עבור לתוכן

לא מצליח להפעיל מגביר WIFI כמו שצריך - GSKY GS-27USB-50

Featured Replies

פורסם

רכשתי מDX את מגביר WIFI הנ''ל, הגיע עם דיסק ופתקון קטן עם תמונות מה להריץ שם (מבוסס על לינוקס)

לאחר שחיברתי אותו לאנטנה ולUSB במחשב סרקתי והרצתי.

לאחר חיפושים באינטרנט גם הורדתי את הדרייבר והתקנתי אותו

הורדתי מכאן - http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/14043/

האתר הרישמי שלהם(GSKY LINK) לא עובד

יש מנורה מהבהבת , אך שאני הולך למקום אחר בבית הWIFI בכלל לא השתפר , העוצמה על הפנים.

המערכת הפעלה WIN 7 32, ראוטר - D LINK DSL 6740U

לוח אם - Gigabyte GA-EP45T-UD3LR

כמובן שבמנהל ההתקנים מראה שמותקן ומזהה אותו

מה פיספסתי?

פורסם

מגבר הWIFI, אם אני מבין אותך נכון, הוא REPEATER שאתה רוצה שיגדיל את איכות הגל שהוא מקבל למקבלת הטווח שלו.

על מנת שיוכל לעשות זאת עליו להיות אחד משתיים:

א. מגדיל תדרים - מכשיר לא נפוץ כל כך שמגדיל כמעט כל סוג תדר שהוא מקבל - משתמשים בו בעיקר במקומות גדולים מאוד (גנים ציבורים, חופי ים וכו') - לא חייבים להגדיר בו סיסמה או משהו מיוחד - אבל הוא כן פולט קרינה אלקטרומגנטית כיוון שהוא גם מנסה להעצים את איכות הגל, ואני מנחש שלא לזה התכוונת.

ב. מגדיל ממוצע ופשוט שמגדיל תדר ספציפי - במקרה שלנו תדר WIFI סטנדרט. על מנת שיוכל לעשות זאת הוא חייב לדעת גם את ההצפנה שיש לתדר, אם יש לו. אז השאלה היא - האם הגדרת לו סיסמה לאותו SSID שברצונך שהוא יעצים?

פורסם

מחיפוש בגוגל של הדגם שרשמת, זה מקלט. הוא לא משדר ולכן לא יכול להגביר שום דבר.

פורסם

זה מקלט/משדר, או בעברית פשוט כרטיס רשת אלחוטי.

מכיוון שמדובר בכרטיס רשת בעוצמה של 500 מיליוואט אז חלק מהאנשים קוראים לו מגבר.

ולפותח הדיון

תנסה לשחק עם מיקום וזווית האנטנה. מכיוון שמדובר על תקן g עם אנטנה אחת, לפעמים צריך לשחק הרבה.

פורסם

גם משחק עם האנטנה לא יעזור - כי גם אם יקלוט, יקלוט עוצמת איכות כל כך חלשה, שזה בערך מה שהוא ישדר.

פורסם

לא הבנתי אותך

מה הקשר בין עוצמת הקליטה לשידור?

כרטיס רשת משדר לפי מה שמוגדר לו בדרייבר של המחשב

פורסם
  • מחבר
מגבר הWIFI, אם אני מבין אותך נכון, הוא REPEATER שאתה רוצה שיגדיל את איכות הגל שהוא מקבל למקבלת הטווח שלו.

על מנת שיוכל לעשות זאת עליו להיות אחד משתיים:

א. מגדיל תדרים - מכשיר לא נפוץ כל כך שמגדיל כמעט כל סוג תדר שהוא מקבל - משתמשים בו בעיקר במקומות גדולים מאוד (גנים ציבורים, חופי ים וכו') - לא חייבים להגדיר בו סיסמה או משהו מיוחד - אבל הוא כן פולט קרינה אלקטרומגנטית כיוון שהוא גם מנסה להעצים את איכות הגל, ואני מנחש שלא לזה התכוונת.

ב. מגדיל ממוצע ופשוט שמגדיל תדר ספציפי - במקרה שלנו תדר WIFI סטנדרט. על מנת שיוכל לעשות זאת הוא חייב לדעת גם את ההצפנה שיש לתדר, אם יש לו. אז השאלה היא - האם הגדרת לו סיסמה לאותו SSID שברצונך שהוא יעצים?

לא הבנתי על איזה סיסמה של SSID התכוונת. הראוטר מוצפן בWPA2

מחיפוש בגוגל של הדגם שרשמת, זה מקלט. הוא לא משדר ולכן לא יכול להגביר שום דבר.

איפה חיפשת ? ראה כאן :

http://dx.com/p/gsky-high-power-500mw-802-11b-g-54mbps-usb-2-0-external-wireless-network-adapter-with-5dbi-antenna-20646

ירח אפל, אנא עזרתך עם קריאת התגובות בDX, על פניו ,לכולם עובד

שים לב לתגובות כמו

"it really useful .. i have a linksys router on the second floor and in the first floor the signal be poor but with this it go to very good believe it or not"

.

ניסתי לשחק עם האנטנה אבל שום דבר לא משתנה :(

התקנתי את הדרייבר "RTL8187 Wireless LAN Utility" מופיע לי אייקון כזה:

n4to8y.jpg

אם זה לא מגביר כלום, אז מה זה?

מה גם, בסריקה שעשיתי לרשתות רחוקות(דרך הדיסק מבוסס לינוקס המצורף שהם הביאו -BENINI BT10) הוא הצליח להראות לי נראה לי רשתות מרחוקות (1 ק"מ + )

אבל זה לא עוזר לי.

פורסם

מה שהתכוונתי זה, שהוא לא מתפקד כרפיטר. הוא לא לוקח את השידור האלחוטי מגביר ומעביר הלאה.

הוא מקבל מה שמצליח לקבל ומעביר למחשב ומשדר מהמחשב בחזרה על אותו ערוץ. אם הוא קולט רשתות רחוקות אז הוא קולט מצויין. אבל הוא לא יגביר את השדר שהוא קולט אלא יעביר אותו למחשב שאליו הוא מחובר בלבד.

תשים לב שהתגובות שם הם מ-2009-2010. הטכנולוגיה השתנתה מאז.

1. איזה מהירות אתה מצפה לקבל באלחוטי?

2. מה המהירות שאתה מקבל כשאתה נמצא באותו חדר שבו נמצא הראוטר?

3. האם ניסית להחליף ערוצים?

פורסם
לא הבנתי על איזה סיסמה של SSID התכוונת. הראוטר מוצפן בWPA2

איפה חיפשת ? ראה כאן :

http://dx.com/p/gsky-high-power-500mw-802-11b-g-54mbps-usb-2-0-external-wireless-network-adapter-with-5dbi-antenna-20646

ירח אפל, אנא עזרתך עם קריאת התגובות בDX, על פניו ,לכולם עובד

שים לב לתגובות כמו

.

ניסתי לשחק עם האנטנה אבל שום דבר לא משתנה :(

התקנתי את הדרייבר "RTL8187 Wireless LAN Utility" מופיע לי אייקון כזה:

n4to8y.jpg

אם זה לא מגביר כלום, אז מה זה?

מה גם, בסריקה שעשיתי לרשתות רחוקות(דרך הדיסק מבוסס לינוקס המצורף שהם הביאו -BENINI BT10) הוא הצליח להראות לי נראה לי רשתות מרחוקות (1 ק"מ + )

אבל זה לא עוזר לי.

בסה"כ מדובר כאן על כרטיס רשת אלחוטי בממשק USB שפועל רק בתקן G. זה לא מגבר ולא REPEATER אלא סתם כרטיס רשת מיושן שפג תוקפו כבר לפני 3 שנים. קח את החארטה הזו ותעביר אותה למקומה הנכון - פח הזבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים