פורסם 2013 בנובמבר 112 שנים Worms World Party גם לא נמצא בSteam Store , אבל יש את Worms Reloaded שכולל נשקים ממשחקים קודמים. WORMS™ WEAPONRY AND UTILITIES: 47 weapons and utilities including classic weapons from Worms™, Worms™ 2, Armageddon, World Party and the recent Open Warfare series as well as 14 brand new weapons!חבל שהוא לא בחבילה במקום כמה אחרים =\ .
פורסם 2013 בנובמבר 112 שנים באנדל לא משהו...המשחקים מעל 6$ דווקא לא רעים אבל הבאנדל הבסיסי די גרוע חוץ מארמגדון (Ultimate Mayhem זה אוסף משחקי ה - 3D הלא אהובים של הסדרה: Worms 3D ו - Worms 4: Mayhem).חבל שלא הוסיפו את Clan Wars החדש (ב - 6$), המשחק הטוב ביותר בסדרה החדשה (Reloaded, Revolution ו - Clan Wars).Worms: Reloaded מיותר, World Party/Armageddon הישנים טובים יותר ואם כבר משהו חדש אז Revolution/Clan Wars. נערך 2013 בנובמבר 112 שנים על-ידי dennis14
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים לא עובד הלינק מאיפה הבאת את האינפורמציה? סקריבלנוטס משחק נחמד שחקתי עם אחותי הקטנה דרך טובה ללמוד אנגלית משחקים בחלון עם עוד חלון גוגל טרנסלייט ולומדים אנגלית תוך כדי משחקhttp://www.gameranx.com/updates/id/18523/article/humble-wb-bundle-outed-by-scribblenauts-facebook-page/ נערך 2013 בנובמבר 512 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים דווקא יש לי תקווה שיהיה באנדל טוב חברה רצינית WB עובר עכשיו על הרשימת משחקים שלהם נראה לי שהם יתנו את FEAR או FEAR 2 שזה ישמח אותי בטח עוד יתנו איזה משחק מסדרת LEGO בגלל שיצא עכשיו אחד חדש ובמקרה הממש ממש טוב יתנו את באטמן הראשון אסיילום בגלל שיצא עכשיו החדשנחכה ונראהאבל מוזר שסקריבלנוטס הוא המשחק שמקבלים בתור בונוס זתומרת שכל המשחקים בחבילה הבסיסית צריכים להיות פחות משמעותיים ממנו ואיך באטמן פחות משמעותי מבסקריבלנוטס? אין להם גם כל כך מבחר לא יודע נראה מה יהיהאני מסתכל עכשיו ורשום ש http://en.wikipedia.org/wiki/The_Witcher_2:_Assassins_of_Kingsוייטקר 2 הוא תחת WB בתור מפיצה מעניין האם זה אומר שהם מסוגלים להחליט לתת אותו בבאנדל או שהחברה שעשתה את המשחק עלולה לא להסכים נערך 2013 בנובמבר 512 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים הופה, איזה באנדל. גם באטמן הראשון וגם ארקהם סיטי. שני משחקי Fear, סקריבלנאוטס ו-LOTR.והורידו את המגבלה של $6. כרגע הממוצע הוא $4.15
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים יאוווו איזה יופי יותר יפה ממה שציפיתי בדיוק כזה רציתי !: התלבטתי לקנות שני הבאטמן שהם היו ב 5 דולר ו7.5 דולר ועכשיו שנייהם NIIIIICEEEEוגם שני ה פירים פששש עשו פה תרגיל על תרגיל שמו את סקריבלנוטס כאילו זה הבונוס שתקבל ו"שכחו" לציין את כל המשחקים היותר טובים ממנו בבסיסנחמד נחמד נשלם להם אקסטרה על הבאנדל הזהעריכה" יאללה שילמתי להם 8 דולר נערך 2013 בנובמבר 512 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים ;P לפני שניה היה 250 אלף עכשיו כמעט 500 אלף באנדלים שנמכרואופס רגע טעות שלי חח היה 25 אלף ועכשיו 50 נסחפתי נערך 2013 בנובמבר 512 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים יש לו חוש הומור יקראני משאיר פתוח על הכסף שזורם שם כיף להסתכל נערך 2013 בנובמבר 512 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים עריכה - מצאתי את תהשובה, ניתן לשייך את המשחקים שנרכשו לחשבון הסטים. נערך 2013 בנובמבר 512 שנים על-ידי huber
פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים קניתי למרות שאני לא מתלהב מרוב המשחקים שם נערך 2013 בנובמבר 612 שנים על-ידי watch out
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.