פורסם 2013 ביוני 1212 שנים שלום, קניתי היום דיסק קשיח חדש של wd מהסידרה הכחולה ואחרי שחיברתי אותו המחשב לא זיהה אותונכנסתי לביוס לראות אם שם אפשר למצוא אותו ובboot option priorities יש boot option #1 ו#2 ושם יש רק את הדיסק קשיח הישן (זה שיש עליו את מערכת ההפעלה) ואת הכונן דיסקיםנכנסתי ל hard drive BBS priorities ושם יש boot boot option #1 ו #2 ולבחירה יש את שני הדיסקים הקשיחים (הישן והחדש) הבעיה היא שהדיסק קשיח שאני בוחר boot option 1# הוא הדיסק קשיח שיופיע ב boot option priorities אבל אי אפשר לעשות ששניהם יופיעו אני ישמח מאוד אם מישהו ימצא לי פיתרון למצב המעצבן הזההלוח אם שלי הוא gigabyte ga-b75m-d3hתודה רבה
פורסם 2013 ביוני 1312 שנים מחבר עד עכשיו לא באופן די מפגר מצידי הוא נמצא במנהל התקנים ונראה תקין (בלי סימן קריאה או משהו כזה) אבל אני עדיין לא רואה אותו במחשב שלי - - - תגובה אוחדה: - - - אוקי נכנסתי להתקנה של W7 מDOK ועשיתי מחיצה בדיסק קשיח החדש וזה אכן עבד ועכשיו אני רואה את הדיסק קשיח במחשב שלי ואחרי פירמוט מהיר שלו (שהווינדואס דרש) אני גם יכול להשתמש בו הבעיה היא שעכשיו יש במחשב שלי עוד מחיצה שנקראתSystem Reserved בעלת 100 מגה שמתוכם 86 חופשיים איך אני מעיף את זה? תודה
פורסם 2013 ביוני 1312 שנים מחבר אוקי אבל עדיין אני לא מבין איך אני מעיף את התיקיה הזאת של המאה מגה היא די מעצבנת אם יש דרך פשוט לעשות אותה נסתרת זה גם בסדר
פורסם 2013 ביוני 1312 שנים היא צריכה להיות נסתרת, אם היא לא, אז זאת בעיה (לא משהו רציני).אל תמחק אותה, זאת מחיצה שכוללת את ה-SAFEMODE ועוד כמה דברים.
פורסם 2013 ביוני 1312 שנים מחבר למה היא צריכה לכלול את זה אם כבר בדיסק קשיח הראשי ( זה שיש בו את הווינדואס) זה כבר קיים? זו לא כפילות מיותרת?אני מתאר לעצמי שזה ככה בגלל שעשיתי את הפטרישן דרך דיסק התקנה של ווינדואס והוא עושה את זה אוטומתית יש איזה תוכנה שיכולה לעשות פטרישן חדש בדיסק קשיח בלי לעשות את ה100מגה המיותרים האלא?
פורסם 2013 ביוני 1412 שנים כי לא היית צריך לעשות את זה דרך ההתקנהאם המחיצות עדיין ריקות אזתיכנס למנהל הדיסקים של מערכת ההפעלהתסמן כל מחיצה בדיסק הזה ותמחק אותהואחרי זה כשהדיסק ריק תעשה עליו עכבר ימין ותיצור מחיצה אחת גדולה על כל הדיסק
פורסם 2013 ביוני 1412 שנים לא כל כך פשוט.תעלה תמונה של "ניהול דיסקים" לפורום ואולי נבין למה.עם התמונה תגיד לנו מי זה HDD החדש בתמונה.
פורסם 2013 ביוני 1412 שנים קצת פרספקטיבה - יש לך דיסק קשיח של עשרות אם לא מאות גיגה בייט של נפח ומה שמפריע לך זה מחיצה של 100 מגהבייט...לפעמים האוייב של הטוב מאוד הוא המושלם.
פורסם 2013 ביוני 1412 שנים מחבר כמו שאמרתי קודם מה שמפריע לי זה לא המאה מגה אלא העובדה שעכשיו יש לי עוד תיקיה במחשב שלי שאני לא יכול להשתמש בה וסתם גורמת לי לבלבול בכל מקרה אני ינסה את מה שאמר ירח אפל ויערוך- - - תגובה אוחדה: - - -מסתבר שירח אפל צדק תודה רבה D:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.