עבור לתוכן

כרטיס חזק יותר?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ומהי דעתך על הקירור של Ninja? כדאי להסתמך עליו כשמדובר בכרטיס בסדר גודל של 6750?

ובמידה ואתכנן לבצע OC קל לכרטיס, הקירור הזה יהיה אמין?

• תגובות 41
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הקירור הזה הוא לא של נינג'ה אלא של Arctic Cooling מדגם L1, צמד שמופיע בהרבה דגמים. לא מומלץ ל-OC

פורסם
  • מחבר

אפשר לסמוך עליו? מה תהיה טמפ' המנוחה שלו בערך וטמפ' המאמץ?

למשל, בכרטיס הנוכחי שלי (GT430) יש קירור של GIGABYTE DUAL FAN, אך למרות זאת - 6750 חזק משמעותית ממנו אך בעל קירור פחות יעיל.

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל קירור הנינג'ה יהיה יעיל פחות וזו בעיה, לא יודע האם ניתן לסמוך עליו ואילו טמפ' יהיו.

פורסם

זה קירור מצוין.

פורסם

יש להם אחלה קירורים..

פורסם

סליחה שדוחף את האף שלי לשרשור זה, אבל חברה בחייאת - כרטיס בסיסי ביותר והדגש סביבו חצי מהשרשור

מתייחס לקרור שלו ? את מי מעניין בכרטיס מסגמנט כה בסיסי שיצירת החום שלו גם ככה הינה זניחה, איזה קירור יש לו....

השאלות הללו רלוונטיות לכרטיסים מרמת Mid level ומעלה (קרי סדרת 78xx או GTX650Ti boost)

כאשר עיקר החשיבות היא בכלל בכרטיסים מהסגמנט הגבוה להם TDP של 200 וואט ומעלה,

כדוגמת סדרת 79xx או סדרות 680/670/780.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה.

מה אתם אומרים על SAPPHIRE HD7970 DUAL-X? כרטיס טוב וחזק? איך הוא בהשוואה ל-HD7970 GHZ?

פורסם

NEC נכון שזה כרטיס זול ולא מהרף העליון אך אם הוא מגיע נניח ל-80 מעלות, אלו אותם 80 מעלות כמו בכרטיסים מתקדמים ויקרים.

אז בכרטיסי מסך מהרף העליון מצויידים ב2-3 מאוורים והכרטיס הנ"ל רק באחד, זה חום שהוא צריך לדעת להתמודד איתו ועדיף בצורה הטובה ביותר.

זה אחלה קירור של חברה טובה, יש לי קירור אקסלרו עם שלושה מאווררים לאחד מ-7970 שלי , שקט ויעיל..

סער בקשר ל-DUAL X אני אישית לא אהבתי, היה לי אותו ומכרתי לחבר מהפורום, היתה עליו מכירה קבוצתית לפני כמה חודשים.

יש לו כביכול קירור מתקדם, איכות בניה לא משהו(גוף פלסטיק זול), PCB לא יציב ב-OC...לא יודע אני אישית לא אהבתי אבל אין לי מה להתלונן(עלה לי 1800).

כשרשמת HD7970 GHZ לאיזו חברה ודגם התכוונת?

פורסם

אין משמעות אקוטית לדגם מבין כרטיסי 79xx השונים, שכן גם כך ההבדל בין הכרטיסים שכביכול נולדו לביצוע OC

כדוגמת MSI lighting או sapphire vapor-x וכדומה,

אל מול הכרטיסים העממיים יותר, מתבטא בשורה התחתונה ביכולת OC מקסימלית של כולה 50-100mhz פער,

אפשר לחשוב... שמישהו ישמע.... פער של 5-10% הינו פער בטל בשישים מבחינה ביצועית.

על כן אני הייתי רוכש מה שיש בלוחות ברגע נתון, בהתייחס למחיר שמבוקש עליו או למחיר שניתן לסגור עליו עסקה.

לצערינו יש אמנם המון כרטיסי 7970 כרגע ביד 2 בלוחות, אך כולם מבקשים מחירים הזויים כאשר הזול שבינהם עומד

על 1500 ש"ח (נזכיר שחדש עולה 1900).

מחיר ראלי יותר לכרטיס 7970 משומש בעת הזו הינו 1200 ש"ח שהוא כ- 65% ממחיר חדש.

פורסם

יש הבדל בין הכרטיסים..

אתה לא יכול לדרוש ממישהו למכור לך כרטיס כמו הלייטנינג ב-1200 שקל ובינינו גם ב-1500 לא הייתי מוכר אותו כרגע.

את הכרטיס השני שלי שהשקעתי עליו קירור כמו אקסלרו אולי הייתי מוכר ב-1600-1700 שקל.

לכל פרמטר יש משקל במכירה, קירור, יכולת -OC, גירסת OC או GHZ.

פורסם
  • מחבר

תודה, ותגידו - זה הגיוני שבמסך טלוויזיה של 32" הרזולוציה תהיה 1366x768? במידה וכן, אפשר לייחס את זה כאילו למסך מחשב? לדוגמה, HD7750 יריץ את הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה שכזו או שזה קשור גם לגודל המסך?

במקרה הזה - GTX660 יחובר לטלוויזיה הזו.

פורסם

סופית, אני רואה מהשאלה שלך שאין לך ידע במחשבים, לפחות לא ברמה שמאפשרת לך להמליץ להם על מחשב.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה נראה כך, אתה מוזמן לבחון אותי עד מחר בהצעת מפרטים ותראה שהמפרטים שלי מעולים. (:

התגובה שלך לא ממש עזרה לי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים