עבור לתוכן

התקנת hdd חדש

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי היום דיסק קשיח חדש של wd מהסידרה הכחולה ואחרי שחיברתי אותו המחשב לא זיהה אותו

נכנסתי לביוס לראות אם שם אפשר למצוא אותו ובboot option priorities יש boot option #1 ו#2 ושם יש רק את הדיסק קשיח הישן (זה שיש עליו את מערכת ההפעלה) ואת הכונן דיסקים

נכנסתי ל hard drive BBS priorities ושם יש boot boot option #1 ו #2 ולבחירה יש את שני הדיסקים הקשיחים (הישן והחדש) הבעיה היא שהדיסק קשיח שאני בוחר boot option 1# הוא הדיסק קשיח שיופיע ב boot option priorities אבל אי אפשר לעשות ששניהם יופיעו

אני ישמח מאוד אם מישהו ימצא לי פיתרון למצב המעצבן הזה

הלוח אם שלי הוא gigabyte ga-b75m-d3h

תודה רבה

פורסם

חיפשת אותו במנהל הדיסקים של מערכת ההפעלה?

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו לא באופן די מפגר מצידי :kopfpatsch:

הוא נמצא במנהל התקנים ונראה תקין (בלי סימן קריאה או משהו כזה) אבל אני עדיין לא רואה אותו במחשב שלי

- - - תגובה אוחדה: - - -

אוקי נכנסתי להתקנה של W7 מDOK ועשיתי מחיצה בדיסק קשיח החדש וזה אכן עבד ועכשיו אני רואה את הדיסק קשיח במחשב שלי ואחרי פירמוט מהיר שלו (שהווינדואס דרש) אני גם יכול להשתמש בו

הבעיה היא שעכשיו יש במחשב שלי עוד מחיצה שנקראתSystem Reserved בעלת 100 מגה שמתוכם 86 חופשיים

איך אני מעיף את זה?

תודה

פורסם

פשוט הייתה צריך להגדיר אותו...

פורסם
  • מחבר

אוקי אבל עדיין אני לא מבין איך אני מעיף את התיקיה הזאת של המאה מגה היא די מעצבנת אם יש דרך פשוט לעשות אותה נסתרת זה גם בסדר

פורסם

היא צריכה להיות נסתרת, אם היא לא, אז זאת בעיה (לא משהו רציני).

אל תמחק אותה, זאת מחיצה שכוללת את ה-SAFEMODE ועוד כמה דברים.

פורסם
  • מחבר

למה היא צריכה לכלול את זה אם כבר בדיסק קשיח הראשי ( זה שיש בו את הווינדואס) זה כבר קיים? זו לא כפילות מיותרת?

אני מתאר לעצמי שזה ככה בגלל שעשיתי את הפטרישן דרך דיסק התקנה של ווינדואס והוא עושה את זה אוטומתית יש איזה תוכנה שיכולה לעשות פטרישן חדש בדיסק קשיח בלי לעשות את ה100מגה המיותרים האלא?

פורסם

בזמן שמתקינים חלונות פשוט לא מחברים את הכונן שלא רוצים.

פורסם

כי לא היית צריך לעשות את זה דרך ההתקנה

אם המחיצות עדיין ריקות אז

תיכנס למנהל הדיסקים של מערכת ההפעלה

תסמן כל מחיצה בדיסק הזה ותמחק אותה

ואחרי זה כשהדיסק ריק תעשה עליו עכבר ימין ותיצור מחיצה אחת גדולה על כל הדיסק

פורסם

לא כל כך פשוט.

תעלה תמונה של "ניהול דיסקים" לפורום ואולי נבין למה.

עם התמונה תגיד לנו מי זה HDD החדש בתמונה.

פורסם

קצת פרספקטיבה - יש לך דיסק קשיח של עשרות אם לא מאות גיגה בייט של נפח ומה שמפריע לך זה מחיצה של 100 מגהבייט...

לפעמים האוייב של הטוב מאוד הוא המושלם.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי קודם מה שמפריע לי זה לא המאה מגה אלא העובדה שעכשיו יש לי עוד תיקיה במחשב שלי שאני לא יכול להשתמש בה וסתם גורמת לי לבלבול

בכל מקרה אני ינסה את מה שאמר ירח אפל ויערוך

- - - תגובה אוחדה: - - -

מסתבר שירח אפל צדק תודה רבה D:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים