פורסם 2013 במאי 1212 שנים יש לי מחשב נייד בן שנה בערך, אני רוצה לחבר לו ssd שקניתי אתמול של סמסונג ועליו להתקין מחדש windwos 7שמעתי משהו שאסור לעשות דיפראג לssd כי זה ימחוק את כל הדיסק זה נכון?ויש משהו שאני צריך לשנות בביוס לפני ההתקנה?תודה מראש.
פורסם 2013 במאי 1212 שנים 1. קודם כל, לפני שאתה מתעסק איתו בכלל בהתקנות, תחבר אותו בלוח אם שלך לכניסת SATA6 של הלוח שמקושרת לצ'יפסט! ולא לבקר מובנה נוסף אחר. כלומר לחיבור SATA 3=SATA 6Gb/s) 2. תוודא שהבקר הSATA בביוס אצלך מוגדר לעבוד כAHCI ולא כIDE/COMPATIBLE MODE, דבר שעלול למנוע מהSSD לעבוד עם TRIM ועוד פונקציות מיוחדות שיש לו = ביצועים נמוכים.לאחר ההתקנה של ה-WIN7 תתקין את התוכנה של SAMSUNG ותעשה FIRMWARE UPDATE לאחר מכן,מומלץ להתקין DRIVER של אינטל שמשפר ביצועים.https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=2101&DwnldID=22676&ProductFamily=Software+Products&ProductLine=Chipset+Software&ProductProduct=Intel%C2%AE+Rapid+Storage+Technology+(Intel%C2%AE+RST)〈=engוזהו בעיקרון לא מסובך יותר מדי. נערך 2013 במאי 1212 שנים על-ידי Mentos
פורסם 2013 במאי 1212 שנים איחוי לא הורס כלום, הוא פשוט מיותר מאחר ואין לכונני SSD את ה-latency הגבוה של כוננים קשיחים בגישה אקראית.בכל מקרה אם אתה מתקין windows 7 על SSD, האיחוי האוטומטי מבוטל בברירת מחדל.
פורסם 2013 במאי 1212 שנים הדרך היחידה לעדכן קשוחה בכוננים של SAMSUNG זה דרך התוכנה Samsung SSD Magician ומניסיון אפשר להתקין WIN לאחר מכן להתקין את התוכנה ולעשות FIRM UPDATE עובד מצויין, גם לאחר בדיקה קצרה ברשת אין עם זה שום בעיה.
פורסם 2013 במאי 1312 שנים 1. 2. תוודא שהבקר הSATA בביוס אצלך מוגדר לעבוד כAHCI ולא כIDE/COMPATIBLE MODE, דבר שעלול למנוע מהSSD לעבוד עם TRIM ועוד פונקציות מיוחדות שיש לו = ביצועים נמוכים.עד כמה זה חשוב ?יש לי לוח ישן מאוד וכאשר אני מעביר למצב AHCI הווינדוס הנוכחי לא עולה בHD הישןהאם כאשר אני התקין ווינדוס חדש בכונן SSD הוא אמור להיות טוב ותקין במצב זה?
פורסם 2013 במאי 1312 שנים זה תקין שהוינדוז הישן לא עולה. חייבים לעשות לו שינוי מסוים לפני שמשנים בביוס ל AHCI בכדי שיעלה לאחר השינוי.לא תהיה לך שום בעיה בהתקנת WIN7 חדש. רק תעשה זאת לפני תחילת ההתקנה.וזה מאוד קריטי לשים AHCI ל SSD. אומנם זה יעבוד גם במצב IDE, אך עם ביצועים נמוכים שיחמירו עוד יותר במהלך הזמן.
פורסם 2013 במאי 1312 שנים "1. קודם כל, לפני שאתה מתעסק איתו בכלל בהתקנות, תחבר אותו בלוח אם שלך לכניסת SATA6 של הלוח שמקושרת לצ'יפסט! ולא לבקר מובנה נוסף אחר. כלומר לחיבור SATA 3=SATA 6Gb/s) "לא הבנתי. רשמת שצריך לחבר לSATA3 ואז רשמתSATA6
פורסם 2013 במאי 1312 שנים אותו הדבר. הראשון זה כינוי לסטנדרט (לא רשמי) השני הוא מהירות החיבור. (כינוי רשמי)
פורסם 2013 במאי 1612 שנים הבנתי. עוד שאלה ברשותכם.קניתי SSD. אני לא רוצה למחוק את המידע על ההארד דיסק הקיים שיש לי עכשיו, שנמצאת עליו מערכת הפעלה. אני מחבר את הSSD לSATA0 ואת הHDD הרגיל לSATA1, נכון? עכשיו, בהתקנת WIN7, מה אני עושה עם המחיצות, כדי להתקין את WIN7 על SSD ושהמערכת הפעלה החדשה תהיה ראשית?
פורסם 2013 במאי 1612 שנים אתה תראה 2 כוננים, אחד בגודל קטן של הSSD והשני של הHDD ... ככה תזהה בלי בעיה. ובSSD לא יהיו פרטיציות עדיין מה שגם מקל על הזיהוי.
פורסם 2013 במאי 1612 שנים הבנתי. אבל איך אני אומר להתקנה שאני רוצה להפוך את הדיסק של SSD לדיסק SYSTEM? כלומר, להתקין עליו מערכת ההפעלה כדי שהיא תהיה ראשית?ועוד משהו. כמה אזיקונים אני צריך כדי שזה יחזיק לי במארז? P:
פורסם 2013 במאי 1612 שנים בזמן ההתקנה של מערכת ההפעלה אל תחבר את הקשיח, כך כל קבצי המערכת יותקנו על ה-SSD, בסיום ההתקנה חבר את הקשיח.
פורסם 2013 במאי 1612 שנים איך לא חשבתי על זה D:תודה!- - - נערך: - - -ועוד משהו, סליחה מראש על החפירה:חיפשתי בSAMSUNG גם בUK וגם בUS בעמוד הרשמי של המוצר ולא מצאתי שום firmware. אין קושחה עדכנית ל- samsung 840 250 GB?
פורסם 2013 במאי 1612 שנים סבבהזה שונה מ - M4 ועוד כמה. אפשר לומר שגם זו אבולוציה. עידכון קושחה לא מוחק שום דבר בM4 .. אתה מעדכן דרך דיסק הBoot או דרך התוכנה שלהם וזהו ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.