עבור לתוכן

GTA IV אין anti-aliasing מובנה?

Featured Replies

פורסם

החלטתי ככה לשחק שוב לחזור ולעביר את הזמן עם ה GTA4 ,התבאסתי קצת על הגרפיקה כי אין שם anti-aliasing -FXAA

ככה זה במשחק ?

בשביל להמשיך ולהנות מהמשחק אני חייב ליטוש למשחק איך הכי טוב להפעיל על המשחק anti-aliasing ?

יש לי את התוכנה nvidiaInspector משם זה הפתרון הכי טוב? יש איזה פרופיל איכותי או ההגדרות משם שאפשר לשפר את האיכות ?

פורסם
  • מחבר
FXAA דרך nvinspector (או לוח הבקרה של הדריבר) לפרופיל של המשחק

1. זה משנה במשהו או יש עדיפות להפעיל את ה FXAA דרך לוח הבקרה או דרך nvinspector ?

אני כרגע עובד עם SLI .

2.ב nvinspector יש פרופילים של שמות של משחקים (כרגע מה שרלוונטי אלי זה ה GTA ו METRO )

ראיתי נגיד שיש שם פרופיל שרשום gta 4 expansion אני צריך לבחור בזה? תזכיר לי מה הפרופילים האלו המובנים נותנים לי ? כי ברגע שאני משנה לפרופיל מסויים נגיד שם למטרו אז זה לא משנה כלום בשורות ,משנה רק את שורת ה SLI..

פורסם

1. לא. nvinspector בסך הכל מספק גישה נוחה לשינוי הגדרות הדריבר, כולל הגדרות חבויות.

2. פרופילים מכוונים לקבצי הפעלה של משחק (אפשר לשנות\להוסיף קבצים). יכול להיות שה-expansion למשחק מריץ קובץ אחר ? יש לך את ה-expansion בכלל ? תפעיל FXAA לשניהם וזהו, מה אכפת לך.

בקשר למטרו, הוא כנראה משתמש בדגלי תאימות שונים ל-SLI. אבל גם אם לא היה שום הבדל בין הפרופילים מבחינת הגדרות, עדיין טוב שיש הפרדה כדי שיהיה נוח לשנות הגדרות במידת הצורך.

פורסם
  • מחבר

אין לי expansion .

הפעלתי דרך הדרייבירם את ה FXAA רואים עכשיו את הליטוש ואחלה , תודה!

הוא כנראה משתמש בדגלי תאימות שונים ל-SLI

זאת אומרת שאם אני אשים את הפרופיל הזה ה SLI יעבוד יותר טוב מאשר בלי הפרופיל הזה או אין קשר?

פורסם

אל תערבב את הפרופילים, ישנם הרבה הבדלים רק מלהביט ב-nvinspector (לא יודע איך הגעת להבדל של שורה אחת,

אני רואה לפחות 17). אבל גם אם היה הבדל מזערי אני לא רואה שום סיבה שתריץ את הפרופיל של GTA עם קבצי ההפעלה של Metro LL, אין בזה שום הגיון, אלא אם כן שמעת אחרת? באופן כללי לפעמים ניסויים עם דגלי תאימות יכולים לעזור, אבל נתקלתי בזה בעיקר בהקשר של AA ולא SLI. למשל משחק שאנוידיה עדיין לא אפשרו תמיכת AA מהדריבר, אפשר להוסיף לבד דגל תאימות מפרופיל של משחק אחר שמשתמש באותו המנוע, או לצרכי התאמת סוגים שונים של AA...

בכל אופן ראיתי שעוד אנשים מתלוננים על ניצול SLI ב-Metro LL, ואנוידיה עובדים על זה. בינתיים נסה דריבר בטא אחרון, פאץ' אחרון למשחק, וודא שלא רץ לך ה-process של התוכנה של logitech, בשם LCore.exe אם אני לא טועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים