עבור לתוכן

משחקי MOBA - רשימת שחקנים

Featured Replies

פורסם

את האמת זה נכון , אני משחק כבר שנתיים בlol ולא הייתי רוצה לשחק עם מישהו שרק לומד את המשחק , וממש מוזר לי שאין בארץ קהילה של משחקי MOBA שזה כרגע הז'אנר הכי חזק בעולם הגיימינג היום

פורסם
  • מחבר

זה בסדר גם אני רק לומד לשחק, ב DOTA 2 לא הולך לי כל כך טוב, יש רק איזה דמות או 2 שאני יכול לשחק איתן בצורה סבירה שלא פוגעת בשאר הקבוצה. ב SMITE המצב יותר טוב למרות שבאחד מהמשחקים האחרונים שיחקתי ממש נוראי.

לדעתי מה שקרה זה שאנשים ניסו לשחק DOTA 2 וברחו, המשחק כרגע לא במצב אידאלי ולפני כמה חודשים המצב היה הרבה יותר גרוע. יש הרבה בעיות חיבור שצצות בלי סיבה (ה NET CODE במשחקים האחרונים של VALVE דיי חרא, מזכיר את של COD), מידי פעם יש באגים ששוברים את המשחק (דיי נדיר עכשיו, בעבר היה יותר), אין שום ניסיון לאזן את הקבוצות, כל כמה זמן יוצא עדכון שמשנה את הדמויות או את העיצוב של ה UI וצריך ללמוד דברים מחדש, בדרך כלל זה כמה דקות עד שמתחילים משחק. יש גם גיבורים שהם OP (ריקי למשל).

ב SIMTE יש פחות בעיות (כנראה קשור לזה שיש פחות דמויות) למרות שגם הוא ב BETA, המשחק מאוזן יותר, פחות בעיות חיבור ועם החלוקה למצבי משחקים במקרה הכי גרוע זה דקה-דקה וחצי עד שמתחיל משחק. מצד שני ה UI צריך עיצוב מחדש ומידי פעם יש באגים שמפריעים. יש גם גיבורים שצריכים לעבור איזון (LUKI, מאוד דומה לריקי, טיפה יותר מאוזן כי אי אפשר להיות בלתי נראה כל הזמן אבל בכל זאת הוא הורג את זאוס בשניה גם אם הוא ברמה נמוכה יותר).

פורסם

RIKI (וכל ההעתקים שלו במשחקי DOTA האחרים) הוא PUBSTOMP קלאסי

תשחק כמו נוב ובלי קבוצתיות-תפסיד בטוח

תשחק כמו בנאדם עם קצת ניסיון בMOBA וקבוצה נורמלית-אנסת את RIKI

כל מה שצריך זה קצת DUST וSENTRY ברמה 6 ולריקי אין שום שימוש יותר

הדבר היחיד שיכול לקרות זה WARD WARS והתוצאה הסופית היא שלריקי לא יהיה כסף לכלום וימות בכל מקרה

פורסם
  • מחבר

הפיתרון של SMITE לבעיה הזו יחסית טוב, זה ש LUKI אונס את זאוס זה אולי בעיה אבל אם משחקים קבוצתית ושומרים אחד על השני זה מסתדר. אני גם בטוח שבעתיד הם ישנו טיפה את העוצמה של הפגיעות בשביל לשפר את האיזון. בשאר המשחקים הפתרון לבעיה היה להוסיף עוד בעיות קטנות מסביב שמנוגדות לבעיה המקורית.

הינה הבעיות אם מה שאתה אומר:

1. צריך קבוצה שיודעת לשחק (תמיד עוזר אבל במקרה הזה חייב).

2. צריך לדעת מה לקנות והדרך היחידה לדעת את זה היא לקרוא באינטרנט.

3. בהרבה מקרים שאר הקבוצה לא קונה דברים כמו שצריך והכל נופל על שחקן אחד או 2 שנשארים בלי כסף ונדפקים.

4. יש הרבה יותר מידי דברים שאפשר לקנות במשחק וזה גורם לזה שהחנות לא כל כך שמישה. שלא לדבר על זה שאם ימחקו חצי מהדברים שאפשר לקנות רוב השחקנים בכלל לא ירגישו.

5. אי אפשר ללמוד לשחק במשחק הזה בלי אינטרנט/חבר צמוד.

6. כל מי שמתחיל לשחק לא יודע כל כך איך משחקים, רובם לא יבדקו באינטרנט ופשוט ימחקו את המשחק.

7. אם צריך דפדפן פתוח בשביל לשחק במשחק שלך כנראה שהמשחק לא בנוי נכון (חוץ מבמקרים בודדים כמו DON'T STARVE שמבוססים על זה שאתה לא כל כך יודע מה אתה עושה וצריך ללמוד לבד איך לשרוד בעולם).

בסופו של דבר המשחק הזה הוא העתק הדבק של DOTA למנוע חדש, אפס שינויים ואפס ניסיונות לשפר. עצוב שזה הגישה שלהם לפרוייקט, למזלם יש מספיק שחקנים שטוב להם ככה. אני לא אומר שהמשחק לא טוב אבל התכנון שלו נשאר אי שם בתחילת שנות האלפיים וגם אז המשחקים הטובים לא היו בנויים ככה...

פורסם

בשלב הראשון DOTA 2 צריך להעתיק הכל מDOTA 1

אותו בחור של DOTA1 אחראי גם על DOTA2 המשחקים האלה זהים

השדרוג היה מתבקש כי לשחק DOTA על המנוע של WC3 זה פשוט סבל ואתה מאוד מוגבל אם מה שאתה יכול לעשות עם המנוע (אם אתה חושב שDOTA2 מסורבל כנראה שלעולם לא שיחקת DOTA1)

השיפורים אולי יגיעו בהמשך אבל זה ממש לא הפואנטה של המשחק

בנוסף לדעתי אתה ממש מגזים (לדעת מה לקנות). הבחור בלתי נראה->קונים אייטמים שמבטלים בלתי נראות, זה לא פיסיקה גרעינית

וכן יהיה את הבנאדם שאין לו כסף הוא נקרא support וזה התפקיד שלו

ברגע שלמשחק יש עומק הצורך בקבוצות מגובשות עולה אין מה לעשות

SMITE וLOL לדעתי הם פשוט משחקי ילדים חסרי תחכום

אם תשחק DOTA1/2 או HON ישברו לך את הצורה כי שם הכל יותר מהיר ולא סלחני

יותר קשה=יותר מספק

בנוסף, מאז הכניסה של מדריכים לDOTA2 (שלקח לה המון זמן) המשחק הרבה יותר פשוט ללמידה והסיכוי לפשל עם הגיבור שלך הוא אפסי אם קראת את המדריך

פורסם
  • מחבר

לא מסכים איתך, המדריכים עוזרים אבל לא מספיק. במשחק יש כ 200 אייטמים, זה דורש הרבה זמן ללמוד מה כל אחד מהם עושה והדרך הכי טובה לעשות את זה ולראות מה היתרונות והחסרונות של כל אחד זה לקרוא באינטרנט. לעבור על כל האייטמים במשחק ולמצוא את המתאים ממש לא נוח כי החנות לא טובה.

אין להם שום תוכנית לשפר או לשנות משהו, הם רק העבירו את המשחק למנוע חדש וגמיש יותר ועשו שיפורים ל UI, הם רוצים לשמור על הקבוצות המקצועיות וזה הדבר היחיד שחשוב להם. כמובן שזה בא על חשבון משחק טוב יותר רק בגלל קבוצה יחסית קטנה שרגילה למשהו מסויים...

לא יודע בקשר ל LOL כי לא ניסיתי אותו, HON עבד יותר טוב מ DOTA 2 במעט ששיחקתי בו. SMITE הרבה יותר מהיר מ DOTA 2, חלק מזה זה כי השליטה בדמויות הרבה יותר טובה (WASD) וחלק זה כי המשחק פשוט מהיר יותר. גם לא הייתי אומר שהוא סלחני.

אם אני אשחק ב DOTA או HON ישברו לי את הצורה כי מסיבה לא ברורה המשחקים האלה שומרים את ההתקדמות של השחקנים אבל לא משתמשים במידע הזה ב MATCHMAKING, התוצאה היא שבדרך כלל המשחק לא מהנה. או שאין אתגר בכלל, או שהכל נראה בסדר אבל בליין אחר מישהו מחרבן את המשחק ואתה מגלה את זה בהמשך (קורה גם ב SMITE אבל פחות). מבין המשחקים שעשיתי רובם לא היו מהנים בכלל והרגישו כמו בזבוז זמן (וצריך לזכור שמדובר בחצי שעה-שעה), בחלקם אפילו הייתי AFK באמצע בשביל שאני אוכל לעשות משהו יותר טוב עד שהמשחק יגמר (בדרך כלל משחקים שהתחילו טוב ומישהו אחר דפק אותם כל כך שזה שיגע אותי).

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איך פספסתי את הדיון הזה? כבר שנים אני מחפש מישהו שיגאל אותי מייסוריי בדוטה.

אני פשוט מתייאש כל פעם מחדש מהקהילה הנוראית ומחפש 4 אנשים נורמלים לשחק איתם :)

Dota2:

TomL

פורסם

רק חבל שאתה מוסיף חברים בחשבון הסטים אבל לא עונה להם כשהם שואלים מי אתה :silly:

מזל שבמקרה ראיתי שיש הודעה חדשה בדיון הזה...

פורסם

אני לא נמצא על המחשב כל היום.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים