עבור לתוכן

לקנות סמארטפון כעת או לחכות קצת?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לטובת?

• תגובות 30
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברוב מוחלט של המקרים לטובת האנדרואיד.

פורסם

אני חושב שאין פרמטר בו הנקסוס לא עולה על האייפון 5 אולי חוץ מהמערכת שזה כבר עניין יותר אישי למרות שגם בזה אני חושב שיש לנקסוס יתרון

בקשר למצלמה את ה יכול לראות כאן השווה ביניהם http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=5048&idPhone2=4238&idPhone3=4910

בנוסף אם אתה לא יודע NFC כן היה שימושי מכוון שאפשר להעביר איתו מידע באופן מהיר ובארץ לאט לאט מתחילים להשתמש בו

בכל מקרה לפי דעתי אין לך הרבה התלבטות הנקסוס פשוט יותר טוב ובמחיר כזה עוד יותר שווה לקנות אותו

פורסם

LUMIA 920 או לחכות לחדש עם מצלמת הPUREVIEW.

מצלמה סלולרית בין הטובות היום אם לא הכי טובה.

יש בו את כל מה שאתה צריך למעט הGPS-אין פתרון רשמי, אבל יש WAZE לא רשמי שנוצר ע"י ישראלי בשם מאיר צבי,ניסיתי על WP7 והוא לא רע בכלל.

פורסם
  • מחבר

השאלה מתי זה יצא.. הפלאפון הישן שלי כבר כמעט לא פונקציונאלי. ראיתי את ה808 בזמנו והתמונות שלו מדהימות. יש תאריך ללומיה הבא?

הנקסוס קוסם לי מאוד - יש לי הזדמנות להזמין אותו מEBAY ב1500 ש"ח כולל משלוח חדש באריזה - אני רק מקווה שלא יעצרו אותו במכס

פורסם

לגבי הנקסוס-שים לב שהוספת 33% מכס+מע"מ.

לגבי הנוקיה-את ה920 אתה יכול להשיג עכשיו.

כנראה שה928 עם הPUREVIEW יהיה בלעדי לווריזון, משמע לא תהיה אפשרות להשתמש בו בארץ.

פורסם
  • מחבר

הנקסוס 4 זול משמעותית מהלומיה - ואני לא בטוח ששווה להוסיף את ההפרש..

מה ההסתברות שיתפסו את הנקסוס במכס?

פורסם
  • מחבר

Subtotal: US $371.00

Postage and packaging via USPS Express Mail International: US $65.00

Total US $436.00

Includes free upgrade to FedEx International Priority 2 day shipping

פורסם
  • מחבר

"Hello. Yes, it will take 2 days to Israel by FedEx. We can declare a lower value but you will still need to pay some tax. We can declare around $150 and you would pay tax based on this amount. The warranty will expire in about 9 months."

מה אתם אומרים, מה הדרך הכי טובה למזער את הסיכוי שיעצרו את החבילה?

פורסם

משלוח USPS רגיל שבדר"כ בחינם

בדר"כ כתוב במשלוח USPS STANDART INT'L או משהו כזה.

במה שאתה בחרת יש שדרוג למשלוח של FEDEX חינם-2 ימים משלוח אבל האינטרנט של FEDEX הוא שתשלם מכס כדי שיוכלו לקחת ממך עמלות שקר.

אני ממליץ לך לבקש ממנו שישלח לך דרך USPS בחבילה רשומה אם אתה רוצה להימנע ממכס.

ושיהיה ברור-עדיין יש סיכוי להיתפס במכס! תבקש ממנו בנוסף שירשום שזה MP4 ומתחת ל75$.

פורסם

ה-mi2s של xiaomi עולה כמו הנקסוס פחות או יותר וחזק ממנו.

היתרון של הנקסוס עליו הוא שהוא מקבל גרסאות ראשון ועם קהילת פיתוח גדולה יותר.

http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-MI-2S-Quad-Core-1-7GHz-2G-Ram-4-3-inch-IPS-Screen-8MP-Camera-/290904808266?pt=Cell_Phones&hash=item43bb471b4a

נ.ב.

לדעתי המסך הקטן של ה-2S הוא עוד יתרון יחסי.

פורסם

שמעת משהו על המצלמה שלו?

ממש קשה לי להאמין שהיא יותר טובה משל הלומיה

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז מסתבר שבן הזוג של בת דודה שלי חוזר מארה"ב ב29 לחודש ויכול להביא את הנקסוס במחיר google play (אני חושב שזה יוצא 380 דולר עם משלוח אליו הביתה)

החלטתי לחכות כמה ימים כדי לראות מה גוגל מציעים בI/O ועד אז לקרוא ולהחכים קצת עוד - ומצאתי את הXiaomi Mi2S והOppo Find 5. חיפשתי השוואות ביניהם לנקסוס 4 אך לא מצאתי יותר מדי 'בשר'. אני מבין שה'שיאומי' עולה כמו הנקסוס והאופו 120 דולר יותר. מי מבין השלוש לדעתכם נותן את הvalue הגבוה ביותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים