עבור לתוכן

אני לא מבין את זה, למה שמישהו יירצה לקנות xbox one?

Featured Replies

פורסם

מאוד משמח

אני הפעם מתכנן להיות הבעלים של כל קונסולות המינסטרים בדור הבא ,כולל הנידות -(בשלבים)

וההגבלות בXBOXONE ,היו ממש מסריחות

בנוסף עכשיו מי שרוצה ליבא את הXBOXONE ,לא צריכה להיות לו בעיה גדולה ,לפחות לא לשחק סינגל

במיקרה הגרוע ביותר ,יהיה צורך להפעיל את הקונסולה פעם אחת בארץ ניתמכת ,אבל סיכוי טוב שלא יהיה צורך לזה

כי אין לזה טעם שהDRM הדרקוני בוטל

כניראה MS הבינה ,שסוני הולכת לטחון אותה

עכשיו יהיה מענין לראות מה יקרה למחיר או מה יכניסו לבאנדל לילחם ב400$ של סוני ,קינקט 2 לא מושך שחקני קור

• תגובות 219
  • צפיות 47.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למרות שאין לי תכנונים לקנות קונסולה של הדור החדש, אני עדיין אשאר עם סוני.

וזה לא קשור לפאנבוי, זה קשור לזה שאני כועס על מיקרוסופט שמלכתחילה חשבה על דרישות כאלו נוראיות והתייחסה לשוק הגיימרים כאל משק בהמות חסרות מוח שילכו לאן שיגידו להן ללכת.

פורסם

לי כל ההמולה נראית כמו נסיון של MS לייצר הייפ סביב הקונסולה.

לדעתי הם פרסמו הכל כדי לעשות קצת רעש לפני ההשקה.

פורסם

בספק, גם עם השינויים האלה יהיה קשה ל MS לחזור. הפרסום השלילי היה הרבה יותר גדול ממה שיש עכשיו אחרי שהם סדרו הכל, יכול מאוד להיות שהרבה אנשים יעדיפו לקנות את ה PS4 ב 100$ פחות. בשנה הראשונה MS יפגרו מאחורי סוני, משם הכל פתוח.

פורסם
  • מחבר
לי כל ההמולה נראית כמו נסיון של MS לייצר הייפ סביב הקונסולה.

לדעתי הם פרסמו הכל כדי לעשות קצת רעש לפני ההשקה.

להתפרסם בגלל משהו רע שעשית לא נראה לי שווה את זה... :hitler:

מצד שני, הגישה הזאת יכולה להסביר הרבה מהצעדים של מייקרוסופט... :)

פורסם

^

"התגלו קוליפורמים במסעדת אבו ג'מאל המקורי ביפו, אך כעת המקום נוקה ע"י אנשי משרד התברואה וניתן לאכול שם ללא חשש". לקוחות זה לא יביא, אולי יבריח :rolleyes:

המשפט הזה אם כן הוא משפט שגוי.

פורסם
^

"התגלו קוליפורמים במסעדת אבו ג'מאל המקורי ביפו, אך כעת המקום נוקה ע"י אנשי משרד התברואה וניתן לאכול שם ללא חשש". לקוחות זה לא יביא, אולי יבריח :rolleyes:

המשפט הזה אם כן הוא משפט שגוי.

http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-260d7eb1cad9e31004.htm

לאחר מכן נשלח ניב גלבוע מטעם לילה כלכלי לביקורת במקום,

ונתן להם ציון מאוד גבוה.

(אתה יכול לראות את הביקורת בפרק כאן -

http://mymoney.nana10.co.il/Article/?ArticleID=981753)

לפי מה שאני רואה המסעדה רק הרוויחה מהמקרה.

ונכון, זה מעט שונה ממה שאמרת, אבל זה פחות או יותר מראה שהמשפט שנאמר נכון.

פורסם

זה תלוי במידה משמעותית מאיפה מגיע הפרסום השלילי, ומה הנושא שלו. אם ניקח את הדוגמה של המסעדה, הפרסום השלילי הגיע מסמכות עליונה כלשהי (פקח תברואה) ולא מהסועדים עצמם. כך גם בדוגמאות הידועות של משחקי מחשב עם תוכן מעורר מחלוקת, הפרסום הגיע מאמהות עצבניות וממשלות קפדניות, אבל לשחקנים עצמם לא היה אכפת (ואפילו הסתקרנו יותר מהנושא).

במקרה הנוכחי, הפרסום השלילי הגיע מהשחקנים עצמם (ולא רק מחלק קטן, אלא רוב משמעותי). בהשוואה לדוגמאות הקודמות, אם הפרסום השלילי למסעדה היה מגיע מזה שרוב הסועדים טוענים שהאוכל לא טעים, האם היו יכולים להרוויח מזה? וכן אם משחק מחשב מקבל פרסום כתוצאה מביקורות (כולל ביקורות שחקנים) נמוכות במיוחד, האם הם אמורים להיות מרוצים מזה? וכן הלאה..

- - - תגובה אוחדה: - - -

דבר נוסף, כדי להרוויח מפרסום שלילי צריך קהל יעד, כלומר מספיק אנשים שלא הכירו אותך קודם ויכירו אותך כתוצאה מאותו פרסום. הרעיון הוא שעדיף שהרבה אנשים יכירו אותך - אפילו כתוצאה מפרסום שלילי - מאשר שאף אחד לא יידע עליך. אבל במקרה של חברה שכל מי שאמור לדעת עליה יודע (ומן הסתם הרוב המוחלט של קהל היעד של הקונסולה מכיר את מיקרוסופט ואת הקונסולה הקודמת, ושמע או ישמע על זו גם ללא הפרסום השלילי), הרי שהפרסום השלילי קורה רק בקרב מי שכבר שכבר מכיר אותך ממילא, אז אין לך מה להרוויח מהחלק של "פרסום", ונשאר רק החלק של "שלילי".

פורסם

צודק.

אפשר גם לקשר את זה לרושם הראשוני -

ברגע שהלקוחות הפוטנציאלים קיבלו רושם ראשוני רע על הקונסולה,

יהיה מאוד מאוד קשה לתקן את זה.

בכל מקרה, המחיר עדיין גבוה ב100$,

ככה שהקונסולה עדיין נותרה מחוץ למירוץ הזה..

(בארץ 100$ יתפרשו כ600 ש"ח לצערנו, ואולי אפילו יותר בהתחלה.)

פורסם

בכלל, המקרה עם הסודנים יכול להתפרש כאכזריות של השלטון שלא קשורה לטיב המוצר אלא לטיב היוצרים. הדבר יכול לגרום לציבור התומך בעובדי המסעדה יכול כקונטרה לבוא לסעוד במסעדה בכדי לתמוך בעובדים, ובשלב מסויים זה יכול אפילו להפוך לאופנה בקרב חוגים מסויימים.

לעומת זאת, במקרה של "אבו ג'מאל האורגינל ובניו", ציבור הסועדים עצמו נפגע מהגהות הלקויה של עובדי המקום, והדבר מרתיע את הלקוחות כיוון שמדובר בטיב המוצר הבעייתי. גם למיקרוסופט היתה בעיה עם טיב המוצר, היות שאת טיב היוצר מכירים כולנו ולא מאוד לטובה, אך זה לא הפריע לקונסולה הקודמת של הכוח-רדמונד להמכר היטב.

פורסם

הסודנים מהמסעדה הסודנית, הלנקים שהביא ToMeRv32 כמה הודעות קודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים