסתי לזה(לפני 13 שנה), פירקתי כמה וכמה מאווררים .לפרק מאוורר שמוצמד לרדיאטור, לנקות שם עם מכחול זה הרבה יותר פשוט מאשר להגיע בין צלעות הקירור הדקיקות של קירורי האוויר.אם אתה נהנה שיש לך בונגילה תקועה באמצע המארז אז סבבה.
פורסם 2013 ביוני 2212 שנים אני נהנה מקירור לא פחות טוב ממים שגם שקט ועובד על RPM נמוך (ככה שלא מצטבר כמעט אבק) , שדורש אפס תחזוקה , שלא עושה רעש ממשאבה ושקל מאוד לפרק\להרכיב\לנקות אותו(זה נוקטואה )
פורסם 2013 ביוני 2312 שנים מחבר הלוח שמתכוון לקחת הוא http://www.tms.co.il/product/12646 כמובן אשמח לעוד הצעות
פורסם 2013 ביוני 2312 שנים מחבר האמת שיש משהו אחד שמעצבן אותי בו אם שמים שני כרטיסי מסך, הם עובדים ב X8 לעומת זאת בלוח הזה http://www.tms.co.il/product/12648 מקבלים ששניהים פועלים ב X16 חוץ מכך שהוא גם מכיל כרטיס קול מעולה וכאלו וגם WIFI וגם עוד דברים נחמדים
פורסם 2013 ביוני 2312 שנים עדיף לך מקסימוס 6 פורמולה או אקסטרים במחיר הזה.בנוסף, אין שום הבדל ביצועים, כרטיסים היום רחוקים מלנצל את רוחב הפס של pcie
פורסם 2013 ביוני 2312 שנים ההבדל בביצועים זניח..הייתי בטוח שהוא כן תומך לא נורא. היה בתושבת הקודמת לוח up7 אחד החזקים..
פורסם 2013 ביוני 2312 שנים מחבר דווקא נראה לוח מאוד מאוד מרשים לא? וגם כרטיס רשת מיוחד שאמור להיות מהיר יותר
פורסם 2013 ביוני 2312 שנים הלוח הוא בהחלט מהTOP של גיגהבייט, אבל בהקשר של OC אין על ROG של אסוס. אם אתה לא מבצע OC אז זה לא חשוב, שני הלוחות מעולים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.