עבור לתוכן

GRID 2 - Cockpit Cam Mod

Featured Replies

פורסם

לא ראיתי דיון רשמי, ואני מתאר לעצמי שאני לא היחיד כאן שלא התעניין ב GRID 2 בעיקר בגלל שהחליטו להסיר את מצלמת תא הנהג.

לפחות מצאתי סיבה טובה לנסות אותו - מוד פשוט שמוסיף את המצלמה המדוברת (בינתיים למספר רכבים, אבל מתעדכן בתדירות).

בסך הכל מחליפים קובץ xml של המצלמות לכל מכונית וזהו. ה-cockpit הרי כבר מובנה במשחק (בכדי שנראה משהו מבעד לחלון או כשעפה הדלת), אומנם חוסך בפוליגונים, הטקסטורות ברז' גרועה, והמראות לוקות בחסר, אבל המודים האלו רק בתחילת הדרך, וגם ככה פחות מתמקדים בפנים הרכב כשנוהגים, במיוחד כשיש פילטר DOF ופנים הרכב מטושטש וחשוך.

http://www.racedepartment.com/forum/resources/cockpit-cam-mod.346/

צריך להרשם בכדי להוריד, אבל זה שווה את זה.

יש שם עוד מודים למצלמות ובכלל. אבל זה המקושר בינתיים תומך טוב ב-cockpit ליותר מכוניות.

לגבי המשחק עצמו... בסדר וזה...

פורסם

באמת לא מדברים על המשחק הזה כאן.

ואכן מצלמת תא הנהג די מיותר, לא נוח.

הייתי חולה על GRID ONLINE, כל כך כיף והנאה.

האם הוא טוב כמו הראשון ומשתלם לרכוש אותו, מי שרכש אותו ושיחק בראשון שיתן חוות דעת.

פורסם

האמת התקנתי את המשחק לפני כמה ימים שחקתי כמה שעות ומאז לא נגעתי

יש יותר מידי משחקי מרוצים כבר קשה לחדש בתחום אבל אני לא כזה חזק בתחום ואין לי הגה או משהו אז לא ממש יכול לחוות דעה

המשחק דומה ל F1 2012 במנוע שלו שנראה מעולה ורץ חלק רק במקום F1 הלכו על רכבים "רגילים" אישית אני מעדיף F1 בגלל הדיוק שיש שם המהירות והנקיון

באמת לא שחקתי יותר מידי אבל סך הכל לפי רושם של שעתיים עשו עבודה טובה והשליטה ברכבים טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים