עבור לתוכן

המלצה לפקס

Featured Replies

פורסם

הי,

מבקש המלצה למכשיר פקס עד 1000 ש"ח

מה עדיף, משולב עם מדפסת?

ליזר, צבעוני או שחור לבן?

חיבור רשת קווי / אלחוטי?

שימוש משרדי בעיקר, אך לא ממש יום יומי.

תודה.

פורסם

לא יותר נוח לשלוח פקס דרך האינטרנט באיזשהו שירות אינטרנטי?

זה לא סותר את זה שתצרך לקנות סורק או מכשיר משולב....

פורסם
  • מחבר

לא יודע, לעולם לא שלחתי פקס באינטרנט, פעם היה צריך כרטיס מודם/פקס, לא?

איך זה היום?

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי כרטיסי מודם פקס עדיין היו קיימים וגם עלו הרבה פחות מ-1000 שח. בהתחשב בכך שאמרת שהשימוש אינו יומיומי, לדעתי בהחלט שווה לשקול רכישת והתקנת כרטיס כזה. אם כבר יש לך מדפסת תוכל בכך לחסוך לא מעט כסף וגם קצת מקום.

כמובן שהיה ועל הפקס לשמש אנשים רבים במשרד, כנראה כרטיס לא היה הפתרון הכי יעיל לעניין.

פורסם
  • מחבר

כן , כרטיס מודם פקס עולה בסביבות המאה ש"ח, אני חושב שיש לי אפילו אחד בן איזה 15 שנה באיזה מגירה...

אז קודם כל צריך למצוא דריבר לכרטיס או לקנות חדש,

ואז צריך סורק לשליחת פקסים.

מה לגבי תוכנת פקס?

יש איזה תוכנה מומלצת?

פורסם

לגבי הדרייבר לכרטיס

ייתכן שאם תתקין את הדרייבר במערכת מבוססת חלונות 7 (סביר שגם 8 אבל בזה אין לי נסיון) המערכת תנסה למצא בעצמה דרייבר לכרטיס. אם היא תמצא- יופי. הבעיה שעיתים היא לא מוצאת.

מה שכן, גיליתי שכאשר מתקינים כרטיס פקס על מערכת שטרם הותקן עליה ווינדוס 7 והיא מחפשת את הדרייבר כחלק מהחיפוש הראשוני שלה אחר עדכונים ודרייברים שונים הסיכוי שהיא תמצא את אותו דרייבר לכרטיס הפקס הישן עולה פלאים. ופתע כרטיסים עתיקים שכבר איבדתי תקווה לגביהם התעוררו לחיים.

אני מעריכה שמומחי הווינדוס פה יוכלו להסביר טוב ממני את העניין.

לגבי תוכנת הפקסים, אני פשוט עובדת עם המובנית בווינדוס. אבל, אם תמצא משהו טוב ממנה אשמח אם תחלוק.

אגב, ייתרון גדול בפקס מובנה במחשב זה שבהרבה מקרים אין צורך להדפיס את הפקסים המתקבלים והם נשמרים בתקיה מסודרת במחשב. כך הדבר גם באותם מקרים מעטים שיש צורך להפיק מסמך במחשב ואז לפקסס אותו.

פורסם

תבדוק את השירותים האלה

myfax.co.il

freefax.co.il

http://www.interfax.net/he

אני משתמש בפקס פעם ב...אז אני שולח דרך FREEFAX ומקבל דרך MYFAX.

פורסם

אני משתמשת ב-freefax.co.il לשליחת פקסים ובתא קולי של בזק עם שירות Fax to mail לקבלת פקסים.

מאוד נוח ושימושי למי שלא צריך לשלוח או לקבל פקסים 24/7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים