פורסם 2013 במאי 1412 שנים שלום לכולםיש לי הגשה מחר לעבודה במת"מותאמת שקצת איחרתי בהתחלה שלהאני ישמח לעזרה ממכם זהוי תקופה די חנוקה עם כל המקצועותכל עזרה תתקבל בברכה(ADT (2 חלקא כתבו את קובץ המנשק . (interface) של ADT עבור פולינום עם מקדמים ממשיים.על ה -ADT לתמוך בפעולות הבאות :1. יצירת פולינום2 החזרת כל השורשים הממשיים של פולינום פתרונות המשוואה . ( P(x) = 0 ) - יכולים להיותפחות מ - n שורשים.3 החזרת הפולינום שהוא תוצאת החלוקה של שני פולינומים נתונים זה בזה לתשומת לבכם . . ( :לפעמיםהתוצאה אינה פולינום סופי ).14 החזרת אינדיקציה האם פולינום הוא פריק . (reducible). , כלומר האם קיימים שני פולינומיםבעלי מעלהנמוכה יותר כך שהפולינום הנבדק שווה למכפלתם .5 הריסת פולינום . .
פורסם 2013 במאי 1412 שנים שלום לכולם2 החזרת כל השורשים הממשיים של פולינוםLOL, אחלה תרגיל במת"מ.אבל אם רק צריך לכתוב ממשק ולא לממש שום דבר, מה הבעיה?איזה תרגיל מפגר... נערך 2013 במאי 1412 שנים על-ידי QttP
פורסם 2013 במאי 1412 שנים מחבר בוודאי שצריך לממשאת הממשק כבר כתבתי...כל שנותר הוא לממשוזוהי היא בעייתי ידידי (:
פורסם 2013 במאי 1412 שנים מחבר אני מתכוון לשפת C..הכנתי את הממשק קובץ hועכשיו עליי לממש את הפונקציותהסתבכתי בזה שאני לחוץ בזמן ולא מצליח לחשוב על המימוש
פורסם 2013 במאי 1412 שנים זה שאתה לחוץ בזמן זו בעיה שלך בלבד, אבל זו לא כל הבעיה.בקצרה: או שלא מסרת את כל הפרטים של התרגיל, או שמי שנתן את התרגיל הוא אידיוט.(1) זה מקרה קלאסי של דרישות תוכנה שניתנו ע"י דביל. יצירת פולינום ממה? רשימה של מקדמים? רשימה של שורשים? שם הנעורים של הסבתא של המתרגל בצירוף שנת הלידה של בר-כוכבא?מעל שדה הממשיים, (2) ו(4) לא פתירים באופן כללי.(3) פתיר אולי, רק אם מבינים למה התכוונו בשאלה - מה זה "פולינום לא סופי"? הכוונה היא להחזיר מנה ושארית? רק את המנה?
פורסם 2013 במאי 1412 שנים מחבר פולינום מה שידוע לי זה זה..הסטדנרטוזה מה שהתרגיל מתייחס אליו בעצם- - - נערך: - - -וגבר אף אחד כאן לא אידיוט תנסה להיות קצת יותר נחמד,ופחות ציניבסך הכל אנחנו כאן כדי ללמוד אחד מהשני ולשאול שאלותשאתה בא ואומר "זמן זה בעיה שלך" אתה לא מגלה לי שום דבר חדש שלא ידעתי עליו חבר.ואם אתה מנהל פורום באתר המעולה הזהאני ישקול פעם הבאה שנית אם לשאול שאלה או סתם להתחבר ולהשכילכי אין לי כוח וזין לקרוא את הציניות שבך !
פורסם 2013 במאי 1412 שנים לא אמרתי שאתה אידיוט, תקרא שוב את הודעתי.אתה לא אחראי בכך שדחית תרגיל לא פשוט לרגע האחרון, ואתה יודע זאת, אבל אפשר להבין זאת במצב של עומס תרגילים (כן, אני זוכר איך זה ללמוד ואני עוד לא למדתי במוסד שהיה דרקוני מידי בהקשרים האלה). אז אף אחד פה לא שופט אותך על זה.מה שכן, לא הוגן ממך לצפות שמישהו יעשה בשבילך את כל העבודה, ונראה כאילו זה מה שאתה רוצה.בכל מקרה, הנקודה היא לא שמישהו רוצה לעזור לך או לא, אלא שאי-אפשר, כי כמו שאמרתי, התרגיל כפי שהצגת אותו הוא בלתי-פתיר.
פורסם 2013 במאי 1412 שנים אני חייב לציין שעברו הרבה מאוד שנים מאז חילקתי פולינוומים, אבל לא זכור לי שחלוקת פולינומים סופיים יכולה לייצר פולינום אינסופי. לפעמים יש שארית.אתה 100% שצריך לממש את _כל_ הפעולות? אולי פספסת משהו בהוראות? כי כמו שנראה לי זה תרגיל _הרבה_ יותר מדי מסובך בחינה מתמטית עבור שאלה פשוטה על ADT. מאחר שזה תרגיל ב-ADT, הוא בהחלט נחמד מאוד מבחינת עיצוב ממשק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.