עבור לתוכן

צריך כבל לחבר כונן גולמי ליציאת eSATA

Featured Replies

פורסם

כונן קשיח גולמי (פנימי), SATA רגיל. כזה שצורך 12V. ללוח שלי יש יציאת eSATAp אבל היא נותנת רק 5V. מזל שיש לי גם eSATA רגיל. קודם כל, איפה קונים את הכבל המתאים? אפשר מחנות בארץ או מ-איביי.

איך אני נותן מתח הזנה לכונן? אני יודע שיש מתאמים שמתחברים לחשמל ונותנים כל מיני יציאות: USB, MOLEX וכ"ד. אפשר לקבל המלצה? המפרט בפרופיל.

תודה!

פורסם

לא מבין.

חשמל לכונן פנימי נותן ספק כוח של מחשב.

אין יותר יציאות בספק ?

אז תיקנה.תיבנה מפצל.

פורסם
  • מחבר

הכונן צריך להשאר מחוץ למארז. בגלל זה צריך כבל eSATA ומשהו שיתן חשמל להפעלת הכונן.

פורסם

יש לך יציאה מהלוח של esata גם נתונים וגם חשמל?

פורסם
  • מחבר

זה לוח Asus P8P67 Pro.

יש eSATA וגם eSATAp.

מבחינתי יציאת ה-eSATAp היא מתה, מפני שהיא מוציאה רק 5 וולט. אני הולך לחבר למחשב כוננים בסגנון ה- SEAGATE 4TB שזה 12 וולט. צריך שני כבלים. אחד לנתונים והשני למתח. צריך איזשהו מתאם שיתחבר לשקע חשמל בקיר ויוציא 12 וולט לכוננן.

פורסם
  • מחבר

זה מה שחיפשתי. לא ברור אבל אם זה יכול לקבל מתח של 230 וולט.

וזה כבל הנתונים: http://www.ebay.com/itm/SATA-to-ESATA-cable-20-BRAND-NEW-CABLE-/350336251939?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item5191aaf823

היום כבר אין לי כוח. מחר או ביום אחר אני אחפש מוכר שמוכן לשלוח לארץ.

יותר חשוב לי המתאם שנותן את המתח. זה נראה שם תקע אמריקאי. לא ראיתי בעמוד איזה מתח הוא מקבל, אולי בגלל שאני עייף. מקסימום אני אשאל את המוכר.

פורסם

תמיד כדאי לשאול את המוכר, מהניסיון שלי הם לרוב מסכימים (אולי לא במוצרים זולים כאלה)

פורסם

מה הבעיה להוציא הכבל של ספק של המחשב החוצה לכונן ?

הוא קצר מדי ? אז מאריכים אותו.

פורסם
  • מחבר

80 שקל כולל משלוח? לא צריך לחשוב פעמיים! תודה רבה! אני אזמין את המתאם ברגע שאני אזמין את הכונן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים