עבור לתוכן

** 100M ב-100 שקל. ++ עדכון: תנאי המבצע המלאים

Featured Replies

פורסם

מזה בזק נהיו שוק הכול ב 100 רק היום כי מחר זה יעלה כפול אחרי שנה המחיר יעלה פי 3

תמהרו לפני שיגמר ממש מנסים להשים חבל על הצוואר של עוד לקוחות

ומודל של חיוב זכויי עלק ל3 שנים כך אתם משועבדים

לבזק נזק טריק ידועה ומגעיל של בזק נזק

• תגובות 42
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שמרגיז אותי הוא הצעד אחד קדימה, 2 אחורה. חשבתי שנפתרנו ממהירות העלאה של 1.5 מגה והם שוב מחזירים אותה. היא גורמת לצוואר בקבוק ב- 50 מגה ומעלה, ובעצם אין מצב שהמשתמש יקבל את המהירות המקסימלית* שהוא יכול לקבל ("עד 100 מגה"). הקטע היותר מסריח, שהם יודעים את זה (אני באופן אישי ישבתי, הסברתי והוכחתי למישהו שם מצוות ההנדסה, ואחרי כמה שבועות הופיעו החבילות של ה- 3 מגה העלאה, אבל במקום לשדרג לכולם ללא תוספת תשלום, הם עשו אותן כחבילות נוספות יותר יקרות).

* ב- P2P ותקשורת המבוססת על TCP.

פורסם

זה טריק ידוע של חברות שבמקום להוזיל את המחיר על מוצר קיים, דוחפים לך יותר מהירות "באותו מחיר". החברה צריכה להמשיך להרוויח. מבחינת בזק שכולם יתחברו ל-100 מגה וזה לא מעניין שם אף אחד שכל לקוח יקבל אולי עשירית מהמהירות שהוא משלם עליה. העיקר שישלם.

אני לא אוהב להתחבר לכל מיני דילים של "חיוב-זיכוי למשך שנתיים", כך אני תמיד נמצא בעמדת מיקוח טובה יותר. נכון שבשטיה הזו צריך פעם בשנה - שנתיים, במקרה הגרוע, להחליף תשתיות אינטרנט, אבל מה לעשות - גרים בישראל... :nixweiss:

פורסם

אנשים לא מבנים איך עובד כול העניין זה לא משנה כמה מהירות אתה מחובר

אני מחובר בHOT+HONET ואין לי בעיה אצלם בבדיקה אני מקבל יותר מעל 100 ומעל 2 בהורדות

אני מקבל לפחות 50%+ והורדות מי שתומך 70%+ אבל הבעיה זה לא חברות הכבלים תשתית

הבעיה זה האתרים שלא מסוגלים לתת 100Mbt לכולם לחוד ובמיוחד לכול הגולשים בו זמנית

זה מצריך הרבה רוחב פס יקר ואז הגולשים היו צרכים לשלם לאתרים לממן את המהירות הגבוה הזות

רוב האתרים של חדשות מאמרים כתבות לא צרכים הרבה רוחב פס וכך הם לא משדרגים את האתר תכנים יותר איכותיים

וחוסכים הרבה כסף יקר שבזק דורשת מהם ולכן בזק מנצילת את זה על חשבון הלקוח שהלקוח ישלם

וכאשר תהיה ללקוח מהירות גבוה ולחץ שלהם לקבל את המהירות אולי סוף סוף

האתרים ישדרגו שם הכסף הגדול ואת זה בזק רוצים לעצמם

פורסם

מי שויפש מספיק לשדרג ל-100 מגה בשביל לגלוש לכמה אתרי חדשות שישלם.

מישהו צריך לשלם.

אל תשכח אבל שיש המון המון אנשים היום שמורידים מטורנטים/הורדה ישירה ורוצים את מהירות ההורדה הזאת ומצליחים לנצל אותה.

יש אנשים שכן משתלם להם.

פורסם

דיברו על זה בחדשות שבשל מגבלות התשתית של בזק פחות מ-50% מהלקוחות שלהם יכולים באמת להשתדרג למהירות של 100 מגה..

פורסם

נכון התשתית של בזק על הפנים רשמתי את זה אבל המחרים שלה יקרים מאוד

ולכן חברות ואתרים לא משדרגים למהירות גבוהה זה לא משתלם להם כי הלקוח לא ירצה לשלם

להן תשלום חודשי בשביל לקבל מהירות גבוהה יש יותר מדיי אתרים

וזה בלתי מתקבל על הדעת לשלם לכול אתר בנפרד בשביל לקבל מהירות גבוהה

אני זוכר לפני כמה שנים רצו לעשות שיטה של לינקים על כול לינק שאתה לוחץ אתה משלם 10 סנט ויש לינקים יותר יקרים

מה שקרה שאתרים נהיו אתרי לינקים שמובלים לאתרי לינקים וכך חוזר על עצמו

טוב שהשיטה הזות לא הצליחה זה ממש מטומטם ומפגר ברמות

פורסם

לא נפטרנו מעולם מחבילות ה 1.5Mb UP . הם היו קיימות כל הזמן במקביל לחבילות ה 3Mb. ההפרש הישן ביניהם היה 10 או 20 שח, וכל מה שקרה זה שחבילת 100/3 נותרה ללא שינוי, וחבילת 100/1.5 הוזלה.

אני לא מבין את הגישה השיווקית פה...

היום אני משלם את הסכום הזה על 15 מס"ש לבזק (אחרי ש"שודרגתי" אוטומאטית). מה ההגיון פה?

הגישה השיווקית זה מה קורה לאחר השנה הראשונה כאשר יגמר מחיר המבצע, ולא יהיה ניתן לחזור לחבילה איטית וזולה. הם והוט כבר עשו את זה מספר פעמים בשנים האחרונות.

תכלס כשמדובר בכסף נטו ללא קשר לקצב הקו, כמעט כולנו משלמים לבזק ולהוט יותר ממה ששלמנו לפני שנתיים וחמש שנים, והכל עקב חבילות מהירות יותר וביטול חבילות איטיות.

פורסם

שאלה:

יש אפשרות לרכוש מודם בעלות חד פעמית של 100 ש'ח.

אני רוצה לחבר אותו לראוטר שיש לי (Edimax BR-6524N) אפשרי? או שצריך מודם מיוחד?

עריכה:

לא משנה, ירדתי מזה.. אני מציע לא להתפתות ל"מבצע" הזה

הם גם במקביל העלו את התעריפים של כל המהירויות כדי לדחוף למבצע הזה (15MB ב-90 ש'ח, לא נתון למו"מ).

תרגיל שיווקי של בזק לכבול את הלקוחות לשנתיים, לקראת הכניסה של אקספון לשוק בעוד כחודש.

פורסם

אתה יכול להזמין מודם בלבד בעלות חד פעמית של 100 ש"ח.

פורסם

:nono: ברגע שכרשתה מבזק את המודם לא בתשלומים בעלות חד פעמית

עדיין תהייה חייב להתחבר לבזק לא תוכל להשתמש בו בחברה אחרת רק בבזק נזק

פורסם

אקספון זה בזק. לא אמורה להיות בעיה להשתמש במודם אצלהם.

גם אם תקנה מודם ADSL באופן פרטי לא תוכל להשתמש בו בתשתית הוט, ככה שכל העניין שלא תוכל להשתמש במודם שרכשת מבזק בתשתית הוט לא רלוונטי. זה לא הגבלה של בזק אלא של איך שהטכנולוגיה עובדת.

פורסם

הבעיה היא העלות הנוספת על ההתקנה - 150 שח. במידה ואין לך קו בזק/NGN קיים, לא תוכל לחמוק מזה.

וכאשר צריך לצאת מנקודת הנחה שעוד שנה לא נוכל לקבל מחיר כזה ללקוח קיים ויהיה צורך לעבור להוט או לחברה אחרת, אז התשלום הממוצע החודשי יוצא 21 שח יותר כולל המודם וההתקנה.

למי שכבר בהוט, לדעתי לא שווה לעבור תמורת 18 שח חיסכון. מה גם שמקבלים 25% יותר UP בהוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים