עבור לתוכן

בעיות עם נתב D-Link 6740U

Featured Replies

פורסם

היי.. יש ברשותי את הנתב 6740U, ויש לי איתו המון בעיות רשת.

שקיבלתי אותו הוא עבד בסדר גמור ואז לאחרונה התחילו בעיות שכוללות ניתוקים מה- WIFI, טווח קליטה מאוד קצר ב- WIFI, ניתוקים (הדפדפן פתאום לא טוען עמוד.. כאילו מאבד תקשורת - ניסיתי גם ממחשב אחר בזמן הניתוק וראיתי שזה בעיה ברשת ולא במחשב)

הזמנתי טכנאי של בזק, הגיע הסתכל על הנתונים של הקו ואמר שהכל יותר מבסדר מבחינת מרחק למרכזיה, הפרעות וכו'.

קראתי קצת על הנתב הזה ואני רואה שיש המון דיווחים על בעיות איתו בעיקר עם הראוטינג הפנימי ופחות עם החיבור ממש לאינטרנט.

גם לכם יש בעיות איתו? האם כדאי לי לקנות ראוטר ולהשתמש ב 6740U בתור מודם בלבד? האם ניתן לעדכן קושחה וזה יפתור את הבעיה?

יש לי אינטרנט 20 מגה, מחובר בבזק+בזק בינלאומי

תודה

פורסם

אפשר להשתמש בו כמודם בלבד ולחבר אליו נתב עצמאי - יש פוסט זהה בדיוק בדף הזה עם קישור לסרט ב-YOUTUBE שמסביר איך לעשות את זה. עדכוני קושחה מגיעים בדחיפה מבזק כך שאין לך אפשרות לעדכן לבד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. האם הנתב הזה ידוע בתור נתב שעושה בעיות? האם הבעיות הן במודם שלו או בראוטר? כי אם הן במודם אז אני אצטרך נתב חדש לחלוטין...

תודה

פורסם

מה שקראת סביר להניח מדבר על הדגם היותר ישן. ה-H1 עד כמה שידוע לי עובד הרבה יותר טוב.

בלי קשר, רוב הסיכויים שאיפוס והגדרה מחדש יפתרו לך את התקלה אז הייתי מנסה את זה קודם כל.

פורסם

גם לי יש את הנתב הזה ויש לי בדיוק את אותן הבעיות.

גם אני חיפשתי באינטרנט וראיתי עוד הרבה אנשים עם בעיות אלו ואף אחד מהם לא הצליח לפתור אותן.

דיווחתי על הבעיה אפילו באתר של די לינק ישראל, ושם משום מה הם טוענים שהנתב בסדר גמור והם לא מכירים מקרים כאלה.

כמובן שזה שקר כי גם בפורום שם אנשים כתבו את זה...

ביקשתי מהם קושחא הכי עדכנית והם שלחו לי איזשהי גרסת בטא, אבל ללא הצלחה. עדיין אותן הבעיות.

אני מאוד רוצה להחליף לנתב חדש יותר,DSL-7850U D-link, אבל כשבאתי החליף לא היה להם במלאי.. אני יודע שהם היו אמורים לקבל בזמן האחרון, כדאי לבדוק את זה.

בנתבים החדשים אין את הבעיות האלה ממה שטכנאי של בזק אמר לי.

פורסם
  • מחבר

אגב יש לי את גרסאת G2 אם זה עוזר.

פורסם

גם לי יש את אותה הגרסה... תתקשר לבזק לבדוק אם יש להם במלאי ופשוט תחליף. זה מה שאני יעשה השבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים