עבור לתוכן

מחיר ל-GTX780 בארץ

Featured Replies

פורסם

TMS כבר הספיקו לעשות הורדת מחירים לGTX770

http://www.tms.co.il/product/12609

הוא כבר כמעט באותו המחיר של GTX670. אז השאלה היא מי יהיה יותר טוב :D

• תגובות 52
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עשיתם לי חשק..רשום שם למטה דרישות:600w ..לא ממש התעניינתי כמה תהייה הצריכה של כרטיס כזה ובכלל כמה הוא חזק בהשוואה לכרטיסים אחרים.

אני יודע שזה לא קשור לדיון אבל, מישהו יכול לתת לי קישור להשוואות ולצריכה של אח ושניים כאלו?

פורסם

מחיר לא רע בכלל. מאוד מחשיק.

פורסם
TMS כבר הספיקו לעשות הורדת מחירים לGTX770

http://www.tms.co.il/product/12609

הוא כבר כמעט באותו המחיר של GTX670. אז השאלה היא מי יהיה יותר טוב :D

ממתי 670GTX יהיה יותר טוב מGTX770 ? נו באמת. בסך הכל לוקח זמן ..הורדת מחירים של הכרטיסים 6XX...

פורסם

GTX770 זה 680 מומהר, ככה שזה אחלה מחיר, וזה עוד ירד אני מאמין.

עריכה:

DAFUQ עם הרווחים המטורפים האלה!?

פורסם
GTX770 זה 680 מומהר, ככה שזה אחלה מחיר, וזה עוד ירד אני מאמין.

עריכה:

DAFUQ עם הרווחים המטורפים האלה!?

GTX770 אינו סתם GTX680 מומהר, אלא כרטיס עם 17% יותר רוחב פס זכרון, וסביבות 5% יותר תדר עבודה,

מה שנותו לו 10% יותר ביצועים מאשר ל- 680 הישן, ומה שיתן לו את מה שהיה נדרש כדי לתת פייט ראוי מול 7970GE.

ברגע ש- 770 מותמחר חדש סביבות 2200 ש"ח, 680 לא יכול להיות מתומחר חדש ביותר מ- 1900-2000 ש"ח.

נערך על-ידי nec_000

פורסם

ל-GTX770 גם קירור reference איכותי יותר (כמו ה-780 וה-Titan אם לשפוט לפי התמונה בלבד),

מה שיכול לתרום לתדרי OC ויציבותם (על kepler במיוחד), וכמובן רעש מאוורר.

הדגמים הזולים ביותר הם אלו עם קירור reference ושם כל שיפור מבורך. אבל נהיה חכמים יותר לאחר הבדיקות.

בנוגע לפייט "ראוי" מול 7970GE, אני מסכים במידה והכוונה ב "ראוי" היא לביצועים עדיפים חד משמעית.

אחרת זה לא שה-gtx680 לא נותן היום פייט בזירת ממוצע הביצועים (שוויון ב-1920x1200 ו-3%~ פחות ב-2560x1600 לפי TPU)

מאחר וכל משחק לגופו, בחלקם האחד מוביל, בחלקם האחר מוביל ובשאר דומים. (ישנה גם תלות בהגדרות, רזולוציות, תדרים וכו'.)

נערך על-ידי SyndromE

פורסם

בנוגע לפייט "ראוי" מול 7970GE, אני מסכים במידה והכוונה ב "ראוי" היא לביצועים עדיפים חד משמעית.

אל תהיה כל כך בטוח:

http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2271340/nvidias-geforce-gtx-770-comes-close-to-the-radeon-hd-7970-ghz-edition

Widely circulated reports suggest that Nvidia's Geforce GTX 770 will take up the Geforce GTX 680 mantle in its competition against AMD's Radeon HD 7970 GHz Edition. However figures The INQUIRER has seen suggest that Nvidia's highly clocked Geforce GTX 770 might still have a hard time competing against AMD's Radeon HD 7970.

Nvidia's Geforce GTX 770 scores four wins over the Radeon HD 7970 GHz but it has to be said that titles such as Deus Ex are far from the bleeding edge of games design at the moment. In more contemporary titles such as Battlefield 3, Crysis 3and Far Cry 3, the Radeon HD 7970 GHz Edition card holds a marginal lead over Nvidia's latest Geforce GTX 770 card in the results we have seen.

What we have seen with these benchmarks is that Nvidia's Geforce GTX 770 will have to be priced close to AMD's Radeon HD 7970 GHz Edition for it to have a fighting chance. However, gamers might be swayed by AMD's current ploy of bundling a number of games, which puts Nvidia's graphics card partners under some price pressure on the Geforce GTX 770.

נערך על-ידי nec_000

פורסם

עצוב שכרטיס מסדרה חדשה של nvidia הולך ראש בראש מול כרטיס amd מסדרה קודמת, הם צריכים לתת לו מחיר ממש שווה אחרת יהפוך כמו gtx 670 לאחד הכרטיסים הכי לא משתלמים שהיו ל-nvidia.

שוב amd יוציאו משהו באיזור, רק יותר חזק וזול משמעותית..חבילת משחקים אמרתי?

פורסם

די התאכזבתי מהביצועים של ה-770...

אבל, ביקורות!

1440P:

1080P:

ואנבוקסינג:

פורסם

מוציא אותו מקופסא של 8800 חח.

כל הכרטיסים האלו נראים אותו דבר וכבר לא מעניין, כשיכנסו כרטיסים עם קירורים מתקדמים זה יהיה הרבה יותר מעניין.

פורסם
מוציא אותו מקופסא של 8800 חח.

כל הכרטיסים האלו נראים אותו דבר וכבר לא מעניין, כשיכנסו כרטיסים עם קירורים מתקדמים זה יהיה הרבה יותר מעניין.

לדעתי הקירור רפנס הזה יותר יפה משאר הקירורים של NV.

ואני מאוכזב, ציפיתי ליותר. עושה רושם שהכרטיס שעושה את ההבדל הוא דווקא ה780.

פורסם

אכן הקירור הזה יפה, אך זה קירור סטוק/מפוח מרעיש ולא עושה את העבודה כמו שצריך, למרות שאני לא יודע כמה חמים הירוקים, כיוון שהם גם

לא אוברקלוקרים כאלה טובים.

וכן מי שעושה את ההבדל הוא ה-780 עד ש-AMD ישלפו את השפן מהכובע..

פורסם

הוא לא באמת מהיר יותר. 2% באופן כללי ב-1600p זה די עלוב (לפי טק פאוור אפ). אני יותר משמח להמתין למקסוול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים