עבור לתוכן

איזה דפדפן הכי מומלץ?

Featured Replies

פורסם

תודה.

פורסם

אני משתמש עכשיו בMOZILLA FIREFOX (לשעבר FIREBIRD, חבל ששינו ת'שם, אבל לא היתה להם ברירה)

אחלה דפדפן, חוץ מכמה בעיות באתרים של מייקרוסופט, וכמה אתרים ישראלים (Tapuz לדוגמא)

פורסם

אני משתמש בAvant Browser, דפדפן קל לשימוש, מסודר, חוסם חלונות קופצים (כולל את אלה שבאתר הזה), יש בו המון אופציות שאני אוהב, כמו ניקוי אוטומטי של עוגיות, היסטוריה, ססמאות שהקלדתם ועוד..... אני משתמש בו כבר כמה חודשים טובים ומאושרים של גלישה ללא חלונות קופצים מעצבנים שמפריעים לרצף הגלישה המהנה.

לפרטים נוספים ולהורדת הגירסה החדשה ביותר - www.avantbrowser.com

פורסם

אני משתמש ב-Mozilla (כל חבילת התוכנות). בעיקר אני משתמש בדפדפן ובתוכנת הדואר האלקטרוני (המעולה).

אם אין לך צורך בתוכנת דואר אלקטרוני אז Mozilla FireFox 0.8 החדש הוא דפדפן מעולה, ניסיתי אותו אתמול והתרשמתי לטובה.

הוא קל מבחינת משאבי מערכת, עולה מהר ולא יושב בזיכרון כמו Mozilla המלא.

פורסם

אם אתה לוקח את FIREFOX, ואתה רוצה גם את הדואר של מוזילה, יש לך תוכנת דואר מעולה (בהרבה מאשר OUTLOOK)

שנקראת Thunderbird

ומה שחשוב, שהיא STAND ALONE

**חשוב לקרוא את הRELEASE NOTES**

פורסם
  • מחבר

למה אין לי מועדפים במוזילה?

פורסם

הומעדפים במוזילה נקראים Bookmarks ומופיעים בתפריט של התוכנה. להוספה של סימניה מומלץ להשתמש ב-Ctrl+Shift+D

בסימניות האלה ישנם שכלולים רבים שלא קיימים במועדפים של אקספלורר, כמו חיפוש (דרך Ctrl+B), בדיקה אוטומטית של דפים והתראה על שינויים, מילות קיצור, אפשרות הוספת תיאור, וכמובן השוס: סימניה אחת לקבוצת אתרים. כמו כן, ניתן להשתמש בכל תו שהוא בשם של הסימניות (גם לוכסן וכוכבית למשל) וגודלו של כל קובץ הסימניות הוא שבריר מזה של תיקיית ה-Favorites של אקספלורר. בקיצור, עולם אחר.

Prog.

פורסם

אני משתמש בAvant Browser, דפדפן קל לשימוש, מסודר, חוסם חלונות קופצים (כולל את אלה שבאתר הזה), יש בו המון אופציות שאני אוהב, כמו ניקוי אוטומטי של עוגיות, היסטוריה, ססמאות שהקלדתם ועוד..... אני משתמש בו כבר כמה חודשים טובים ומאושרים של גלישה ללא חלונות קופצים מעצבנים שמפריעים לרצף הגלישה המהנה.

לפרטים נוספים ולהורדת הגירסה החדשה ביותר - www.avantbrowser.com

כנ"ל , התחלתי להשתמש בוא לפני כמה ימים ואני מאוד מרוצה אתמול הורדתי את זה של מוזילה אבל חזרתי ישר בחזרה

פורסם

MSIE 6.0

פורסם

MYIE2, כמו אקספלורר, רק טוב ובחלון בודד עם חוסם POPUPS

פורסם

MYIE2, כמו אקספלורר, רק טוב ובחלון בודד עם חוסם POPUPS

כתובת להורדה?

פורסם

למה שתרצה אותה ?

"כמו אקספלורר"

:P

למה לא?

פורסם

www.myie2.com

וזה מבוסס על IE, ככה שגם דברים שמוזילה לא מבין יעבדו.

מצטער שאני לא אנטי מיקרוסופט, אבל ככה אני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים