פורסם 2013 במאי 712 שנים מזה בזק נהיו שוק הכול ב 100 רק היום כי מחר זה יעלה כפול אחרי שנה המחיר יעלה פי 3תמהרו לפני שיגמר ממש מנסים להשים חבל על הצוואר של עוד לקוחותומודל של חיוב זכויי עלק ל3 שנים כך אתם משועבדים לבזק נזק טריק ידועה ומגעיל של בזק נזק
פורסם 2013 במאי 712 שנים מה שמרגיז אותי הוא הצעד אחד קדימה, 2 אחורה. חשבתי שנפתרנו ממהירות העלאה של 1.5 מגה והם שוב מחזירים אותה. היא גורמת לצוואר בקבוק ב- 50 מגה ומעלה, ובעצם אין מצב שהמשתמש יקבל את המהירות המקסימלית* שהוא יכול לקבל ("עד 100 מגה"). הקטע היותר מסריח, שהם יודעים את זה (אני באופן אישי ישבתי, הסברתי והוכחתי למישהו שם מצוות ההנדסה, ואחרי כמה שבועות הופיעו החבילות של ה- 3 מגה העלאה, אבל במקום לשדרג לכולם ללא תוספת תשלום, הם עשו אותן כחבילות נוספות יותר יקרות).* ב- P2P ותקשורת המבוססת על TCP.
פורסם 2013 במאי 712 שנים זה טריק ידוע של חברות שבמקום להוזיל את המחיר על מוצר קיים, דוחפים לך יותר מהירות "באותו מחיר". החברה צריכה להמשיך להרוויח. מבחינת בזק שכולם יתחברו ל-100 מגה וזה לא מעניין שם אף אחד שכל לקוח יקבל אולי עשירית מהמהירות שהוא משלם עליה. העיקר שישלם. אני לא אוהב להתחבר לכל מיני דילים של "חיוב-זיכוי למשך שנתיים", כך אני תמיד נמצא בעמדת מיקוח טובה יותר. נכון שבשטיה הזו צריך פעם בשנה - שנתיים, במקרה הגרוע, להחליף תשתיות אינטרנט, אבל מה לעשות - גרים בישראל...
פורסם 2013 במאי 712 שנים אנשים לא מבנים איך עובד כול העניין זה לא משנה כמה מהירות אתה מחובראני מחובר בHOT+HONET ואין לי בעיה אצלם בבדיקה אני מקבל יותר מעל 100 ומעל 2 בהורדותאני מקבל לפחות 50%+ והורדות מי שתומך 70%+ אבל הבעיה זה לא חברות הכבלים תשתיתהבעיה זה האתרים שלא מסוגלים לתת 100Mbt לכולם לחוד ובמיוחד לכול הגולשים בו זמנית זה מצריך הרבה רוחב פס יקר ואז הגולשים היו צרכים לשלם לאתרים לממן את המהירות הגבוה הזותרוב האתרים של חדשות מאמרים כתבות לא צרכים הרבה רוחב פס וכך הם לא משדרגים את האתר תכנים יותר איכותייםוחוסכים הרבה כסף יקר שבזק דורשת מהם ולכן בזק מנצילת את זה על חשבון הלקוח שהלקוח ישלם וכאשר תהיה ללקוח מהירות גבוה ולחץ שלהם לקבל את המהירות אולי סוף סוף האתרים ישדרגו שם הכסף הגדול ואת זה בזק רוצים לעצמם
פורסם 2013 במאי 712 שנים מי שויפש מספיק לשדרג ל-100 מגה בשביל לגלוש לכמה אתרי חדשות שישלם.מישהו צריך לשלם.אל תשכח אבל שיש המון המון אנשים היום שמורידים מטורנטים/הורדה ישירה ורוצים את מהירות ההורדה הזאת ומצליחים לנצל אותה.יש אנשים שכן משתלם להם.
פורסם 2013 במאי 712 שנים דיברו על זה בחדשות שבשל מגבלות התשתית של בזק פחות מ-50% מהלקוחות שלהם יכולים באמת להשתדרג למהירות של 100 מגה..
פורסם 2013 במאי 712 שנים נכון התשתית של בזק על הפנים רשמתי את זה אבל המחרים שלה יקרים מאוד ולכן חברות ואתרים לא משדרגים למהירות גבוהה זה לא משתלם להם כי הלקוח לא ירצה לשלם להן תשלום חודשי בשביל לקבל מהירות גבוהה יש יותר מדיי אתרים וזה בלתי מתקבל על הדעת לשלם לכול אתר בנפרד בשביל לקבל מהירות גבוהה אני זוכר לפני כמה שנים רצו לעשות שיטה של לינקים על כול לינק שאתה לוחץ אתה משלם 10 סנט ויש לינקים יותר יקרים מה שקרה שאתרים נהיו אתרי לינקים שמובלים לאתרי לינקים וכך חוזר על עצמו טוב שהשיטה הזות לא הצליחה זה ממש מטומטם ומפגר ברמות
פורסם 2013 במאי 712 שנים לא נפטרנו מעולם מחבילות ה 1.5Mb UP . הם היו קיימות כל הזמן במקביל לחבילות ה 3Mb. ההפרש הישן ביניהם היה 10 או 20 שח, וכל מה שקרה זה שחבילת 100/3 נותרה ללא שינוי, וחבילת 100/1.5 הוזלה.אני לא מבין את הגישה השיווקית פה...היום אני משלם את הסכום הזה על 15 מס"ש לבזק (אחרי ש"שודרגתי" אוטומאטית). מה ההגיון פה?הגישה השיווקית זה מה קורה לאחר השנה הראשונה כאשר יגמר מחיר המבצע, ולא יהיה ניתן לחזור לחבילה איטית וזולה. הם והוט כבר עשו את זה מספר פעמים בשנים האחרונות.תכלס כשמדובר בכסף נטו ללא קשר לקצב הקו, כמעט כולנו משלמים לבזק ולהוט יותר ממה ששלמנו לפני שנתיים וחמש שנים, והכל עקב חבילות מהירות יותר וביטול חבילות איטיות.
פורסם 2013 במאי 712 שנים שאלה:יש אפשרות לרכוש מודם בעלות חד פעמית של 100 ש'ח.אני רוצה לחבר אותו לראוטר שיש לי (Edimax BR-6524N) אפשרי? או שצריך מודם מיוחד?עריכה:לא משנה, ירדתי מזה.. אני מציע לא להתפתות ל"מבצע" הזההם גם במקביל העלו את התעריפים של כל המהירויות כדי לדחוף למבצע הזה (15MB ב-90 ש'ח, לא נתון למו"מ).תרגיל שיווקי של בזק לכבול את הלקוחות לשנתיים, לקראת הכניסה של אקספון לשוק בעוד כחודש.
פורסם 2013 במאי 712 שנים ברגע שכרשתה מבזק את המודם לא בתשלומים בעלות חד פעמית עדיין תהייה חייב להתחבר לבזק לא תוכל להשתמש בו בחברה אחרת רק בבזק נזק
פורסם 2013 במאי 712 שנים אקספון זה בזק. לא אמורה להיות בעיה להשתמש במודם אצלהם.גם אם תקנה מודם ADSL באופן פרטי לא תוכל להשתמש בו בתשתית הוט, ככה שכל העניין שלא תוכל להשתמש במודם שרכשת מבזק בתשתית הוט לא רלוונטי. זה לא הגבלה של בזק אלא של איך שהטכנולוגיה עובדת.
פורסם 2013 במאי 712 שנים הבעיה היא העלות הנוספת על ההתקנה - 150 שח. במידה ואין לך קו בזק/NGN קיים, לא תוכל לחמוק מזה.וכאשר צריך לצאת מנקודת הנחה שעוד שנה לא נוכל לקבל מחיר כזה ללקוח קיים ויהיה צורך לעבור להוט או לחברה אחרת, אז התשלום הממוצע החודשי יוצא 21 שח יותר כולל המודם וההתקנה.למי שכבר בהוט, לדעתי לא שווה לעבור תמורת 18 שח חיסכון. מה גם שמקבלים 25% יותר UP בהוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.