עבור לתוכן

האם לקנות נקסוס 4 או משהו אחר וגם שאלה על מסכים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות טלפון בארה"ב. כרגע הנקסוס 4 מתאים לתקציב שלי ואני לא רוצה לשלם מעבר ל300 דולר שבהם ניתן לקנות אותו.

האם במחיר הזה, הוא הטלפון הכי טוב שיש? אין לי צורך בהרבה זכרון אבל יש לי בעיה עם זה שהסוללה לא מתפרקת ולא ניתן להכניס כרטיס מיקרו אס די.

האם קיים טלפון שהוא איכותי ובעיקר אמין באותה המידה ועולה אותו סכום?

בנוסף, כל טלפון שאני מסתכל עליו יש לו טכנולוגיה אחרת למסך. עד כמה זה חשוב ורלוונטי? האם יש טכנולוגיות שהן לא גמור?

תודה

פורסם

אני לא חושב שיש אפשרות יותר טובה בארה"ב מהנקסוס 4.

אך עדיין הייתי ממליץ לך ללכת על גרסת ה 16GB שעולה 350$. מכיוון שבגרסת ה 8GB, השטח הפנוי למשתמש הוא בסביבות ה 5.5GB שבשטח הזה נכנסות גם האפליקציות שאתה מתקין (יש הרבה אפליקציות ששוקלות הרבה, כמו משחקים ותוכנות ניווט מסוימות) וגם כל הקבצים שלך כמו מוזיקה.

בגרסת ה 16GB יש כ- 12GB מקום פנוי למשתמש. וייתכן שזה יפתור לך את הבעיה שאין מקום לכרטיס SD, זה כבר תלוי בצרכים שלך.

לגבי זה שהסוללה לא מתפרקת, האם אתה רוצה להחליף סוללות בקביעות או שאתה רוצה שתהיה אפשרות להחליף את הסוללה כאשר היא תתיישן? כי אם אתה רק רוצה אפשרות להחליף אותה כאשר היא תתיישן, המכשיר דיי קל לפתיחה ולהחלפת הסוללה. לעומת זאת אם אתה צריך אפשרות להחליף סוללות בקביעות (אם סוללה אחת נגמרת להכניס אחת אחרת) אז כנראה המכשיר לא בשבילך, אלא אם כן ברצונך לרכוש סוללה חיצונית.

פורסם

היו אלף דיונים בנושא.. הנה האחרון (כנראה) מהם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=558611.0;topicseen

בגדול, בתקציב שלך אין לך שום אופציה אחרת פרט ליצרנים סיניים, ואז תקבל מכשיר שנחות מהנקסוס 4 מכל הבחינות, פרט לכרטיס SD ובטריה נשלפת.

פורסם

אני קניתי את הנקסוס לפני מספר שבועות והוא הפלאפון הכי טוב שהיה לי בחיים:

גדול, מהיר, נוח ביד ויפה.

ממליץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים