עבור לתוכן

מה הסבירות שבעיה בשני הארדיסקים ב RAID0 תגרום ל Freezים של כל המערכת ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני כבר כמה שבועות מנסה לגלות מה גורם למערכת שלי לקפוא בזמנים רנדומליים לחלוטין.

היום המערכת קפאה כמה וכמה פעמים, ולאחר מכן קרה משהו שלא קרה עד היום:

המערכת עלתה, וקפאה במסך של הביוס. זה קרה כמה וכמה פעמים - עד שהוצאתי את כל ה USB ואת כל ההארדיסקים, הפעלתי, הגעתי לביוס - ביטלתי כל OC שהיה לי רק להיתר ביטחון, החזרתי את ההארדיסקים והכל עלה.

אני יודע די בוודאות שהבעיה לא בזכרונות, הרצתי בדיקה די מקיפה עליהם של כמה שעות טובות.

איך מגלים אם הבעיה בהארדיסקים ? מישהו שמע בכלל מתישהו שבעיה בהארדיסקים גרמה לבעיות שתיארתי ?

פורסם

הOC אולי?

פורסם

תנסה להריץ את המערכת בלי המהרה.

ותראה אם התקלה ממשיכה.

פורסם

באחד המחשבים שיש לי בבית הייתה (ועדיין ישנה , אני חייב לציין) את אותה הבעיה , ואני מצאתי מה היא הבעיה בדיוק , הבעיה היא ביציאות ה-USB או בהתקנים (כל מיני נגנים או דיסק און קיי למיניהם) המחוברים ל-USB של המחשב בעת הפעלתו והעלאת מערכת ההפעלה .

אז פשוט כיום כשאני רוצה להפעיל את אותו המחשב , אני קודם מוודא שלא מחובר ל-USB שלו כלום , חוץ ממקלדת , עכבר וכרטיס רשת אלחוטי , וככה המחשב עולה בלי בעיה , רק אז אני מחבר אליו כל מיני התקנים (אם אני צריך) ל-USB שלו .

אז תבדוק גם את האופצייה הזאת אצלך , לך תדע , אולי גם אצלך זה יעזור , בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

יש הרבה תופעות מוזרות ונדירות.

ופותח הדיון בהחלט התחיל לחשוב בכיוון.

למרות זאת החשוד המיידי אמור להיות הOC.

בתור אחד עם הרבה נסיון יחסית בOC, אני מכיר היטב את מכלול התרחישים.

ומחשב נתקע הוא אחד התוצאות הידועות ונפוצות שלOC לא מושלם.

בדרך כלל נגרם בגלל עודף מתח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים