עבור לתוכן

pro VS gts ?

Featured Replies

פורסם

באיזה מצבים בדיוק אני אראה את ההבדל בין הפילטרים? זאת אומרת אני מבין מבחינת ביצועים אבל מבחינת פילטרים מתי בדיוק רואים יותר טוב? זה משנה משהו בכלל במשחקי תלת-מימד?

ואם אני קונה ATI RADEON 8500 והמסך שלי הוא MAG 17 אינץ' אני אראה טוב?

• תגובות 41
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם מישהו יכול לשים לי פה לינק לכתבה על פילטרים (לא משנה אנגלית עיברית) אני מאוד אודה לו

והחלטתי שאני הולך על הPRO תודה על העזרה

ועדיין לא עניתם לי מה כל כך גרוע במסך שלי ????? cwm3.gif

פורסם

כן, אתה תראה טוב.

מרגישים באיכות של הפילטרים תמיד, אם הפילטרים לא טובים התמונה מטושטשת, גם בווינדוז. ראיתי כרטיס של PowerColor אצל חבר שלי, ולעומת הASUS שלי הפילטרים גרועים :o

פורסם

היה לי כרטיס של PowerColor בדיוק ליומיים ואז זרקתי אותו אל המוכר חזרה.

הקיצר, אחרי חמש דקות מול המסך רציתי ללכת לישון ;D העיניים כואבות כמו לא יודע מה.

אז הוא ניסה להחליף לי ל-PowerColor אחר (לא הבנתי ממש בכרטיסי מסך אז) וכל פעם שהעלתי משחק המחשב נתקע.

אני מאמין שעם כרטיס של Innovision זה לא כל כך שונה :P ::)

:hat:Have Fun Destroying your EYES :smoke:

פורסם

לכל המשמיצים:

אם יש לכם בעיות עם התצוגה של כרטיסי המסך של חברות זולות, אז יש שתי אפשרויות:

1) אתם זקוקים למשקפיים

2) הכרטיס מסך פגום

לא לכתוב בבקשה, משפטים כמו: "לא יכולתי להסתכל על המסך מרוב טישטוש", וכאלו. אני מסכים שיש הבדלים באיכות הפילטרים בין הכרטיסים היקרים והזולים, אבל בבקשה לשמור על פרופורציות. לי יש כרטיס מסך של Innovision בגלל דוחק כספי שהיה לי בזמנו, ואני צריך להגיד שרואים בסדר. אין לו גם בכלל בעיות מיוחדות. אני לא אומר שרואים מצויין, אבל בסדר. סביר. בלי כל זיבולי המוח על טישטושים הגורמים לבחילה ומריחות צבעים למיניהם. אז בבקשה..

פורסם

יכול להיות שכאבי הראש נובעים מRefresh Rate נמוך...

פורסם

אז הוא ניסה להחליף לי ל-PowerColor אחר (לא הבנתי ממש בכרטיסי מסך אז) וכל פעם שהעלתי משחק המחשב נתקע.

אני מאמין שעם כרטיס של Innovision זה לא כל כך שונה :P ::)

ראית בכלל מתי שהוא כרטיס של Inno שאתה מדבר?

אני ראיתי אצל Ivgi (מה לעשות, שכן שלי ;D ), ואני חייב לצייין שראיתי הבדלים ממש גדולים בינו לבין הוודו 3 שלי.

ולא, המשחקים לא נתקעים כשמנסים להעלות אותם, הם עובדים מצויין. לפני שאתה מדבר, תבדוק.

פורסם

יש לי כתבה (מחבר העמים כמובן!) שבעזרת שינוי מיקום של 3 רזיסטורים בכרטיס מסך מדגם GTS אפשר להפוך

אותו ל PRO, טכנאי רוסי שעובד איתי ביצע את זה והוא באמת משתמש בדרייברים של PRO לגבי ביצועים וכו אין לי מושג!

פורסם

לינק יש ?

פורסם

יש לי כתבה (מחבר העמים כמובן!) שבעזרת שינוי מיקום של 3 רזיסטורים בכרטיס מסך מדגם GTS אפשר להפוך

אותו ל PRO, טכנאי רוסי שעובד איתי ביצע את זה והוא באמת משתמש בדרייברים של PRO לגבי ביצועים וכו אין לי מושג!

אני מניח שאתה מתכוון: להפוך אותו מ-GeForce 2 ל-Quranto 2?

אתה לא יכול (ולא צריך..) "להפוך" GTS ל-PRO... זה אותו כרטיס בדיוק, רק עם זיכרון מהיר יותר...

תעשה אוברקלוק לזיכרון של ה-GTS, ויש לך PRO.. לא צריך להזיז שום רזיסטור..

פורסם

למה אתה מחכה?

תביא כבר לינק!

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון: להפוך אותו מ-GeForce 2 ל-Quranto 2?

אתה לא יכול (ולא צריך..) "להפוך" GTS ל-PRO... זה אותו כרטיס בדיוק, רק עם זיכרון מהיר יותר...

תעשה אוברקלוק לזיכרון של ה-GTS, ויש לך PRO.. לא צריך להזיז שום רזיסטור..

קשה מאד לעשות אוברקלוק ל-400... אני עכשיו מתאמץ להגיע ל-385...

פורסם

לא! לא דובר בכלל על מהירות הזיכרונות, תסלחו לי כרגע על כך שאני לא זוכר בדיוק על מה ולמה...אבל דובר על ממש

להפוך GTS2 ל PRO2 ואפילו אם אני לא טועה ל Quadro.....(אנקודר אל תשתולל, חכה למחר...)

Hunter מחר אני אביא איתי לעבודה את הכתבה (יש לי אותה מודפסת אני אצטרך לסרוק אותה!)

ואני אשלח אותה בפורום - עמך הסליחה!

פורסם

אבל אני אומר לך, GF 2 PRO זה GF 2 GTS עם זיכרון מהיר יותר, זה הכל!

הם אפילו מופיעים ככרטיס אחד משותף בדרייברים! (nVidia GeForce 2 GTS/PRO)

אין פה מה "להפוך ל-PRO"... :nono:

פורסם

סתם ככה קראתי מלא כתבות על Innovision gf 2 pro - וב 3 מתוך 4 נטען שיש לו

איכות דו מימד טובה מאוד, אז מה אתם מבלבלים את השכל?

פעם אף אחד לא דיבר על פילטריםת כמה פה התחילו ופתאום כולם מהנדסי פילטרים.

mafisto יש לי אותו מסך כמו שלך וכרטיס כמו שאתה רוצה והכל אחלה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים