עבור לתוכן

התלבטות בין seasonic מול corsiar מחר קניה, אודה לתשובות זריזות

Featured Replies

פורסם

שטויות, אין סיבה שה-GTX780 יצטרך יותר מ-500W ועדיין יהיה מרווח ביטחון גדול.

• תגובות 34
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

התכוונתי מרעיש פחות

- - - תגובה אוחדה: - - -

ותכלס אין לי בעיה לקנות 600 או 550 וואט העיקר שיהיה הכי איכותי . תקציב עד 500 שקל .

פורסם

מה גם שכרטיסי NVIDIA צרכנים קטנים יותר מאשר כרטיסי AMD ששותים חשמל עם כפית.

ספק 500W יהיה די והותר..

פורסם

Seasonic SS-750JS 750W עולה קצת פחות מ SeaSonic 620W M12II-620 ונותן לך עוד מרווח אם תצטרך יותר כוח.

פורסם

הכי איכותי זו סדרת הפלטינום עם 7 שנים אחריות(גם חשוב), אך לא זול..

פורסם

750JS אחלה ספק, אבל כולל מאוורר 8 ס"מ. הוא בחירה טובה למי שצריך הספק שכזה והתקציב מוגבל - משהו שלא כמו במקרה הזה.

פותח הדיון - תרשום כאן את מפרט המחשב המלא שאליו הספק יחובר בבקשה, אחרת יהיה קשה לתת לך המלצה אופטימלית ואתה תזרוק כסף לפח.

פורסם

יש לי את ה

750JS והיה לי גם סיסוניק עם מאוורר12 ס"מ שניהם שקטים. בספקים החדשים שמים מאווררים חדשים לא כמו פעם טכנולוגית ball bearing מה שעושה אותו שקט.

פורסם

^ abl אתה פשוט רושם פה שטויות על גבי שטויות.

זה שיש לך את הנ"ל, לא אומר שהוא האופציה היחידה.

הסדרה הזאת, היא למוגבלים בתקציב שצריכים הספק יחסית גבוה, אבל רעש \ נצילות הם לא בראש מעייניהם.

לעומת זאת, סדרת S12II או M12II הרבה יותר איכותית ומומלצת אם ניתן לרכשה.

לדעתי אפשר ללכת על הסיסניק S12II 520W או על ה-M12 שיעלה כמה שקלים נוספים וייתן מודולריות (כבלים נתיקים מהספק עצמו)

פורסם

כמעט כל מאוורר בספק איכותי הוא BB, מה הקשר? מאוורר קטן יותר = דחיפת אויר נמוכה יותר = מסתובב מהר יותר ע"מ לקרר. אומנם מדובר על ספק איכותי, וככל הנראה גם במערכות כבדות אתה לא תשמע אותו במאמץ (כי יש לך עוד רכיבים אקטיביים), אבל לא הייתי בוחר בספק הזה כי באותו טווח מחירים יש לך את 750HT עם נתונים דומים (אם אני זוכר נכון הוא אפילו מספק יותר אמפרים על מסילת ה-12v) או FSP ריידר 750W שתקן הנצילות שלו גובל בזהב בארץ. שניהם לרוב מגיעים עם 5 שנות אחריות (לעומת 3 לרוב ב-JS) וכמובן מאווררים גדולים ושקטים יותר שיתאימו למערכות עם דגש לשקט.

פורסם

אנחנו קצת שוכחים שאין פה כל צורך לספק 750W, וניתן להסתדר עם 620 או 520 בלי בעיה!

פורסם

Ymac אתה ילד קטן ודביל ואתה לא יודע על מה אתה מדבר.

לפותח הטרד - אם אתה מעוניין בפורומים איכותיים יותר בלי בני 14 שחושבים שהם חכמים תנסה את http://www.techpowerup.com/ ו- http://www.guru3d.com/

פורסם

אז אתה טוען שהפורום פה לא איכותי ואנחנו ילדים בני 14 אאה?

פורסם

abl יש לך אזהרה, שמור על תרבות דיון. ספק 500-550 איכותי בהחלט יחזיק כרטיסים כמו GTX780 שצורכים סביב ה-220 וואט. אם אתה כ"כ אוהב את גורו, אתה מוזמן לקרוא את מה שהם רשמו בביקורת (וגם שם הם שמו מרווח ביטחון, כמו תמיד).

פורסם

היה ברור ש-500w יספיק, כמו שרשם מהתחלה אור..

גם 500 יהיה די והותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים