עבור לתוכן

אני לא מבין את זה, למה שמישהו יירצה לקנות xbox one?

Featured Replies

פורסם

הייתי מת לשחק פורזה אבל אני לא מוכן לשלם על משחק או 4 1600 שקל מינימום (אם הבנת את החישוב).

אפשר לקנות משחקים בהרבה יותר זול דרך אתרים בחול ואפילו במבצעים בXBLive או בPSN. המחירים שדופקים בארץ הם שערוריה אבל אין ספק שמחירי משחקים בקונסולה גבוהים משמעותית לעומת הPC. תזכור עוד שאתה צריך לשלם 60 דולר בשנה עבור משחק אונליין.

כמו שאמרתי, למי שיש מחשב טוב, קונוסולה לדעתי זה בגדר nice to have.

• תגובות 219
  • צפיות 47.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אפשר לקנות משחקים בהרבה יותר זול דרך אתרים בחול ואפילו במבצעים בXBLive או בPSN. המחירים שדופקים בארץ הם שערוריה אבל אין ספק שמחירי משחקים בקונסולה גבוהים משמעותית לעומת הPC. תזכור עוד שאתה צריך לשלם 60 דולר בשנה עבור משחק אונליין.

כמו שאמרתי, למי שיש מחשב טוב, קונוסולה לדעתי זה בגדר nice to have.

כנראה שלא הבנת את החישוב, החישוב הוא שקונים קונסולה בשביל אקסקלוסיביים (מדובר למי שיש מחשב טוב), אז כמה כבר אקסקלוסיביים יש ובכמה כבר משחקים?? יוצא שכל משחק עולה כמה מאות...

פורסם
כנראה שלא הבנת את החישוב, החישוב הוא שקונים קונסולה בשביל אקסקלוסיביים (מדובר למי שיש מחשב טוב), אז כמה כבר אקסקלוסיביים יש ובכמה כבר משחקים?? יוצא שכל משחק עולה כמה מאות...

הבנתי. זה כמובן עניין של העדפה. יש אנשים שיקנו קונסולה רק עבור משחק אחד.

פורסם

אם אתה גיימר , אז אתה חייב pc...

לפעמים אני משחק במשחקי יריות עם השלט xbox כשאני עייף , אבל הדיוק פשוט לא מתקרב לדיוק של עכבר , וזה הרבה פחות כיף...

יש הרבה מאד משחקים אקסקלוסיביים למחשב או שזה פושט סיוט לשחק בהם על קונסולה.

משחקים הרבה , הרבה יותר זולים למחשב.

בwin 8 שיש לי , ועם nvidia ge , אין לי שום צורך לחפש עדכונים , הכל מתעדכן אוטומטי.

המחשב הממוצע שלי היום חזק מהקונסולות שיצאו בקרוב ושאמורות להחזיק מעמד עוד 5+ שנים...

לחומרה של המחשב יש שימוש נוסף מעבר למשחקים , כמו תוכנות גרפיקה ואחרות. ובעצם , קונסולות מיועדות לאנשים שלא יוצרים כלום.

יש המון בלעדיים , אבל יש להם תחליפים למי שלא חייב לשחק דווקא במשחק מסוים , ופשוט מעונין בזאנר.

אני לא רואה את עצמי קונה קונסולה עם חומרה חלשה , כשיש לי מחשב חזק וטוב יותר עכשיו , ובטח שיהיה הרבה , הרבה יותר חזק עוד שנתיים כשהקונסולות יצאו בגרסה נורמאלית בלי תקלות.

אפשר לקנות היום מחשב חזק יותר במחיר של קונסולה (מה יש שם , מעבד ממוצע של amd עם איזה כרטיס 7870 ממוצע ו8 גיגה ראם , והxbox עוד יותר חלש מזה).

הדבר היחיד שאני מחכה לו זה לשלט החדש של הxbox , שנראה לי יוסיף לחוויה במשחקים כמו באטמן החדש).

פורסם
אם אתה גיימר , אז אתה חייב pc...

לפעמים אני משחק במשחקי יריות עם השלט xbox כשאני עייף , אבל הדיוק פשוט לא מתקרב לדיוק של עכבר , וזה הרבה פחות כיף...

יש הרבה מאד משחקים אקסקלוסיביים למחשב או שזה פושט סיוט לשחק בהם על קונסולה.

משחקים הרבה , הרבה יותר זולים למחשב.

בwin 8 שיש לי , ועם nvidia ge , אין לי שום צורך לחפש עדכונים , הכל מתעדכן אוטומטי.

המחשב הממוצע שלי היום חזק מהקונסולות שיצאו בקרוב ושאמורות להחזיק מעמד עוד 5+ שנים...

לחומרה של המחשב יש שימוש נוסף מעבר למשחקים , כמו תוכנות גרפיקה ואחרות. ובעצם , קונסולות מיועדות לאנשים שלא יוצרים כלום.

יש המון בלעדיים , אבל יש להם תחליפים למי שלא חייב לשחק דווקא במשחק מסוים , ופשוט מעונין בזאנר.

אני לא רואה את עצמי קונה קונסולה עם חומרה חלשה , כשיש לי מחשב חזק וטוב יותר עכשיו , ובטח שיהיה הרבה , הרבה יותר חזק עוד שנתיים כשהקונסולות יצאו בגרסה נורמאלית בלי תקלות.

אפשר לקנות היום מחשב חזק יותר במחיר של קונסולה (מה יש שם , מעבד ממוצע של amd עם איזה כרטיס 7870 ממוצע ו8 גיגה ראם , והxbox עוד יותר חלש מזה).

הדבר היחיד שאני מחכה לו זה לשלט החדש של הxbox , שנראה לי יוסיף לחוויה במשחקים כמו באטמן החדש).

יש לי שלט של סוני 2 מחובר למחשב, משחק איתו פיפא וNBA ועוד כמה משחקים שיותר נוח לשחק עם שלט של סוני.

המחשב הוא קונסולה :)

פורסם
אפילו GTA 5 אני מתאפק ולא קונה עד שתצא גרסת PC.

מה סוד ההצלחה שלך? אני אחרי כמה שעות הזמנתי.

גם אני מחכה לשלט אבל לא אמרו שהשלט לא יתמוך בינתיים עם המחשב?

פורסם
מה סוד ההצלחה שלך? אני אחרי כמה שעות הזמנתי.

גם אני מחכה לשלט אבל לא אמרו שהשלט לא יתמוך בינתיים עם המחשב?

יש לי מלא משחקים אחרים שאני צריך להספיק ואני נמנע מלקרוא כתבות על המשחק. אני גם נזכר כמה התבאסתי אחרי ששיחקתי בGTA4 ב360 ואז יצאה גרסת הPC עם מלא מודים והתבאסתי לשחק אותה שוב. לא עושה את הטעות הזאת הפעם.

בקשר לשלט, מיקרוסופט אמרו שתהיה תמיכה רשמית בPC מתישהו ב2014.

פורסם
אחרי שקראתי 80% מהתגובות פה עולה לי רק שאלה אחרת: למה לקנות קונסולה?

1. לא רוצה להתעסק עם Windows - הקונסולה שחררה אותי ונתנה לי אפשרות להשתמש בשתי מערכות שאני אוהב הרבה יותר - מק ולינוקס. מק היא יצירת מופת טכנולוגית, ואני נהנה מכל רגע שאני משתמש בה. לינוקס היא מערכת רבת עוצמה, שנותנת לי שליטה מוחלטת על כל חלק במחשב - מרמת הממשק עד רמת הברזלים.

2. לא רוצה להתעסק עם סטים - אני נהנה להיות הבעלים של המוצר שאני קונה. כשאני קונה משחק קונסולה אני מקבל עותק שנמצא בשליטה מלאה שלי - אני לא צריך לבקש רשות מאף אחד להשתמש בו. סטים הוא שירות השכרת משחקים, שמחייב הרשאה של סטים כל פעם שהמשחק רץ (בין אם אונליין ובין אם אופליין). זאת הסיבה למלחמה האגרסיבית כל כך של שחקני הקונסולה בהגנות דמויות-סטים של האקסבוקס.

3. אני מעריך יעילות הרבה יותר מאשר כוח נטו, לכן לראות התקדמות גרפית איטית יותר של משחקי קונסולה מהנה הרבה יותר מאשר לראות התקדמות גרפית מהירה ב-PC שדורשת חומרה חזקה יותר. כמו-כן נמאס לי מהמלחמה עם ההגדרות הגרפיות - הגדרות גבוהות יותר עם ביצועים טובים פחות או ההיפך. בקונסולה המשחק נראה בדיוק כמו שהמפתחים תכנתו אותו - לכל המשתמשים.

4. בקר מול עכבר ומקלדת. מהרגע שלקחתי בקר לידיים לא הייתה לי בעיית דיוק בירי. לעומת זאת נורא הציקה לי העובדה שאני לא יכול לשלוט בצורה טבעית במהירות של הדמות - יש רק הליכה או ריצה, ולפעמים במהירות מציקה ולא מתאימה. עם בקר אני יכול להתגנב לאט, לרוץ מהר, ולזוז בכל מהירות ביניים שנראית לי הטבעית ביותר באותו רגע. כנ"ל עם מכוניות ב-GTA - ב-PC יש רק פול גז, פול ברקס וימינה/שמאלה, ואין אפשרות לשלוט במכונית בצורה טבעית.

5. כמובן - אקסקלוסיבים. רק השנה בתור שחקן פלייסטיישן קיבלתי חמישה משחקים משובחים - Ni No Kuni, God of War Ascension, The Last of US, Beyond: Two Souls, Gran Turismo 6. כמובן יש את כל האקסקלוסיבים שסוני שחררה בשנים קודמות.

פורסם

ההשוואה לא במקום - הקונסולה לא בנויה למודולאריות כמו pc, ולכן מתוכננת בצורה שנותנת אופטימיזציה מלאה ומאפשרת ניצול טוב יותר של החומרה. מה שעצוב שזה עדיין חלש מדי.

פורסם
1. לא רוצה להתעסק עם Windows - הקונסולה שחררה אותי ונתנה לי אפשרות להשתמש בשתי מערכות שאני אוהב הרבה יותר - מק ולינוקס. מק היא יצירת מופת טכנולוגית, ואני נהנה מכל רגע שאני משתמש בה.

2. לא רוצה להתעסק עם סטים - אני נהנה להיות הבעלים של המוצר שאני קונה.

הא? אתה רציני?

מה ההבדל בין סטים לבין itunes או הapp store? גם שם אתה "שוכר שימוש" בתוכן.

אפל הרבה הרבה יותר גרועים ממיקרוסופט באספקט הזה, לפחות במייקרוסופט אתה יכול להוריד מה שבא לך ולא מה שאפל מאשרים לך להוריד.

פורסם
1.

3. אני מעריך יעילות הרבה יותר מאשר כוח נטו, לכן לראות התקדמות גרפית איטית יותר של משחקי קונסולה מהנה הרבה יותר מאשר לראות התקדמות גרפית מהירה ב-PC שדורשת חומרה חזקה יותר. כמו-כן נמאס לי מהמלחמה עם ההגדרות הגרפיות - הגדרות גבוהות יותר עם ביצועים טובים פחות או ההיפך. בקונסולה המשחק נראה בדיוק כמו שהמפתחים תכנתו אותו - לכל המשתמשים.

נו, מה הבעיה? תכוון את ההגדרות על LOW ושים את הרזולוציה על 720P.

פורסם
:goodposting:
פורסם
הא? אתה רציני?

מה ההבדל בין סטים לבין itunes או הapp store? גם שם אתה "שוכר שימוש" בתוכן.

אפל הרבה הרבה יותר גרועים ממיקרוסופט באספקט הזה, לפחות במייקרוסופט אתה יכול להוריד מה שבא לך ולא מה שאפל מאשרים לך להוריד.

אני לא משתמש ב-itunes, אבל שמעתי שאפל הורידה את כל ה-DRM מהשירים שלה. אני לעולם לא הייתי קונה שירים מוצפנים שמחייבים אותי לבקש רשות מתוכנה כלשהי כל פעם שאני מנסה לפתוח אותם.

נראה לי שאתה מתבלבל בין מק למוצרי "i" שונים. במק אתה יכול להתקין כל דבר בדיוק כמו ב-PC, ובנוסף דברים מה-app store.

פורסם
1. לא רוצה להתעסק עם Windows - הקונסולה שחררה אותי ונתנה לי אפשרות להשתמש בשתי מערכות שאני אוהב הרבה יותר - מק ולינוקס. מק היא יצירת מופת טכנולוגית, ואני נהנה מכל רגע שאני משתמש בה. לינוקס היא מערכת רבת עוצמה, שנותנת לי שליטה מוחלטת על כל חלק במחשב - מרמת הממשק עד רמת הברזלים.

2. לא רוצה להתעסק עם סטים - אני נהנה להיות הבעלים של המוצר שאני קונה. כשאני קונה משחק קונסולה אני מקבל עותק שנמצא בשליטה מלאה שלי - אני לא צריך לבקש רשות מאף אחד להשתמש בו. סטים הוא שירות השכרת משחקים, שמחייב הרשאה של סטים כל פעם שהמשחק רץ (בין אם אונליין ובין אם אופליין). זאת הסיבה למלחמה האגרסיבית כל כך של שחקני הקונסולה בהגנות דמויות-סטים של האקסבוקס.

4. בקר מול עכבר ומקלדת. מהרגע שלקחתי בקר לידיים לא הייתה לי בעיית דיוק בירי. לעומת זאת נורא הציקה לי העובדה שאני לא יכול לשלוט בצורה טבעית במהירות של הדמות - יש רק הליכה או ריצה, ולפעמים במהירות מציקה ולא מתאימה. עם בקר אני יכול להתגנב לאט, לרוץ מהר, ולזוז בכל מהירות ביניים שנראית לי הטבעית ביותר באותו רגע. כנ"ל עם מכוניות ב-GTA - ב-PC יש רק פול גז, פול ברקס וימינה/שמאלה, ואין אפשרות לשלוט במכונית בצורה טבעית.

5. כמובן - אקסקלוסיבים. רק השנה בתור שחקן פלייסטיישן קיבלתי חמישה משחקים משובחים - Ni No Kuni, God of War Ascension, The Last of US, Beyond: Two Souls, Gran Turismo 6. כמובן יש את כל האקסקלוסיבים שסוני שחררה בשנים קודמות.

1.אתה תמיד יכול להשתמש בווינדוס למשחקים ובמק או בלינוקס לשימוש שותף.

2.מישהו מחייב אותך לקנות מסטים? תקנה עותק פיזי למחשב ב100-200 שקל פחות מלקונסולה.

3.גם עם כרטיס מסך ב300 שקל אפשר להפעיל את כל המשחקים על הגדרות נמוכות , אבל לעומת זאת יש לך את האפשרות לקבל הגדרות גבוהות ואיכות גרפית טובה יותר אם אתה מעונין בזה , אבל זאת בחירה שלך באיזה הגדרות את מעונין.

4.במחשב יש לך אפשרות להשתמש בבקר או במקלדת ועכבר , אבל בקונסולה יש לך אפשרות להשתמש רק בבקר...לי יש כרגע בקר של xbox 360 ואני מעונין בבקר החדש.

5.גם לpc יש אקסקלוסיביים....http://www.ign.com/articles/2013/01/18/50-pc-exclusive-games-in-2013

לפחות 5 משחקים מהרשימה נחשבים למשחקים טובים מאד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים