פורסם 2013 ביוני 1812 שנים במייקרוסופט ממשיכים לירות לעצמם ברגל:מסתבר שגם לא יהיה אפשר להשתמש במכשיר בארצות בהם הוא לא יושק רשמית.http://hwzone.co.il/games/news/141516אני מתערב איתך שזה לא יפריע לחנויות פרטיות לייבא את זה באופן אישי ולמכור לאנשים באופן מופקע בידיעה שהם ידפקו את הלקוח וחזק.
פורסם 2013 ביוני 1912 שנים כל דבר שמייקרוסופט עושים בשנים האחרונות נכשל בגדול.או לפחות לא מגיע לרמת ההצלחה המצופה.אני אישית הולך לחסוך קצת ולקנות ps4.אני בחיים לא אתן יד למה שמייקרוסופט עושים לתעשיית הגיימינג.למה בערב הסעודית יותר קונים xbox oen?הם ידועים בזה שהם עשירים וחסרי דאגות.
פורסם 2013 ביוני 1912 שנים ישו הנוצרי! יש כרגע דיווחים שמיקרוסופט הסירה את כל המגבלות על הקונסולה, והיא תעבוד בדיוק כמו ה-360.לא יאמן.No more always online requirement The console no longer has to check in every 24 hours All game discs will work on Xbox One as they do on Xbox 360 Authentication is no longer necessary An Internet connection is only required when initially setting up the console All downloaded games will function the same when online or offline No additional restrictions on trading games or loaning discs Region locks have been dropped נערך 2013 ביוני 1912 שנים על-ידי Nyromith
פורסם 2013 ביוני 1912 שנים אם זה נכון, השינוי הוא בטח לא בזכות ה 20% פראיירים שהצהירו שירכשו את ה one בתנאים הקודמים.
פורסם 2013 ביוני 1912 שנים "...וינגף הרדמונדי בפני פי-אס רב טבחים עבד סוני מלך יפן: ויחזור בתשובה שלמה בפני אלוהי ארץ הגיימרי, ויאמר לו לך אתנה את ארץ הקז'ואלי והגיימרי יושב בשערך..." (מעבדים, מ"א, 13-14).ואמרו אמן.
פורסם 2013 ביוני 1912 שנים רשמית,ניצחנו!עכשיו רק נשאר להוריד את הדרישה המטופשת לקינקט (שסתם מייקרת את הקונסולה) ויש לנו דור חדש כמו שצריך.
פורסם 2013 ביוני 1912 שנים מחבר גם אני די מבואס... חיכיתי בקוצר רוח לראות איך סוני קורעים אותם! איזה פתאטיים המייקרוסופט האלה!
פורסם 2013 ביוני 1912 שנים זאת גם היתה הפעם הראשונה שראית חברה שעושה את כל, אבל את כל הטעויות האפשריות בהשקה של מוצר. זה כנראה הולך ביחד.
פורסם 2013 ביוני 1912 שנים כרגיל, הכסף מדבר. הם ראו שכמות ההזמנות לא עומדת במה שהם ציפו לו וחזרו בהם. ציפיתי שזה יקרה אבל לא כזה מהר. שוין.. אני אישית הייתי מחכה לשחרור רישמי של 2 הקונסולות כדי באמת לשפוט מי ומה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.