עבור לתוכן

האם הספק יהווה בעיות לכ.מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

בעקרון הופנתי לפורום הזה ע"י מישהו מפורום אחר שהמליץ לי, ככה שאני מקווה לצאת מפה עם תשובות :)

בכל מקרה אני ואחי מתכננים רכישה של כ.מסך והדילמה היא הספק (שהוא כמו שכבר הבנתי מחברות ג'נריות ככה שאני צריך את הדעות שלכם פה)

אוקיי אז הכרטיס שסביר להניח שיקנה הוא ה650TI או ה7790 (אני עוד לא בטוח), או ה7850 (אם לא יהיה צוואר בקבוק ויתאפשר עם הספק) - עם סבירות נמוכה ל7850

אם זה משנה המטרה היא לגיימינג (הקנייה בסה"כ היא למטרת הכ.מסך הספק הוא רק במקרה הצורך) ולא מתוכנן OC

בכל מקרה המפרטים הם:

מפרט 1:

DualCore Intel Core i3-2120, 3300 MHz (33 x 100)

Asus P8H61-M LX (3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

4GB RAM

כרטיס נוכחי:

AMD RADEON HD 6450 1GB

מארז: http://imageshack.us/photo/my-images/191/dsc0244rq.jpg/

ספק: http://img600.imageshack.us/img600/2452/dsc0242yt.jpg

מסך: Chi Mei 19" AD [19" LCD] (0) 1280X1024 עם סבירות גדולה להחלפה למסך חדש בעתיד (לא בחודשים הקרובים אלה בטווח החצי שנה + )

מפרט 2:

DualCore Intel Core i3-2100, 3100 MHz (31 x 100)

Asus P8H61-M LE (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

כרטיס נוכחי: NVIDIA Quadro FX 570 (256 MB)

מארז: אני אצלם יותר מאוחר אם יהיה צורך

ספק: Golden tiger 450W PSU with 12cm fan 20+4pin (זה מה שרשום בקבלה של הקנייה)

מסך: Generic PnP Monitor [NoDB] (1812503) רזולוציה מקסימלית 1680X1050

פורסם

הספק הראשון לא הכי איכותי אבל ג'נרי הוא לא. מדובר בספק in win ממותג. לו אתה יכול להכניס 7850 בלי בעיה.

השני ג'נרי מהסוג הנחות ותהיה חייב להחליפו.

פורסם
  • מחבר
הספק הראשון לא הכי איכותי אבל ג'נרי הוא לא. מדובר בספק in win ממותג. לו אתה יכול להכניס 7850 בלי בעיה.

השני ג'נרי מהסוג הנחות ותהיה חייב להחליפו.

תודה על התגובה המהירה.

הספק הראשון זה הספק שבתמונה שהתכוונת אליו נכון?

אני יוכל להכניס אילו את ה7850 בלי שום בעיות בוודאות? כי בפורום אחר דווקא אמרו לי שאני לא אוכל כי הוא ג'נרי (אבל שוב אותו אחד שאמר לי המליץ לי לשאול פה כי פה מבינים בנושא)

ולגבי ה650TI הוא יוכל ליכנס לספק השני? (ואם לא איזה ספק מומלץ בשביל ה650TI)

פורסם

כן, התכוונתי לזה שבתמונה.

אנשים נוטים לחשוב שספקים הם ג'נריים אם הם לא מכירים את המותג \ דגם. לא תמיד זה ככה, יש הרבה ספקי OEM שלא תמיד ברור מי באמת מייצר אותם.

לגבי השני, תצטרך כאמור ספק חדש. אם תרצה לחסוך, תוכל לקחת ספק 400W של FSP. אם אתה רוצה להשקיע טיפה על אחד איכותי מאוד ושקט ביותר, יש לך את ה-430W של

סיסוניק מדגם S12II

פורסם
  • מחבר
כן, התכוונתי לזה שבתמונה.

אנשים נוטים לחשוב שספקים הם ג'נריים אם הם לא מכירים את המותג \ דגם. לא תמיד זה ככה, יש הרבה ספקי OEM שלא תמיד ברור מי באמת מייצר אותם.

לגבי השני, תצטרך כאמור ספק חדש. אם תרצה לחסוך, תוכל לקחת ספק 400W של FSP. אם אתה רוצה להשקיע טיפה על אחד איכותי מאוד ושקט ביותר, יש לך את ה-430W של

סיסוניק מדגם S12II

אוקיי הבנתי לגבי הספק הראשון, שאלה נוספת. מצטער שאני משגע אותך :)

יש לי עוד ספק בארון בהנחה והוא פועל האם הוא יותר טוב מהGOLDEN? ויותאים ל650TI ואם כן ל7850?

dsc0253na.jpg

פורסם

ממש לא, הספק הוא של CIDEV שזו אולי החברה הגרועה ביותר הקיימת כיום לספקי כוח.

פורסם

^ מחזק.

מבחינתי IN WIN היא חברה שהספקים שלה לא איכותיים, ראיתי לא מעט כאלו שרופים.

תעשה את החשבון.

פורסם
  • מחבר
^ מחזק.

מבחינתי IN WIN היא חברה שהספקים שלה לא איכותיים, ראיתי לא מעט כאלו שרופים.

תעשה את החשבון.

אתה מדבר על הספק הראשון שבתמונה?

http://img600.imageshack.us/img600/2452/dsc0242yt.jpg

הוא לא יתאים ל650TI?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים