עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

האם מיקרוסופט (חושבים שאנחנו) מטומטמים?

Featured Replies

פורסם

התעלמות טוטאלית מתלונות המשתמשים על WIN 8. אני באמת לא יודע האם הם סתומים או שפשוט לא אכפת להם מהמשתמשים בזמן שהם מנסים לדחוף את החזון המפגר שלהם. העיקר שאפשר לבחור את הרקע מתוך קשת של צבעים.

• תגובות 162
  • צפיות 15.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מיקרוסופט היא לוויתן גדול אשר דורס את חלק מהמשתמשים כאשר הוא מתקדם לאן שהוא רוצה להתקדם. הרבה פעמים אנשים פשוט מתרצים בסוף ומתרגלים לשינויים של מיקרוסופט. חברה דורסנית, מה לעשות.

פורסם
  • מחבר

שים לב שכל ההדגמה מתבצעת על מחשב עם מסך מגע. רלוונטי ל0.01% מהמשתמשים.

פורסם

אבל מיקרוסופט רוצים להפוך את זה לרלוונטי ל-90% אחוזים מהמשתמשים, וגם יכריחו אותך לעבור. אותו דבר היה גם עם וינ 3.1, לא?

פורסם

על אילו תלונות ספציפיות אתה מדבר שהתעלמו מהן?

פורסם

רק מקווה שהחזירו את ה-START MENU ל-DESKTOP, כל השאר זה באמת שטויות.

פורסם

לא החזירו את תפריט ההתחל הקלאסי, וגם לא את זה של הWin7, אבל כן החזירו כפתור Start ונתנו אפשרות שהוא יפעיל ישירות את מסך הApps (שניתן לסדר אותו בדמיון מסוים לתפריט הקלאסי).

פורסם

גם בסרטון יש כפתור סטארט, פשוט לא דיברו על זה (ב-2:11)

פורסם

אנשים פשוט לא אוהבים שינויים, אבל כן אוהבים להתלונן. זה טבע האדם, ואחרי שראיתי את זה קורא כלכך הרבה פעמים (מישהו הזכיר עיצובים חדשים לאתר/פורום במהלך השנים? כנ"ל גם לגבי שינויים בפייסבוק שקורים פעם אחר פעם) כבר למדעתי שיש אנשים שכל החיים שלהם יתלוננו, שהם כנראה אחוז משמעותי מהאוכלוסיה, ושפשוט אין מה לעשות נגד זה.

במיקרוסופט יש מחלקות שלמות שאחראיות על UI, ומחלקות שלמות שאחראיות על חזון, ראיה ותכנון לעתיד.

הוידאו הנ"ל מציג מערכת מאוד חכמה ונוחה לשימוש, וגורמת לכל התלונות הקבועות של המשתמשים להיראות מאוד קנטרניות וקטנוניות.

עוד שנה, שנתיים, שלוש - אתה תראה שכולם יפנימו את השינוי וירגעו.

ואז עוד 5 שנים יגיע השינוי הבא וכולם כבר ישכחו את היום הנוכחי שבו הם יתלוננו על השינויים האלה, ופתאום יגידו ש"עכשיו זה הכי טוב והשינויים האלה רק הורסים"...

ואז שוב יתרגלו... וחוזר חלילה.

זה העולם, תתרגלו.

פורסם

^ יש אמת במה שאתה כותב. אך איך שלא יהיה, ממשק שנבנה לשימוש touch לעולם לא יהיה אידאלי לשימוש בעכבר, ולהיפך.

אבל עזבו אתם משטויות. בוינדוס 8 הכל נעשה יפה ובמהירות. אם להאמין לפרסומת: :lol:

http://youtu.be/QG-ORLkMiyY

נערך על-ידי Kalen

פורסם

אני עובד עם WIN8 במחשב נייח, ללא מסך מגע, ולדעתי השינויים שהכניסו נוחים מאוד.

מה בדיוק חסר לכם בתפריט ההתחל שלא ניתן לבצע באמצעות דף הבית החדש?

פורסם

ואפילו להיפך, בסרטון הנ"ל מראים דברים מאוד נוחים שאפשר לבצע (כמו חלוקת קיצורים לפי קבוצות), שפשוט לא ניתן בכלל לבצע ב-START הישן.. אפשר ליצור סיפריות ולהכניס לשם כמה קיצורים, אבל זה לא אותו דבר ובטח שלא נוח ומהיר באותה מידה.

פורסם

גם כפתור ההתחל היה פעם משהו חדש (תעבירו לדקה ו-40)

פורסם

טוב ששאלת.

- רשימת תוכניות אחרונות (אני משתמש בזה הרבה).

- "תפריט הקשר" (לחצן עכבר ימני) מלא עם כל האפשרויות הסטנדרטיות, במקום התפריט הנכה שיש שם כרגע.

- אפשרות קלה "לנעוץ" קובץ שאיננו תוכנה (כלומר בלי הצורך ליצור קיצור דרך ולדחוף אותו בתיקיית תוכניות).

- רשימת קבצים אחרונים שנפתחו בתוכנה ספציפית (אני מודע שזה קיים לתוכנות שנעוצות בשורת המשימות, אבל לא כל תוכנה אני רוצה לשים שם).

- אפשרות להקטין משמעותית את הסמלים כדי שייכנסו יותר בלי צורך לגלול (אם כבר זה תופס את כל המסך, לפחות שינצל את המקום).

- חיפוש מאוחד בתוכניות, במקום שאחרי כתיבת מילת חיפוש אצטרך להקליק לחפש אם זה נחשב לתוכניות או להגדרות או בכלל נמצא בקבצים.

ויש עוד כמה שאני לא זוכר כרגע, וזה רק מה שנוגע לתפריט התחל.

הנ"ל אחרי כמה חודשים של עבודה במקביל (7 בבית, 8 בעבודה), ואני מרגיש שהדברים האלה חסרים לי, למרות שאני מצליח להתסתדר בלעדיהם.

פורסם

כרגע עם 8 במחשב נייח וזה מרגיש מעולה.. לא מרגיש שחסר לי כלום.

דבר אחד שמעצבן זה שלפעמים כשאני מנסה לסגור חלון זה מופיע המעבר לאפליקציה אחרת שפתוחה.

חוץ מזה הכל נפלא, והסרטון אפילו מראה שיש התקדמות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.