עבור לתוכן

Humble Bundle - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כרגע יש טיפה באגים ב STEAM, במקרה שהוספתם משחק והוא לא מופיע ברשימה תפעילו את התוכנה מחדש והוא יופיע. במקרה שאתם מנסים להתקין משחק והוא לא כותב לכם מה גודל ההתקנה ונותן הודעה שמקום ההתקנה לא תקין תפעילו את התוכנה מחדש וזה יסתדר.

בקשר לתצוגה שיותר דומה למה שיש ב ORIGIN, יש תצוגה כזו. תלחצו על LIBRARY וליד הכפתור של BIG PICTURE יש אפשרות לשנות את התצוגה. יש את הרגילה (רשימה בצד ובחלק גדול של המשחק מידע על המשחק המסומן), יש תצוגה של רשימה שכל משחק מופיע בשורה נפגרדת על כל השטח האפשרי (פחות מידע על כל משחק) ויש תצוגה כמו של ORIGIN. כמו כן יש אנשים שעברו להשתמש באופן רגיל ב BIG PICTURE, שווה לנסות.

יכול להיות שבהתחלה התצוגה של ORIGIN יותר נוחה אבל ברגע שיש לך הרבה משחקים (למשל לי 70 מותקנים ויותר מ 110 בכללי) הרבה יותר נוח לעבור על זה עם רשימה שמחולקת כמו שצריך.

נ.ב.

מזל טוב ל STEAM, חוגג 10 :biggringift:

• תגובות 619
  • צפיות 343.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בסטים יש כפתורים שמאפשרים לך לשנות את הצורה של הרשימה (רשימה קטנה, רשימה מורחבת, תמונות).

פורסם

איפה אתה רואה שהם חוגגים 10 ? גם אין להם איזה מבצע מיוחד היום.

פורסם

brutal legend הוא לא אינדי :)

פורסם

double fine הם סוג של INDIE, למרות שהמשחק הזה ספציפית באמת הופץ במקור על ידי EA.

אני כרגע לא קונה, את רוב המשחקים האלה יש לי, נראה מה הם יוסיפו בהמשך.

פורסם

ממליץ מאוד על TRINE 2. אני בד"כ לא אוהב משחקי פלטפורמה אבל החידות, הגרפיקה והמוזיקה פשוט מעולים. שווה ניסיון.

פורסם

בהחלט באנדל מעולה, אין משחק אחד פה שלא הייתי ממליץ עליו (אם כי Shadow Warrior ממש קשה לדעתי).

פורסם

חבילה מעולה. ההאמבל בנדל 9... אני חושב שיש לי כבר את נינג'ה אבל זה לא הפריע לי לתת 20 דולר :) באמת שמשחקים טובים!

פורסם

אם אני קונה חבילה מתנה אפשר לשחק ב TRINE 2 מולטיפלייר עם הבן אדם שקנתי? צריך שיהיה חבר שלי בסטים?

עריכה" התקנתי FEZ משחק גאוני וההתחלה שלו מה שקורה שם עם המעבר מדו לתלת ממש אהבתי

פורסם
  • מחבר

כנראה לא humble bundle אלא humble weekly sale - אוסף של משחקים של חברה אחת. נחכה עוד יום שיגמר ה-sale הקודם ונגלה. :)

פורסם

שמתי לב למשחקים שהוסיפו איזה יפה

BASTION המעולה וגם אפשר להוריד את הסאונדטארק היפה שלו

וגם LIMBO שהוא משחק יפה

ועוד שני משחקים שאני לא מכיר

פורסם

:)

פורסם

אוף, חשבתי שמי שקונה את הבאנדל לפני שיוצאים המשחקים החדשים, מקבל אותם גם אם הוא לא משלם מעל למחיר הממוצע :(

מסתבר שהם שינו את זה דווקא כשהחלטתי לבדוק את העניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים