עבור לתוכן

משהו מוזר ביוטיוב - אינטרנט 20MB יותר איטי מ10MB שהיה קודם..

Featured Replies

פורסם

אהלן..

לאחרונה קרה משהו ממש מוזר.

עד לפני חודש-חודשיים בערך גלשתי על 10MB, תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי.

הכל היה חלק בלי שום בעיות.

תמיד שהפעלתי סרטים ביוטיוב על 1080P זה נטען ממש מהר בלי שום בעיה.

אחרי ששדרגתי ל20MB (כמובן שדאגתי לשדרג גם בספק וגם בתשתית) בהתחלה הכל היה טוב,

אבל עכשיו המצב ממש על הפנים ואני מרגיש שזה רק ניהיה גרוע מיום ליום.

בטעינת הדפים - וואלה אין ממש הבדל הכל בסדר.

אבל שאני שם סרטונים ביוטיוב, קודם כל באופן אוטומטי הוא שם לי על 240P ואין לי מושג למה (יענו חיבור איטי),

ושאני שם על 720P הוא בקושי טוען, שלא לדבר על 1080P.

משהו ממש דפוק..

בבדיקה בSPEEDTEST זה מראה 20MB, וזה קורה בכל המחשבים.

כמו שאמרתי בהורדות, טעינת דפים וכו' אין שום בעיה (לפחות לא שמתי לב אליה) - רק בסרטונים ביוטיוב וזה משגע אותי.

בכל מקרה רציתי לשאול מה מקור הבעיה? ואם צריך לצור קשר עם התמיכה הטכנית, להתקשר לבזק או בזק בינלאומי? יענו תשתית או ספק?

ואיך יכול להיות שהבדיקת מהירות זה 20MB ויוטיוב רושם לי חיבור איטי? חיבור איטי זה משהו שלא קשור למהירות הורדה?

ראיתי עוד אשכול עם בעיה דומה אך לצערי לא הצלחתי להבין כלום...

אשמח לבצע כל בדיקה שתדרש.

תודה רבה לעוזרים (:

אלון.

פורסם

איזה מודם/נתב יש לך?

ותראה בדיקה של SPEEDTEST כאן בקשה.

פורסם
  • מחבר

איזה מודם/נתב יש לך?

ותראה בדיקה של SPEEDTEST כאן בקשה.

D-LINK DSL 6740U VH1

לגבי הבדיקה, אתמול בדקתי היה 20MB עכשיו אני בודק פתאום 10MB..

2691649414.png

וכמובן שהיוטיוב עדיין נתקע בלי סוף.

תודה רבה על כל העזרה!

עריכה:

בדקתי שוב ועכשיו התוצאה עומדת על 20MB

2691664964.png

פורסם

מה קורה כאשר אתה מגדיר אותו בתור מודם?

או מפעיל fullcone NAT?

האם עדיין ווידאו עובד באופן לא תקין?

פורסם

אני לא חושב שיש לו איזשהי בעיה מאחר ולא מעט אנשים לאחרונה (כולל אותי) התלוננו על בעיה של איטיות ביוטיוב עם בזק בינלאומי.

תעשה חיפוש בפורום ותראה את הדיון הנ"ל...

SPEEDTEST לא כ"כ אמין ונותן תוצאות שונות לחלוטין עם שרתים ישראלים שונים אז לא הייתי מסתמך עליו יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

מה קורה כאשר אתה מגדיר אותו בתור מודם?

או מפעיל fullcone NAT?

האם עדיין ווידאו עובד באופן לא תקין?

האם אתה יכול להסביר בקצרה איך אני עושה את זה?

תודה רבה

פורסם

אתה יכול לקבל בבדיקת מהירות תקין אבל יוטויוב לא יציג תקין רק בגלל שהאופציה של full cone nat לא עובדת.

ככה זה במודם/נתב של בזק -DLINK רק במידה והוא משמש בתור נתב, נתקלתי בזה כבר לא פעם אחת.

אתה עושה זאת בתוך הנתב, בהגדרות של השם משתמש וכו'.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקבל בבדיקת מהירות תקין אבל יוטויוב לא יציג תקין רק בגלל שהאופציה של full cone nat לא עובדת.

ככה זה במודם/נתב של בזק -DLINK רק במידה והוא משמש בתור נתב, נתקלתי בזה כבר לא פעם אחת.

אתה עושה זאת בתוך הנתב, בהגדרות של השם משתמש וכו'.

סימנתי בV את FULL NAT ועכשיו זה טוען מצויין!

תודה רבה!

רק יש לי כמה שאלות:

האם מבחינת בזק בינלאומי זה מצב תקין? כלומר אם הייתי מתקשר לתמיכה הטכנית היו אומרים לי לעשות אותו דבר?

בנוסף, הסרטונים עדיין נטענים אוטומטי על 240P, ושאני משנה ל1080P זה נטען בלי בעיה. האם אתה יודע כיצד אני יכול להגדיר ברירת מחדל ל1080P?

שוב תודה רבה לך! (:

פורסם

תלוי בנציג של 014. יכול להיות שהוא לא היה יודע על זה ועושה איתך 100 דברים לפני שיתייעץ ויעשה את זה.

בקשר לאיכות זה הגדרה של מי שמעלה את הסרטון. אין לך שליטה על האיכות ברירת מחדל. חלק מהם יעברו לרזולוציה הכי גבוהה ברגע שתשים מסך מלא, חלק צריך לשנות לבד.

פורסם

האם זה נשאר על 240? או שזה מתחלף ל720 בהמשך? אצלי זה מתחלף ל720 אחרי כ20 שניות (ואם יש 1080 זה מתחלף לסירוגין בין 720 ל1080 במשך הזרמת הסרטון)

נראה לי שהסיבה שיש את הבעיה של האיטיות אחרי שדרוג, הוא מכיוון שבנתב הadsl הנפוץ של בזק dlink 2760, ה fullcone nat מוגדר כברירת מחדל, ואילו מחליפו ב vdsl ה 6740 מגיע בהגדרות מפעל עם ה fullcone כבוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים